Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-29@14:21:19 GMT

توجیه تیتر یک کیهان؛ پر از گاف و توهین!

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۹۲۴۳۷

توجیه تیتر یک کیهان؛ پر از گاف و توهین!

عصرخبر - روزنامه کیهان بعد از تیتر امنیتی و خطرناک دیروزش، که منجر به دریافت تذکر از سوی هیات نظارت بر مطبوعات شد، می توانست بدون سروصدا و واکنش به این تذکر(که سالهاست مجموعه ای از آنها را دریافت کرده و باز هم کار خودش را انجام داده) امروز منتشر شود اما واکنش ها به تیتر پیشگویانه درباره حمله بعدی یمن، آنقدر بود که باید آن را خوب توجیه می کرد؛ بویژه که انتخاب تیتر دیروزش، تنها از بند آخر یک گزارش متوسط انتخاب شده بود که نویسنده با بیانی نرم، آمال و آرزوهایش را اینگونه بیان کرده بود: «در هر صورت، الان این انصارالله و انقلابیون یمن هستند که تعیین می‌کنند کجا باید هدف موشک بالستیک دوربرد قرار بگیرد؛ شاید ریاض، جده، طائف و آرامکو هدف بعدی باشد و یا شاید هم انصارالله سر موشک را به سمت بندر شیشه‌ای تر و تمیز دوبی بچرخاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در هر حال، اختیار در دست انقلابیون یمن است که چه بکنند!»

و خطای بزرگ کیهان که دیگر شورای سردبیری ندارد و همه چیز یک نفره انتخاب می شود؛ این بود که از دل این چند کلمه، تیتر یک برگزید!! و چرا دوبی؟

با این حال، کیهان برای توجیه گزارش دیروز، امروز یک گزارش مجدد و در توضیح تیتر یک دیروزش منتشر کرد که خطای بدتر از انتشار اولیه بود؛ چرا که اگر گزارش یک روزنامه، کامل و متقن است؛ نیازی به توضیح مجدد در روز بعد ندارد!

با این همه گزارش امروز کیهان، که با لحنی عصبی و ناشی از دریافت تذکر از هیات نظارت بر مطبوعات نوشته شده، گافهای بدی هم دارد؛ مهمترینش این است که مدیر مسئول کیهان هنوز نمی داند که هیات نظارت بر مطبوعات، هفتگی و در روزهای دوشنبه برگزار می شود؛ نکته ای که الان یک روزنامه نگار آماتور که در صف دریافت مجوز نشریه است، به خوبی آن را می داند اما نویسنده کیهان اینطوری «توهم توطئه» و «مظلوم نمایی» خود را بیان می کند:

«نکته جالب آن بود هیئت نظارت بر مطبوعات روز گذشته بلافاصله تشکیل جلسه داد تا به بررسی گزارش کیهان بپردازد و در اقدامی عجیب و قابل تامل، تیتر یک کیهان را مشمول تذکر دانست»

احتمالا گزارش های کیهان را هیچ فرد مطلعی قبل از چاپ نمی خواند که اینگونه گاف هایی در آن دیده می شود!

نکته بعدی اما حمله کیهان به اعضای هیات نظارت بر مطبوعات است؛ آنجا که می نویسد:
«چنین واکنش و برخوردی از سوی مدعیان اصلاحات به هیچ عنوان عجیب و غیرمنتظره نیست.

نکته مضحک ماجرا آنجاست که این جماعت که رسانه‌هایشان مملو از تیترهای ضدامنیت و منافع ملی است، ناگهان دلواپس منافع ملی شده‌اند! رسانه‌هایی که رسما آمریکا را بزک می‌کنند و مردم را از تهدیدهای توخالی آمریکا می‌ترسانند و به بزک کردن برجام اعتراف دارند، چگونه و با چه مجوزی به خود حق می‌دهند که دم از منافع ملی بزنند؟ اگر روزی خدای ناکرده ترقه‌ای در این کشور در شود، این جماعت اولین کسانی هستند که پاسپورت به دست و با گردن کج مقابل سفارت‌های خارجی صف می‌کشند و البته چه اهمیتی دارد که برای وطن‌دوستی و میهن‌پرستی قلابی خود هزار و یک ادعا هم کرده باشند! برای کسانی که رژیم صهیونیستی آنها را سرمایه‌های خود در ایران می‌داند و رئیس ‌سازمان سیا نگران وضعیت و آینده آنان است، قبای نگرانی برای منافع ملی، زیادی گشاد است.»

