Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،محسن مهرعلیزاده در اولین گردهمایی فرمانداران استان اظهار داشت: مهم‌ترین و حیاتی‌ترین مسئله اصفهان موضوع آب است و بسیاری از شهرستان‌های استان درگیر خشکسالی و کمبود آب هستند.

وی با بیان اینکه کشور در منطقه خشک قرار گرفته است؛ افزود: اصفهان در منطقه کویری واقع شده است و بیش از ۳۰ درصد خاک استان در این منطقه است و دیگر مناطق نیز اغلب خشک و با کاهش بارندگی در سال‌های اخیر روبرو بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار اصفهان با تاکید بر اینکه باید مدیریت کلان آب از سرچشمه زاینده‌رود تا تالاب گاوخونی صورت می‌گرفت، اظهار داشت: این مدیریت دچار اختلالات قانونی در سطح کلان شده که باعث عدم سازمان‌دهی برداشت‌ها در این حوضه شده است.

وی افزود: در حال حاضر استان شرایط مناسبی را در این خصوص ندارد و علیرغم تلاش‌های دکتر زرگرپور که از متخصصان آب کشور بشمار می‌روند مسئله آب به یک مشکل بحرانی در منطقه تبدیل شده است و رفع این مشکل تلاش بیشتر فرمانداران و مسئولان استان را می‌طلبد.

مهرعلیزاده با بیان اینکه عمده مشکلات اصفهان، آب و مسائل زیست‌محیطی است، افزود: بخشی از مشکلات زیست‌محیطی ناشی از جانمایی نادرست برخی صنایع و تمرکز در این استان و شهر اصفهان است که زمینه خشکسالی و ایجاد گردوغبار را در منطقه فراهم کرده است.

وی موضوع اشتغال را یکی از مسائل جدی استان برشمرد و اظهار داشت: با وجود کارخانه‌ها و امکانات صنعتی فعال در اصفهان و اینکه ذهن مردم در بیرون از اصفهان، این استان را استانی برخوردار تصور می‌کنند ولی نرخ بیکاری در استان حداقل ۲ درصد بالاتر از میانگین کشوری است.

استاندار اصفهان با اشاره به نیروی انسانی فعال و کوشا در اصفهان، دانشگاه‌های ممتاز با تولیدات علمی خوب و امکانات سیاحتی و گردشگری و دیگر سرمایه‌ها و ظرفیت‌ها، افزود: با این شرایط بالا بودن ۲ درصد نرخ بیکاری اصفهان از میانگین کشور مطلوب نیست و این امر به بالا بودن بروکراسی اداری و کاغذبازی‌ها مرتبط است.

وی افزود: اگر این روند ادامه یابد استاندار، فرماندار و مدیران مسئول هستند چرا که مسئولان ایجادکننده بروکراسی و توسعه دهنده آن هستند.

مهرعلیزاده بر جذب سرمایه‌گذاری تاکید کرد و افزود: امکانات زیادی در اصفهان وجود دارد و اگر نمی‌توانیم این سرمایه‌ها را جذب کنیم به عملکرد مسئولان باز می‌گردد.

وی با بیان اینکه اغلب مسئولان همرزم شهدا و ایثارگران بوده‌اند، افزود: اکنون که از آن قافله نورانی باز مانده‌ایم باید تلاش کنیم و با هدایت و جذب سرمایه‌گذاران، حامی و سرباز سرمایه‌گذار باشیم.

استاندار اصفهان با اشاره به ۳۸ سال سابقه فعالیت در بعد از انقلاب اسلامی؛ اظهار داشت: اگر در این مرحله از انقلاب سرمایه‌گذاران جذب نشوند و مدیران کم‌کاری کنند و سرمایه‌گذاری صورت نپذیرد آینده روشنی نخواهیم داشت.

مهرعلیزاده خاطر نشان کرد: دشمنان به دنبال این هستند که وضع اقتصادی کشور روز به روز ضعیف‌تر شود و اگر تدبیری اندیشیده نشود خدای‌ناکرده با مشکل مواجه خواهیم شد.

وی افزود: اگر به منابع داخلی استان و مردم و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی اتکا نکنیم با مشکل مواجه خواهیم شد لذا یکی راه‌های اصلی این است که با سعه صدر و دید وسیع‌تر به مسائل نگاه کنیم و برآورد مناسبی از میزان سرمایه‌گذاران در شهرستان‌ها داشته باشیم.

استاندار اصفهان خواستار برگزاری همایش جذب سرمایه‌گذاری در داخل شهرستان‌ها با حضور سرمایه‌گذاران و فعلان اقتصادی شهرستان و سرمایه‌گذاران دیگر استان‌ها شد و افزود: بنا بر فرموده مقام معظم رهبری، اقتصاد مقاومتی- تولید و اشتغال نیازمند اقدامات عملیاتی یعنی عمل، تولید و اشتغال است و بایستی از مرحله حرف و شعار خارج شویم.

وی اظهار داشت: از فرمانداران انتظار دارم که بر روی منابع داخلی شهرستان و سرمایه‌گذاران متمرکز شوند و در جذب سرمایه‌گذار تلاش کنند.

