Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-05@13:11:56 GMT

عراقچی: برجام مشعل امید در دنیای دیپلماسی

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۸۸۴۵۹

به گزارش پارس نیوز،

 سید عباس عراقچی روز دوشنبه در مراسم بزرگداشت هفتاد و دومین سالروز تاسیس سازمان ملل متحد اظهارکرد: سازمان ملل یکی از سنگ بناهای همکاری بین المللی در دهه های اخیر شده است.
وی ادامه داد: سازمان ملل نشان داده است که یکی از سکوها برای کشورهای عضو و حتی اشخاص است که بتوانند نظرات و شکایات خود را بیان و مشکلات را حل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون حقوقی و امور بین الملل وزارت امورخارجه یادآور شد: سازمان ملل به ما این احساس را می دهد که کشورهای عضو نه تنها به دنبال بدست آوردن اهداف خودخواهانه نیستند و همه کشورها می توانند با همکاری هم دنیای بهتری بسازند.
عراقچی افزود: سازمان ملل یکی ازمولفه های بسیار خوبی است در چارچوب آن، هفت کشور و اتحادیه اروپا توانستند با هم کار کنند و موضوع بسیار پیچیده ای را زیر پرچم این سازمان (سازمان ملل) حل کنند که ما به آن توافق برجام می گوییم.
وی خاطرنشان کرد: برجام توانست سوء تفاهم بلند مدتی که می توانست گریبان همه را بگیرد ، از بین ببرد و ما توانستیم یک تهدید جدی جهانی را از بین ببریم.
وی ادامه داد: برجام توانست با توجه به همه طرفین این قرارداد ، موضوع یکی از نشست های مهم سازمان ملل باشد و جزو بیانیه ها و قطعنامه های شورای امنیت شد.
وی اضافه کرد: این قطعنامه یکی از بلندترین قطعنامه های شورای امنیت بود که بیش از 160 صفحه دارد، برجام نمونه بسیار شفاف و موفقی است که نشان می دهد چطور دیپلماسی و مذاکره می تواند جای اختلاف و جنگ را بگیرد.
رییس ستاد پیگیری اجرای برجام، با اشاره به تغییرات جدیی که در سیاست ایالات متحده آمریکا اتفاق افتاده گفت:برخورد بسیار رادیکال آمریکا با مسایل جهانی و نفی دیپلماسی می تواند برای دنیا تهدید آمیز باشد.
عراقچی اظهار داشت: فکر می کنم سازمان ملل سکویی برای مذاکرات چندجانبه بوده و باید نقش موثرتری در این زمینه ایفا کند.
لزوم حمایت جامعه بین الملل از برجام
رییس ستاد پیگیری اجرای برجام ابراز امیدواری کرد که جامعه بین الملل همچنان از اجرای موفق برجام حمایت کند و گفت: باید اطمینان حاصل کنیم که برجام در دنیای دیپلماسی به عنوان یک مشعل امید، روشن بماند.
وی نمونه دیگر از اقدامات سازمان ملل را کارهایی عنوان کرد که این سازمان برای پیشبرد اهداف اقتصادی و مبارزه با مواد مخدر انجام می دهد و گفت از گری و همکارانش که کتابی از فعالیتها تهیه کردند تشکر و برای سازمان ملل آرزوی موفقیت می کنم.
معاون حقوقی و بین الملل وزیر امور خارجه ابراز امیدواری کرد این سازمان ملل بتواند با همکاری طرفهای ایرانی در فعالیت های مشترک و برای رسیدن به اهداف توسعه موفق باشد و گفت که این اهداف تنها با همکاری مشترک قابل دستیابی است.
تشکر از گری لوئیس
عراقچی به پایان ماموریت هماهنگ کننده کنون سازمان ملل در ایران اشاره کرد و گفت : از آقای گری لوییس که به زودی از اینجا خواهند رفت شخصا تشکر می کنم.
وی افزود : گری لوییس در ایران واقعا سختکوشی کرد و از خود آثار بسیار مثبتی برجای گذاشت.

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۸۸۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات

روحانی رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند.

 

به گزارش سایت رسمی رئیس جمهور سابق ایران، حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

دیگر خبرها

  • سایه مستدام جنگ بر اروپای مدعی دیپلماسی
  • حمله گازانبری امارت به تعهدات آبی با ایران ؛ همسایه‌آزاری تمامی ندارد
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • فلفل قرمز: ادویه جدید دنیای مد! (عکس)
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • دفاع رئیس جمهور کلمبیا از قطع روابط با رژیم صهیونیستی
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • آیا در سفر گروسی موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • جهان برای تحقق آرمان فلسطین به پا خواسته است
  • هاآرتص: جوانان اسرائیلی امید خود را از دست داده‌اند؛ این خانه در آستانه فرو ریختن است/ بلینکن: بدون آتش‌بس در غزه، دست‌یابی به راه حل با حزب الله غیرممکن خواهد بود/ کلمبیا روابط خود با اسرائیل را قطع می‌کند/ نرخ فقر در غزه به بیش از ۹۰ درصد رسید + عکس و ف