Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز، در آخرین روز از سلسله نشست های علمی تخصصی بانوان با موضوع اربعین، فائزه عظیم زاده اردبیلی به ارائه مقاله ای با محوریت خانواده تراز انقلاب اسلامی با تاکید بر مسئله جمعیت پرداخت.

وی «بلد طیب» را سرزمینی پاک دانست که محصولش پاک و مطهر است، گفت: مرحوم علامه طباطبایی، «بلد طیب» را خانواده معرفی می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عظیم زاده با اشاره به آیه ۸۰ سوره نحل ادامه داد: در این آیه با قسم جلاله، خانه ها را مکان امن معرفی کرده است و در آیه ۲۱ سوره روم، ازدواج را امری جهت آرامش بیان می کند. رمز بقا و سکینه طرفین، مودت و رحمتی است که مودت و عشق باطنی زمانی بین زوجین پیش می آید که رابطه قبل تعاملی بین زوجین شکل گرفته باشد.

۳ کارکرد اساسی خانواده

وی با تاکید براینکه زن و مرد باید مثل لباس، هم اندازه باشند، عنوان کرد: این ادبیات قرآن برای یک خانواده تراز اول انقلاب اسلامی است که باید هم اندازه بوده تا با هم شأنی و هم کفوی محصولی طیب را تولید کنند.

عظیم زاده با اشاره به مواردی که زندگی انسان را می سازد، اظهار کرد: اعتقادات، گرایشات و خرده فرهنگ های مدل سبک زندگی را می سازد.

این مدرس دانشگاه در ارتباط با معیارهای خانواده تراز اول اسلامی، سه کارکرد اساسی معرفی کرد و گفت: ارضای نیازهای عاطفی زوجین، ارضای نیازهای جنسی و برآورده شدن طبیعی غرایز و تربیت نسل جدید سه معیار خانواده تراز اول اسلامی است.

وی افزود: محبت، گذشت و ایثار و تکلیف مداری است که می تواند نسلی بصیر و مهذب تربیت کند.

شاخصه های سبک زندگی حضرت زینب (س)

در ادامه این نشست لاله افتخاری به جمع بندی مطالب فائزه عظیم زاده اردبیلی پرداخت و سپس زهرا داروغه مدرس حوزه و دانشگاه نیز به ارائه چکیده ای از مقاله خود پرداخت.

وی با اشاره به الگوی شخصیتی حضرت زینب (س) افزود: حیات طیبه به عنوان مولفه های شخصیتی آن حضرت و سبک زندگی قرآنی به شمار می آورد که شرط برخورداری از این حیات ایمان و عمل صالح است.

داروغه، ۹ مورد از شاخصه های الگوی سبک زندگی حضرت زینب (س) را برشمرد و عنوان کرد: بهره مندی از علم و آگاهی و معرفت، دفاع از مقام ولایت از قبل و بعد از عاشورا، حرکت به سمت آرمان گرایی، حضور سیاسی و پیش قدم بودن در جبهه های سیاسی، شهیدپروری، بردباری با کسب مهارت های زندگی، مقاومت و مبارزه با باطل، مقابله با مصرف گرایی و تبلیغ دین و پاسداری از ارزش های اسلامی از شاخصه های الگوی سبک زندگی حضرت زینب(س) بوده است.

true برچسب ها : اربعین 96 خانواده ستاد اربعین کشور نشست تخصصی کربلا true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۹۳۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثرگذاری فرهنگی اساتید در دانشگاه آزاد بیشتر می‌شود

فرزاد جهان بین در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: ما در دانشگاه آزاد اسلامی یک مدل با عنوان باغبانی فرهنگ داریم که در این مدل ایجاد، تثبیت و ارتقاء مؤلفه های کلیدی در شاکله اجتماعی از طریق اقطاب اثر گذار به صورت برنامه ریزی یکپارچه توزیع شده دنبال می شود.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: ۹ مؤلفه کلیدی وجود دارد که عقلانیت، اعتماد به نفس ملی، کرامت و امید از جمله این مؤلفه ها هستند، ما در معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی معتقد هستیم که اگر در شاکله دانشگاه، این مؤلفه ها محقق و تثبیت شوند و ارتقاء پیدا کنند بسیاری از فضائل ایجاد می شوند و زمینه برای بسیاری از رذائل از بین می رود.

