Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان - ایرنا - تیمی 40 نفره متشکل از سرپرست گروه مدیریت و کاهش خطر بلایا و حوادث، کارپرداز، ماما و راننده روز دوشنبه از همدان به مرز مهران اعزام شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان در آیین بدرقه این تیم بهداشتی گفت: مراقبت، همراهی و حفاظت از افرادی که به مسیر کربلا قدم می گذارند و زحمات جسمی و روانی فراوانی را متحمل می‌شوند، از وظایف حوزه بهداست و درمان است و باید کمک کنیم زائران اربعین به جز رفت و آمد دغدغه دیگری نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حبیب الله موسوی بهار بیان کرد: حضور عظیم مردم در اربعین حسینی فرصت مناسبی برای آگاهی بخشی و اطلاع‌ رسانی بهداشتی به مردم است.
وی با تاکید بر اثر مثبت روحی و معنوی این مراسم، پیاده‌روی زائران به کربلا را یکی از جنبه‌های مفید و موثر ایام اربعین بر سلامت افراد دانست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: باید درباره نوع پوشش، بهداشت خواب، غذا و آب اطلاعات صحیح و دقیقی در اختیار زائران قرار گیرد.
موسوی بهار از برخی رفتارها مانند ریختن زباله در حاشیه‌ مسیرهای عبوری زائران ابراز نارضایتی کرد و افزود: جمع‎آوری زباله ها و پاکسازی محیط زیست، خدمت و عبادتی است که شاید خالصانه تر از توزیع نذری در هیات ها باشد.
وی گفت: علوم پزشکی در حوزه های بهداشت و درمان، مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی و غذا و دارو به زائران خدمات رسانی می کند و در این راستا تیم های درمانی به سه نقطه مرزی مهران، خسروی و چذابه اعزام شده اند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی نیز گفت: تیم بهداشتی که سال گذشته به مرزهای کشور اعزام شد، از بهترین تیم‌های کشور بودند که خدمات ویژه و قابل توجهی توسط این تیم ها ارائه شد.
دکتر جلال‌الدین امیری افزود: نصب بنر آموزشی، توزیع پمفلت، ویزیت رایگان و خدمات ارائه‌ دارو به صورت محدود را از وظایف تیم اعزامی به مهران است.
وی اضافه کرد: توزیع نذورات گرم در ظروف پلیمری از موضوعات نگران کننده است که امید می رود استفاده از ظروف گیاهی افزایش و فرهنگ سازی شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: امسال حدود 57 هزار لیوان گیاهی به ستاد خدمتگزاران مردمی اربعین تحویل و برای 60 آشپز کارت تندرستی صادر شده است.
وی توزیع 90 دست روپوش و کلاه سفید در میان آشپزها، انتشار سه هزار برگ بروشور آموزشی، تهیه 42 بنر براس نصب در ایستگاه های صلواتی، 388 مورد بازرسی بهداشتی از ایستگاه‌ها و اماکن بین راهی، 11 مورد نمونه برداری غذا و 210 مورد کلرسنجی را از اقدام های صورت گرفته توسط معاونت بهداشتی برشمرد.
7526/2087
خبرنگار: علیرضا جهانگیری** انتشاردهنده: زهرا پیرنیا

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۷۹۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۰ نفر در استان کردستان به علت خوردن قارچ سمی فصلی دچار مسمومیت شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، فرزام بیدارپور اظهار کرد: ۱۰ نفر (از ابتدای سال جاری تاکنون) در شهرستان‌های بیجار، سقز و مریوان به علت خوردن قارچ سمی فصلی مسموم شده‌اند.

وی با بیان اینکه به علت بارندگی در فصل بهار قارچ‌های خودروی زیادی در طبیعت رشد می‌کنند که بسیاری از آن‌ها سمی هستند، افزود: برای پیشگیری از هرگونه مسمومیت‌های ناشی از قارچ‌های سمی درخواست می‌شود افراد از مصرف قارچ‌های خودرو و یا جمع‌آوری شده توسط افراد عادی که به صورت فله‌ای عرضه می‌شود، خودداری کنند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه قارچ‌های سمی بسیار شبیه قارچ‌های خوراکی هستند و به‌ظاهر تفاوتی با آن‌ها ندارند و معمولاً غیرقابل شناسایی هستند، خاطرنشان کرد: تنها راه‌حل برای تشخیص سمی نبودن قارچ‌ها تشخیص آزمایشگاهی است.

بیدارپور تصریح کرد: سم قارچ خوراکی فاقد پادزهر است و تنها می‌توان با مصرف نکردن از ورود آن به بدن جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: در صورت بروز علائم و نشانه‌های گوارشی از جمله تهوع، استفراغ و اسهال به‌صورت تأخیری و بین پنج تا ۱۲ ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو، هرچه سریع‌تر بیمار باید به مرکز درمانی تخصصی مسمومیت‌ها منتقل شود.

کد خبر 748429

دیگر خبرها

  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • افتتاح خوابگاه برای زوج‌های علوم پزشکی
  • برگزاری کنکور داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در استان همدان
  • برگزاری کنکور داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در همدان