کیهان احتمالا هنوز نمی داند اعضای هیات نظارت بر مطبوعات، رسانه ندارند: «وزیر ارشاد، نماینده قوه قضائیه، نماینده وزارت علوم، نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی، نماینده مجلس، نماینده حوزه علمیه قم» تنها نماینده مجلس است که روزنامه ابتکار را منتشر میکند و نماینده مدیران مسئول که مدیر مسئول هفته نامه فارغ التحصیلان است!

باید از کیهان پرسید آیا قاضی سراج پاسپورت به دست به فکر سفر خارجی است یا حجت الاسلام قمی یا حجت الاسلام جمشیدی یا وزیر ارشاد؟!

و دست برقضا غیر از نماینده مجلس(دکتر وکیلی) کدام یک از این افراد، اصلاح طلب هستند؟؟!!

به نظر می رسد، مدیر مسئول کیهان، به بازنشستگی نزدیک شده که در دور روز پیاپی، گاف های سنگین اطلاعاتی- امنیتی در تیتر یک خود می دهد!

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۹۲۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر هیات مصری به تل‌آویو برای انجام مذاکرات

یک هیات شامل نیروهای امنیتی مصر عصر امروز (جمعه) به منظور میانجیگری مذاکراتِ رژیم اسرائیل و حماس بر سر تبادل اسیران، وارد تل‌آویو شد.

به گزارش مشرق، منابع صهیونیستی اعلام کردند که هیات مصری پس از ورود به تل‌آویو دیدارهای خود را با مقامات ارشد امنیتی رژیم اسرائیل در خصوص ابتکار قاهره برای دستیابی به توافق آتش‌بس و آزادی اسرای صهیونیست از نوار غزه آغاز کرد.

منابع رژیم صهیونیستی افزودند که هیات مصری، یک تیم کاری است و «عباس کامل» رئیس اطلاعات مصر در آن حضور ندارد.

سفر هیات مصری به تل‌آویو در حالی صورت می‌گیرد که قرار است «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا پس از سفر به عربستان سعودی، سه شنبه آینده وارد تل آویو شود.

بر اساس گزارش خبرگزاری معا، بلینکن در سفر یک روزه خود به تل‌آویو با مقامات رژیم اسرائیل درباره تبادل اسیران صهیونیست در غزه و تحولات جنگ غزه گفت و گو خواهد کرد.

در این پیوند، پایگاه خبری «مصراوی» بامداد امروز (جمعه) به نقل از رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش داد که تل‌آویو مایل است در صورت توافق با حماس بر سر آزادی اسرا و آتش‌بس در خصوص قصد خود برای حمله به رفح تجدید نظر کند.

بر اساس این گزارش، این به معنای پایان جنگ نیست و رژیم صهیونیستی در خصوص اتمام جنگ کوتاه نخواهد آمد.

در همین رابطه رسانه‌های عربی گزارش دادند که مصر به رژیم صهیونیستی پیشنهاد داده که حاضر است در ازای عدم حمله به رفح، مذاکرات آتش بس برای توافق با حماس را با میانجیگری خود از سر بگیرد.

از سوی دیگر رسانه‌های صهیونیستی نیز گزارش دادند که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم با طرح‌های ارتش برای حمله به رفح موافقت کرده اما هنوز برای اجرای آن چراغ سبز نشان نداده است.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • رصد مطبوعات و خبرگزاری‌های فارس، ۱۰ اردیبهشت
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • کیهان: ما محترمانه حجاب سر زنان می کنیم اما رضا شاه با ضرب و شتم حجابشان را برمی داشت
  • رصد مطبوعات و خبرگزاری‌های فارس، ۹ اردیبهشت
  • رصد مطبوعات و خبرگزاری‌های فارس، ۸ اردیبهشت
  • تشکیل هیات ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • نشست نامزدهای دور دوم انتخابات با رئیس هیات نظارت بر انتخابات خوزستان
  • توجیه روزنامه دولت: در جلسه اهدای مدرک افتخاری به رئیس جمهور ، رئیس هیات امنا حضور داشت!
  • روزنامه دولت توجیه کرد: در جلسه اهدای مدرک افتخاری به رئیسی، رئیس هیات امنا حضور داشت!
  • سفر هیات مصری به تل‌آویو برای انجام مذاکرات