Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@19:07:57 GMT

دیدار تاجگردون با معاون برون‌مرزی صداوسیما

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۶۶۸۸۳

رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، تقویت و پویایی حوزه برون‌مرزی را عاملی در جهت رشد و تعالی ارزش‌های اسلامی در نزد افکار عمومی جهان دانست.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی صداوسیما، در دیدار رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از معاونت برون مرزی، بر لزوم تقویت برنامه‌سازی در حوزه برون‌مرزی و درنظر داشتن بحث‌های کلان نظام جمهوری اسلامی تاکید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر پیمان جبلی، معاون برون مرزی صداوسیما در نشستی با دکتر غلامرضا تاجگردون ـ رییس کمیسون برنامه و بودجه مجلس ـ فعالیت‌های حوزه برون مرزی را بسیار خاص و منحصر به فرد توصیف و تاکید کرد: معاونت برون مرزی با هیچکدام از بخش‌های رسانه ملی قابل مقایسه نیست و اهمیت معاونت برون مرزی بدان خاطر است که مدیریت افکار عمومی مخاطبان سراسر جهان و منطقه به نوعی با برنامه‌سازی این حوزه ارتباط دارند.

جبلی افزود: انتقال پیام جمهوری اسلامی و هدایت افکار عمومی در خارج از مرزها، وظیفه‌ای است که در هیچ نهاد و سازمانی جز حوزه برون مرزی صداوسیما تعریف نشده است.

دکتر جبلی ادامه داد: تنوع بالای مخاطبان در حوزه‌های مختلف برون مرزی و رقابت تنگاتنگ و نزدیکی که بین ما و دیگر رقبای قدرتمند در سراسر جهان و منطقه، باعث شده است که پیچیدگی و حساسیت کار همکاران در برون‌مرزی افزایش یابد و رقبای رسانه‌ای جمهوری اسلامی به طور دائم، فعالیت‌های ما را رصد می‌کنند؛ چرا که می‌خواهند تاثیرات پیام انقلاب را خنثی کنند.

معاون برون مرزی تصریح کرد: این معاونت به لحاظ داشتن ساختاری متفاوت، نیازهای بودجه‌ای متفاوتی نیز دارد و از همین‌رو برای تقویت هر چه بیشتر شبکه‌های این معاونت برای رقابت با دیگر رسانه‌ها و مقابله با جنگ نرم، نیاز به افزایش بودجه و حمایت به شدت احساس می‌شود و توجه ویژه مقامات و مسؤولان را می‌طلبد.

دکتر تاجگردون، رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در معاونت برون مرزی گفت: در یکی از سفرهای اخیر خود توفیقی به دست آمد تا از یکی از دفاتر برون‌مرزی در خارج از کشور بازدید کنم و با عملکرد این مجموعه و موفقیت‌های چشمگیر و اثرگذار قابل توجه شبکه‌های برونمرزی آشنا شوم.

تاجگردون افزود: با توجه به دشمنان و بدخواهانی که از ابتدای پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به دنبال ضربه زدن به نظام مقدس کشورمان هستند، استراتژی جمهوری اسلامی بر این امر واقع شد که با تدابیر لازم در خارج از مرزهایش، مصونیت و امنیت را برای کشور فراهم کند.

وی تاکید کرد: در عرصه مسائل خبر و برنامه‌سازی رسانه نیز باید این مساله را مد نظر قرار دهد و با توجه به تاکید مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) بحث‌های برون مرزی نباید بحث حاشیه‌های باشد بلکه جز ماموریت اصلی سازمان صداوسیما در نظر گرفته شود.

وی با اشاره به شرایط کنونی نظام بین‌الملل و برخی هجمه‌هایی که بر علیه جمهوری اسلامی است، گفت: وظیفه رسانه ملی است که فضای بیرون از مرزها را معتدل کند و با روشن سازی و بیان حقایق، افکار عمومی جهان را نسبت به ایران اسلامی و حقایق موجود روشن کند.

وی همچنین از آمادگی مجلس برای تقویت حوزه برون مرزی خبر داد و گفت: تقویت و پویایی این حوزه قطعا به تقویت نظام و مسائل ارزشی خواهد انجامید.

