Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  جان‌بابایی معاون درمان وزارت بهداشت صبح امروز در همایش توریسم سلامت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خوشبختانه پزشکان متخصصان ایرانی در کشورهای پیشرفته در حال طبابت و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی هستند که باید این افراد را برای ارائه خدمات جذب کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی بیان کرد: تعداد  بیمارستان‌های کشور ار نظر اعتبار بخشی شرایط گردشگری سلامت را دارند و در این راستا 160 بیمارستان از نظر پرسنل و تجهیزات می‌توانند پذیرای بیماران خارجی باشند.

جایگاه پایین توریسم سلامت ایران در منطقه

جان‌ بابا‌یی با بیان اینکه از نظر نیروی انسانی و کادر پزشکی کشورمان بسیار توانمند است، افزود: متأسفانه جایگاه مناسبی در حوزه گردشگری سلامت در منطقه نداریم و باید برنامه‌ریزی خوبی در زمینه پذیرش‌ بیماران انجام دهیم‌. این کار نیازمند بازنگری و اصلاحات است و باید مدیریت‌ حوزه سلامت و مسائل مرتبط با گردشگری را هر چه سریع‌تر ساماندهی کنیم تا افراد با تجربه‌ بتوانند بیماران کشورهای‌ خارجی را به خوبی جذب کنند.

وی عنوان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌ها پروتکلی‌ در حال تدوین است که در آن گردشگران‌ خارجی برای دریافت خدمات بهداشتی و درمانی به یکی از بیمارستان‌های مشخص شده مراجعه کنند و در این زمینه سازمان نظام‌ پزشکی و وزارت بهداشت همکاری‌های لازم را انجام دهند‌.

 وی تأکید کرد: اعتبار‌بخشی، نظارت و سیاستگذاری‌ جزء وظایف وزارت بهداشت است و جذب توریسم‌ سلامت بر عهده سازمانی چون میراث فرهنگی‌ و وزارت امور خارجه است که با مدیریت این موضوع، گردشگر خارجی کارهای درمانی را در بیمارستان مناسب انجام می‌دهد.

دلال‌‌ها عامل مخدوش شدن تصویر ایران در ذهن گردشگران سلامت

 جان‌بابایی، ادامه داد: متأسفانه برخی از دلال‌ها به خاطر دریافت سود کم‌ کارهایی را انجام می‌دهند که تصویر‌ ایران در بین‌ گردشگران سلامت خارجی‌ مخدوش‌ می‌شود‌.

 وی اظهار کرد: در کشورمان جراحی‌ها در حوزه چشم‌ پزشکی، ارتوپدی، مغز و اعصاب،  بسیار پیشرفته‌ است و مراکز خوبی در این حوزه‌ها داریم و بسیاری از کشورهای‌ دنیا چنین امکانات و پرسنلی‌ را ندارند‌.

 ارائه تسهیلات ویژه از طرف وزارت امور خارجه‌ در زمینه‌ ویز‌ای دراز مدت به گردشگران سلامت

 قشقاوی‌ در جمع خبرنگاران‌ اظهار کرد: کشورهای همسایه در زمینه توریسم‌ سلامت‌ اقدامات‌ خوبی‌ را انجام داده‌اند و وزارت امور خارجه‌ تسهیلاتی‌ چون ویز‌ای دراز مدت و چند بار ورود‌ برای بیمار و همراهانشان‌ می‌دهد. خوشبختانه‌ ما عضو شورای راهبردی‌ سلامت هستیم و سعی می‌کنیم‌ که از لحاظ سیاسی و بین‌الملل‌ جذب گردشگران‌ سلامت به خوبی و بدون هیچ مشکلی انجام شود.

 مورد تأیید قرار گرفتن 167 بیمارستان برای اجرای طرح گردشگری سلامت

 در ادامه عسگری‌ مدیر کل دفتر نظارت و اعتباربخشی‌ امور درمان وزارت بهداشت، گفت: 320 بیمارستان کاندیدای‌ اعتباربخشی‌ هستند که پس از ارزیابی‌ها 167 بیمارستان‌ برای حوزه توریسم سلامت مورد تأیید قرار گرفته‌اند. هر چند دوره این اعتباربخشی‌ بر روی بیمارستان‌های درخواست‌دهنده انجام می‌شود.

 عسگری‌ با بیان اینکه سازمان گردشگری نقشی مهم در جذب توریسم سلامت دارد، اظهار کرد: تعرفه‌ها در سامانه‌ای بارگذاری‌ شده و انتخاب آن با توریسم‌های سلامت است و وزارت بهداشت به عنوان یک سازمان نظارت‌کننده و سیاستگذار‌ عمل می‌کند. ما به گردشگران سلامت بیمارستان‌های مختلف و هزینه‌ها را معرفی‌ می‌کنیم و انتخاب‌ با خود آنها است.

انتهای پیام/

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۸۹۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن

سعید کریمی٬ معاون درمان وزارت بهداشت گفت: یک سری از بیمارستان ها در سطح تهران اقدام به جمع آوری نماهای کامپوزیت خود کرده اند و در این خصوص اخطارهای جدی به مراکز درمانی داده شده است. 

او بیان کرد: یک ساختمان بیمارستان حضرت رسول تخریب شده است و به نظر می رسد ساختمان دیگر هم به دلیل ناایمن بودن تخریب شود. بیمارستان جایگزین برای مرکز درمانی حضرت رسول در نظر گرفته شده است. 

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: مراکز درمانی نیازمند به بازسازی ، با مقاوم سازی بیمارستان می توانند به قعالیت خودشان ادامه دهند. صدور پروانه های ۱۰۰ بیمارستان که پروانه خود را تمدید نکرده بودند٬ با سرعت و طبق قوانین در حال انجام است.

کریمی تاکید کرد: طبق قانون بیمه ها باید ظرف مدت دو هفته ۶۰ درصد از معوقات  خود را پرداخت و در عرض سه ماه باید به طور کامل تسویه کنند.

وی اضافه کرد: بیمارستان گاندی پرونده قضائی داشته؛ اما در زمینه پرونده فعالیتش در سامانه صدور پروانه بعد از ایمن سازی ساختمان درخواست فعالیت دوباره خود را به ثبت رسانده است.

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: بررسی ها نشان می دهند که ۹ بیمارستان کلاس بی تشخیص داده شده اند که مراکز درمانی که قابلیت بازسازی دارند، با تخصیص بودجه لازم این کار برایشان انجام می شود و در غیر این صورت ساختمان بیمارستان جایگزین برای آن ها در نظر گرفته می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • چشم‌ها را با چای بشوییم یا نه؟/ یک توصیه‌ به کسانی که زیاد با نمایشگر کار می‌کنند
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/