مهرعلیزاده افزود: باید تا یک هفته آینده ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری و امکانات موجود در شهرستان‌ها احصاء و به استانداری اعلام گردد تا فهرست کاملی در اختیار داشته باشیم و بتوانیم برای دستیابی به اهداف برنامه‌ریزی نماییم.

استاندار اصفهان اظهار داشت: مدیریت استان آماده تفویض اختیار در راستای کاهش بروکراسی اداری به فرمانداران می‌باشد.

 

انتهای پیام/م

 

برگزاری گردهمایی فرمانداران استان  اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۸۳۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه سال فرصت تنفس در طرح مالیات بر عایدی سرمایه

آفتاب‌‌نیوز :

مهدی موحدی سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به اینکه مالیات بر عایدی سرمایه در ۱۹۰ کشور به عنوان پایه مالیاتی تعریف شده است اظهار کرد: معنای آن هم مالیاتی است که بر ما به التفاوت قیمت خرید و فروش وضع می‌شود.

وی افزود: خرید یک خانه به قیمت ۵ میلیارد و فروش آن به قیمت ۶ میلیارد، عایدی یک میلیاردی برای صاحبخانه دارد که مالیات مربوط به آن است البته تعدیل تورمی هم داریم و اثر تورم بر اساس داده‌های بانک مرکزی از آن کسر خواهد شد.

موحدی با بیان اینکه دلالان، سفته‌بازان و سودجویان بازار‌هایی مثل ملک، خودرو، رمزارز و ارز و سکه، باید از مالیات بر عایدی سرمایه بترسند، حتما هم باید بترسند گفت: مردم عادی نباید از این قانون بترسند، چون در طرح مالیات بر عایدی سرمایه، چهار قلم دارایی یعنی املاک با انواع کاربری و سرقفلی، خودرو، سکه و طلا و جواهرات و همچنین رمزارز‌ها در نظر گرفته شده‌اند.

سخنگوی سازمان مالیاتی خاطرنشان کرد: کسانی که می‌خواهند خانه بهتری بخرند، مشمول این مالیات نمی‌شوند، انتقال خانه به فرزندان و خرید خودروی جدید هم مشمول قانون مذکور نیست.

با خرید ۱۰۰ خودرو هم مشمول مالیات بر عایدی سرمایه نمی‌شوید!

او ادامه داد: اگر کسی ۱۰۰ دستگاه خودرو هم بخرد، مشمول مالیات بر عایدی سرمایه نمی‌شود مگر زمانی که بخواهد آن‌ها را بفروشد و سودی کرده باشد.

موحدی بک نظر گفت: در این طرح کسانی که برای خود، همسر و فرزندانشان خودرو خریداری می‌کنند، مشمول مالیات بر عایدی سرمایه نخواهند شد.

تنفس ۳ ساله برای قانون مالیات بر عایدی سرمایه

سخنگوی سازمان امور مالیاتی خاطرنشان کرد: سه سال فرصت تنفس در طرح مالیات بر عایدی سرمایه در نظر گرفته شده که بعد از تصویب قانون شروع می‌شود؛ بر این اساس تا سه سال، مالکان اموال مشمول قانون، می‌توانند آنچه دارند را بفروشند بدون اینکه مالیاتی به سود آن‌ها تعلق بگیرد.

چه مشاغلی اصلا مالیات نمی‌دهند؟

او با بیان اینکه طبق ماده ۸۱ قانون مالیات‌های مستقیم، کشاورزان مشمول مالیات نیستند که شامل انواع و اقسام رسته‌ها از جمله دامپروری و زنبورداری هم هست عنوان کرد: بخشی از معافیت‌ها، شامل پایه‌های مالیاتی هم می‌شود که از آن جمله می‌توان به سود بانکی اشاره کرد؛ حدود ۴۰ درصد اقتصاد کشور، یا مشمول مالیات نیست یا معاف از مالیات است.

آیا سلبریتی‌ها مالیات هم می‌دهند؟

موحدی گفت: حساب‌های شخصی و تجاری سلبریتی‌ها شناسایی شده و حتی شرکت‌های تبلیغاتی همکار با آن‌ها هم مورد رصد هستند و بعضی از آن‌ها مالیات هم می‌دهند.

سخنگوی سازمان امور مالیاتی تصریح کرد: منکر فرار مالیاتی نیستیم، ولی همه تلاش سازمان این است که با بهره‌گیری از همه پایگاه‌های اطلاعاتی موجود، حساب‌های تجاری را شناسایی و از آن‌ها مالیات بگیرد.

به دنبال تحقق میزان مشخصی از مالیات نیستیم

او با بیان اینکه این سازمان مجری قانون است و اینگونه نیست که تضمین بدهد فلان مقدار مالیات جمع‌آوری کند گفت: شاید فسادی در گوشه‌ای باشد یا مالیات ناعادلانه‌ای هم ثبت شده باشد، ولی همه تلاش سازمان امور مالیاتی این است که عدالت مالیاتی را محقق کند.

