Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-04-29@14:41:53 GMT

سرمایه‌گذاری می‌خواهیم نه سرمایه‌برداری

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۸۷۷۸۹

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، عبدالرضا مصری در واکنش به برخی اظهار نظرهای غیر کارشناسی در حمایت از واگذاری ابهام آلود پالایشگاه کرمانشاه گفت: ضمن احترام به برخی از اظهار نظر های اخیر از همه کسانی که می خواهند از چرایی شکل گیری تحقیق و تفحص درباره نحوه واگذاری پالایشگاه کرمانشاه اطلاع داشته باشند می خواهم که با کارشناسان آگاه و نمایندگان مردم در مجلس مشورت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرمول غلط زنگنه پالایشگاه کرمانشاه را به غلط زیان ده نشان داد

 

عضو کمیسیون نظارت بر اصل ۴۴ قانون اساسی گفت: پالایشگاه کرمانشاه بیش از ۵ سال پیش به قیمت ۱۸۰۰ میلیارد تومان واگذار شد و بدون اینکه خریداران درخواست استرداد داشته باشند پس از باز پس گیری، همان مقدار سهام از همان پالایشگاه به یک دهم قیمت به خریدار محترم دیگری با سابقه مشخص از نظر تخصص و عملکرد واگذار می شود.

 

وی ادامه داد: پالایشگاه هنگام باز پس گیری از خریداران اولیه (بانکها) سالانه ۹۰ میلیارد سود ده بوده است. پس از باز پس گیری از بانکها وزیر محترم نفت با طراحی یک فورمول محاسبه ای جدید اعلام می کند پالایشگاه کرمانشاه زیان ده شده است! پس از اعلام زیان ده بودن، پالایشگاه کرمانشاه را به قیمت عجیب ۱۸۰ میلیارد تومان (یک دهم قیمت واگذاری قبلی) به فرد جدید می سپارند و دقیقا پس از انجام این واگذاری وزارت نفت فرمول قبلی آقای زنگنه که پالایشگاه کرمانشاه را زیان ده نشان می داد بر می دارد و اعلام می کند که فرمول غلط بوده است. این از نظر ما یعنی فساد که نیاز به بررسی دارد.

 

برداشتن چوب تحقیق و تفحص و فرار یک عده خودش سوال برانگیز است

 

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ادامه داد: صمن اینکه سوال اینجاست مگر می شود پالایشگاهی را که زمین های آن اوقافی است معامله کرد؟ تمام این فرضیات ما که البته مبتنی بر اسناد و مدارک است به مجلس ارایه شده و مجلس نیز تحقیق و تفحص را تصویب کرده است. ما امیدواریم که این فرضیات مستند، پس از  تحقیق و تفحص رد شود و درست نباشد اما  حقیقتا سوال برانگیز نیست که تا چوب را برمی دارید عده ای فرار می کنند؟

 

وی ادامه داد: برخی از برادرانی که به دلیل عدم اطلاع از سیکل واگذاری پالایشگاه کرمانشاه آن را قانونی می دانند آیا حاضرند رسما متعهد شوند که این مجموعه در آینده به سرنوشت نساجی غرب کرمانشاه و کارخانه کشمیر و پشم ریسی و... که بعد از واگذاری دیگر اثری از آنها نیست دچار نمی شود؟

 

سرمایه گذاری می خواهیم نه سرمایه برداری

 

مصری گفت: من عضو کمیسیون اصل ۴۴ و از حامیان محکم خصوصی سازی و سرمایه گذاری هستم. اما اینکه مجموعه ای را که خودمان الان داریم و وجود دارد را به قیمت غیر واقعی و با ابهام به افرادی بدهیم اسمش سرمایه برداری است نه سرمایه گذاری. چرا این سرمایه گذاری ها برای ایجاد مجموعه های جدید مثل پالایشگاه آناهیتا که ۸۵ درصد فاینانس آن تامین شده و تنها ۱۵ درصد با IRR معادل ۲۶ درصد (دوبرابر بهره بانکی) سرمایه نیاز دارد هدایت نمی شود؟

 

وی خاطر نشان کرد: آقای زنگنه نه تنها پالایشگاهی مثل آبادان را که ۲۶۰۰ میلیارد زیان ده است را وگذار نمی کند بلکه با تامین فاینانس ۲.۵ میلیارد دلاری آن را تقویت می کند. مبلغی که یک دهم آن پالایشگاه کرمانشاه را متحول میکند ... اما می بینیم که با یک سیاست دوگانه سرنوشت پالایشگاه کرمانشاه چنین می شود.

 

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس در پایان اظهار داشت: پیشتر هم اعلام کردم، حاضرم با هر یک از مسئولینی که نسبت به واگذاری پالایشگاه آناهیتا ابهام دارد مناظره و گفتگو کنم و اثبات کنم که نگرانی ما بی دلیل نیست.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۸۷۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز آموزشی دارالفنون اردبیل در آستانه بهره برداری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اردبیل نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی در بازدید از این پروژه بزرگ آموزشی گفت: دارالفنون اردبیل با مساحت ۱۰ هزار متر مربع با ۳۰ کلاس آموزشی، دارای سالن ورزشی و آمفی تئاتر ۲۵۰ نفره آماده بهره برداری است.
نیکزاد با اشاره به اینکه این پروژه عمرانی آموزشی برای بهبود کیفیعت آموزشی در اردبیل و با سرمایه گذاری بانگ پاسارگاد کشور احداث شد گفت: بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان برای احداث دارالفنون اردبیل سرمایه گذاری شده است.

دیگر خبرها

  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد
  • تایید نهایی بیش از ۵۸ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن
  • ۴۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در کرمانشاه پر شد
  • تلاش بیشتری برای کاهش نرخ بیکاری کرمانشاه خواهیم کرد
  • مرکز آموزشی دارالفنون اردبیل در آستانه بهره برداری
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
  • شوک شدید به بازار طلا / زیان سکه‌بازان سنگین شد
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)