جهان بین با تاکید بر اینکه مؤلفه های کلیدی باید از طریق اقطابی که بیشترین تاثیر را در فرهنگ دارند دنبال شود، گفت: اقطابی همچون مدیریت، اساتید، خانواده، رسانه، محیط، صنایع خلاق و فناوری های فرهنگی و نیز نهادهای دانشجویی بیشترین اثر را روی دانشجو دارند و برای تحقق مؤلفه ها به ما کمک بسیاری خواهند کرد.

وی تصریح کرد: مدل ما در دانشگاه آزاد اسلامی به همین صورت است و هیچ فعالیتی خارج از این مدل را انجام نمی دهیم، اما اینکه در واحدهای مختلف چگونه اجرا می شود متغیر است، اینکه ما چگونه بخواهیم امید را در سیستان و بلوچستان افزایش بدهیم و یا اینکه امید را در تبریز افزایش بدهیم در عین اشتراکات ،تفاوت هایی دارد و زیست بوم و مسائل منطقه ای در این زمینه تاثیر گذارند.

جهان بین ادامه داد: فعالیت هایی که ما در سال ۱۴۰۲ انجام دادیم کاملا متمرکز بر این مؤلفه ها و اقطاب اثرگذار بود، چون اقطاب بیشترین و گسترده ترین تاثیر را دارند، ما در معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی وظیفه مان را هدایت، نظارت و حمایت می دانیم و همه فعالیت های ما با این هدف انجام می شود که بتوانیم شرایط را برای تقویت کنش اقطاب اثر گذار فراهم و موانع را رفع کنیم که مولفه های کلیدی از طریق آنها در دانشگاه، تحقق، تثبیت و ارتقا پیدا کند.

وی افزود: در میان این اقطاب اثرگذار که همه آن ها برای ما مهم است، اساتید مهم تر از همه هستند و الان مهم ترین پروژه ما که در حال پیگیری است، اساتید همیار فرهنگ است. به این دلیل که عمده فرهنگ دانشگاه در کلاس درس شکل می گیرد، اساتید همیار فرهنگ طیفی از اساتید مختلف هستند که از درون کار آموزشی اثر گذاری فرهنگی را پیگیری می کنند.

جهان بین ادامه داد: در دانشگاه آزاد اسلامی کمیته های تعامل دانشگاه و خانواده راه اندازی شد و با جدیت این کمیته ها پیگیری و دنبال می شوند. همچنین طرح هر دانشجو یک تخصص، یک مهارت را در چارچوب توجه به قطب اثرگذار صنایع خلاق، اجرا کرده ایم.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی تا کنون سه بار کارنامه فرهنگی صادر شده و فعالیت های فرهنگی واحدها با توجه به مدلی که گفته شد به طور دقیق ارزیابی می شود.

وی ادامه داد: سامانه بافر (باغبانی فرهنگ) راه اندازی شد که همه سامانه های معاونت تعطیل و در این سامانه، هویت جدید یافتند، این سامانه بستری تعاملی بین دانشگاه و دانشجو فراهم می کند و از طریق هوش مصنوعی، داده های به دست آمده تحلیل خواهد شد.

جهان بین در پایان گفت: پروژه مهم سیمای زندگی برای سنجش ابعاد هفت گانه زیست دانشجویی در هفت خوشه، در حال نهایی شدن است و تصویری دقیق از فضای حاکم بر زیست دانشجویی به ما خواهد داد، اینکه چه کرده ایم و چه باید بکنیم را می توانیم بفهمیم.

کد خبر 6090169

دیگر خبرها

  • پلیس مفتخر به حمایت مردم فهیم و انقلابی است
  • طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است
  • دکتر طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است
  • معلمان شاگردانی در تراز انقلاب اسلامی تربیت کنند
  • علی مطهری: در خانواده آیت‌الله مطهری با شکاف بین‌نسلی مواجه نیستیم، اما...
  • معلمان مدیران تراز انقلاب تربیت کنند
  • تبیین سرفصل‌های آموزش و پرورش تراز انقلاب/معلمان امیدآفرینی کنند
  • تعلیم و تربیت مقوله‌ای مهم در محاسبات نظامی کشور است
  • شهید مطهری طلایه دار مبانی فکری انقلاب اسلامی بود
  • اثرگذاری فرهنگی اساتید در دانشگاه آزاد بیشتر می‌شود