مجتهد قائم مقام معاون برون مرزی نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی اجمالی از عملکرد شبکه‌های برون مرزی گفت: اهداف این معاونت به لحاظ اینکه در چارچوب‌ها و خط‌کشی‌های داخلی سیاسی نمی‌گنجد و ماهیت کاملا ملی و فراجناحی دارد و نیاز است همه سلیقه‌ها و نظرات از گروه‌ها و جناح‌های مختلف کشور، نسبت به بالنده‌تر و جدی‌تر شدن حرکت معاونت برون مرزی کمک کنند و با توجه به این ویژگی، فعالیت‌های معاونت برون مرزی نباید با مقیاس‌های داخلی ارزیابی شود چون با تعریفی که برای برون مرزی شده است کمی مغایرت دارد.

وی با اشاره به اهمیت حوزه برون مرزی در ترویج پیام انقلاب و معرفی فرهنگ اسلامی ـ ایرانی گفت: شبکه‌های مختلف برون مرزی همچون العالم، الکوثر و آی فیلم که در حوزه های مخاطب عربی، سال‌هاست فعالند با اقبال و توجه مخاطبان خود مواجهند و اهمیت برنامه‌سازی برون مرزی تا بدان جایی است که وزیر اطلاع‌رسانی رژیم بحرین چندی پیش گفته بود "ایران با تاسیس شبکه آی فیلم به خانه های ما نفوذ کرده است" این جمله یعنی طرف مقابل از اهمیت و تاثیر فعالیت های فرهنگی ما اطلاع دارد و این عمق نفوذ و تاثیرات را نشان می دهد.

مجتهد ادامه داد می توان به تاثیر پخش سریال های ایرانی در شبکه جهانی سحر اشاره داشت و به عنوان مثال بعد از پخش سریال یوسف پیامبر (ع) در برخی از کشورهای حوزه نفوذ سحر، نام یوسف یکی از بیشترین اسامی مورد استفاده در نامگذاری شده است که بر میزان تاثیر شبکه سحر در جامعه هدف دلالت دارد.

تاجگردون، رییس کمیسون برنامه و بودجه مجلس از بخش‌های مختلف شبکه‌های پرس تی‌وی و هیسپان تی‌وی همچون نیوزروم، استودیوهای پخش و تحریریه‌های خبری بازدید کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۶۶۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۵ همت برای ۲۶ پروژه‌ پیشران معاونت علمی

معاون علمی رئیس‌جمهور از اختصاص ۱۵ هزار میلیارد تومان به معاونت علمی برای انجام پروژه‌های پیشران خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم ، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در نشست خبری سالیانه خود اظهار کرد: سال گذشته موافقتنامه های زیادی با دستگاه های بزرگ تشکیل شد. سال گذشته 20 کنسرسیوم بر موافقتنامه هایی در حوزه پتروشیمی، تجهیزات نفتی، معادن، فولاد،  ذوب آهن، محیط زیست و ... دارد.

وی تصریح کرد: ما در سال 1401 یک بودجه ای معادل 500 میلیون یورو نفت در اختیار معاونت برای ایجاد پروژه‌های پیشران قرار بگیرد و این پروژه ها پروژه‌هایی هستند که فن‌آورانه باشند و مردم مستقیما اثر آن را در زندگی خود بچشند که از جمله این فناوری ها پلاسما و واکسن است.

جت 72 نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!

دهقانی ادامه داد: در سال 1401 بودجه مصوب شد اما در روزهای پایانی سال 1401 به معاونت ابلاغ شد. در اسفند ماه بالاخره مصوب شد تا با حمایت رییس جمهور، قوه قضاییه و رییس مجلس و دبیر شورای عالی سران قوا مبلغ 15 هزار میلیارد تومان در قالب 2 بودجه 7 و 8 هزار میلیارد تومانی که 7 هزار میلیارد تومان در سال 1403 و 8 هزار میلیارد تومان در سال 1404 خواهیم داشت.

وی تأکید کرد: تا امروز 26 پروژه پیشران توسط معاونت علمی و دستگاه‌های ذیربط تعریف شده است که توسط کنسرسیوم دانش‌بنیان انجام می‌شود.‌ ما همچنین سال گذشته 8 هزار میلیارد تومان اعتبار مالیاتی جذب کردیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • محمدحسن روزی‌طلب سرپرست اداره کل برنامه‌های سیاسی صداوسیما شد
  • معاون فنی مهمترین گمرک کشور منصوب شد
  • اختصاص ۱۵ همت برای ۲۶ پروژه‌ پیشران معاونت علمی
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • پخش گفتگوی اختصاصی با همسر شهید طهرانی مقدم از شبکه خبر
  • آغاز ضبط مناظره‌های تبلیغاتی ۴ نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • برنامه‌ صداوسیما برای معرفی نامزدهای دور دوم انتخابات مشخص شد