موحدی خاطرنشان کرد: کسانی که امسال فروش زیر ۱۸ میلیارد تومان سالیانه داشته باشند، مشمول تبصره ۱۰۰ می‌شوند و مالیات محاسبه شده برای آن‌ها به صورت قسطی دریافت می‌شود.

چرا شرکت‌های بزرگ هم معافیت مالیاتی دارند؟

سخنگوی سازمان امور مالیاتی گفت: طبق مطالعات انجام شده در سال ۱۴۰۰، ۸۸ درصد سهم مالیات کشور توسط پنج درصد مؤدیان پرداخت شده که بیشتر آن‌ها شرکت‌های بزرگ هستند.

او ادامه داد: این شرکت‌ها به خاطر شفافیت بیشتری که دارند و تمرکز بیشتری هم که سازمان امور مالیاتی روی آن‌ها دارد، مالیات درستی پرداخت می‌کنند، ولی بخشی از معافیت آن‌ها بر اساس قانون است، البته پیشنهاداتی برای سقف گذاری روی معافیت‌ها داشته‌ایم.

موحدی خاطرنشان کرد: در اصلاح موادی از قانون مالیات‌های مستقیم هم بخشی دیگر از ساماندهی مالیاتی و کاهش معافیت‌ها را دنبال می‌کنیم.

سهم اقتصاد غیر رسمی در ایران و کشور‌های پیشرفته

سخنگوی سازمان امور مالیاتی با بیان اینکه اقتصاد غیر شفاف یا غیر رسمی، امر پسندیده‌ای نیست و بر اساس برآورد‌های بین‌المللی، حتی در آمریکا هم حدود ۸ درصد اقتصاد به همین شکل جریان دارد عنوان کرد: این رقم برای سوئد ۱۲ و برای ایتالیا ۲۲ درصد و در ایران حدود ۱۸ درصد است.

او تصریح کرد: بسیاری از کشور‌ها با استفاده از ابزار‌های مالیاتی و اقتصادی، به دنبال کاهش اقتصاد غیر رسمی هستند، مثلا مالیات بر عایدی سرمایه در آمریکا از ۱۰۰ سال قبل اجرایی شده است.

موحدی بک نظر گفت: در این بین، بستر مناسب برای ثبت اطلاعات، موجب افزایش شفافیت و کاهش اقتصاد غیر رسمی خواهد شد، ولی هیچ وقت رقم آن صفر نمی‌شود.

آیا اتباع خارجی هم در ایران مالیات می‌دهند؟

او ادامه داد: هر فرد خارجی که بخواهد داخل ایران فعالیت کند، مشمول قانون مالیات‌های مستقیم خواهد بود و در طرح مالیات بر عایدی سرمایه، تمام اشخاص حقوقی و حقیقی غیر ایرانی، مشمول می‌شوند.

طلافروشان خیالشان راحت باشد

موحدی بک نظر تصریح کرد: اعتراض طلافروشان از ابتدای دی ماه سال گذشته شروع شده که مربوط به حوزه مالیات نیست بلکه به ثبت اطلاعات خود در سامانه جامع تجارت اعتراض دارند البته تعامل خوبی میان سازمان امور مالیاتی، وزارت صمت و ستاد قاچاق کالا و ارز وجود دارد تا اگر طلافروشان تاییدیه سامانه جامع تجارت را داشته باشند، نیازی به ثبت مجدد اطلاعات در سامانه مؤدیان نباشد.

او گفت: طلافروشان خیالشان راحت باشد که اگر اطلاعات موجودی طلای خود را ثبت کنند، مشمول مالیات بر عایدی سرمایه نخواهند شد، چون اصولا آن قانون مربوط به افراد غیر تجاری است.

طلای زینتی تا ۱۵۰ گرم مشمول مالیات بر عایدی سرمایه نیست

سخنگوی سازمان امور مالیاتی با بیان اینکه طلای مورد استفاده افراد مثل انواع زیورآلات مورد استفاده، تا ۱۵۰ گرم به ازای هر فرد مشمول قانون مالیات بر عایدی سرمایه نخواهد بود خاطرنشان کرد: بیش از این مقدار هم مربوط به زمانی است که مدت زمانی از آن بگذرد و فرد قصد فروش آن را داشته باشد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • سه سال فرصت تنفس در طرح مالیات بر عایدی سرمایه
  • راهکاری برای تشویق و انگیزه سرمایه‌گذاران تدوین شود
  • احداث ترمینال بار هوایی در دستور کار در فرودگاه گناباد قرار گرفت
  • بازار آبزیان در بندر صیادی جلالی بوشهر احداث می‌شود
  • بررسی عوامل تاثیرگذار بر قیمت‌های ارز دیجیتال
  • ثبت‌نام و رسیدگی به تقاضای سرمایه‌گذاران در طرح‌های پایداری تأمین گاز طبیعی آغاز شد
  • ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تسریع شود
  • جزییات مطالبه‌گری سرمایه‌گذاران مال باختگان شرکت طراوت نوین
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی