Web Analytics Made Easy - Statcounter

یونس طاهری در گفتگو با امتداد نیوز، با اشاره به ارتقاع فرهنگ مطالعه از طریق کتاب و کتابخوانی بیان داشت: برای نهادینه کردن و گسترش فرهنگ مطالعه و کتابخوانی، کتاب را به دورترین نقطه از شهر و در روستاها جهت آشنا نمودن روستائیان می بریم.

وی با تاکید به مطالعه و کتابخوانی بسیار  عنوان کرد: امروز با توجه به اهمیت فرهنگ مطالعه در بین جامعه متاسفانه کتاب و کتابخوانی در بین مردم بسیار کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با توجه به اهمیت کتاب و کتابخوانی، مسجد را بهترین فضا جهت گسترش فرهنگ مطالعه عنوان کرد و افزود: زمانی کتاب و کتابخوانی با عطر و بوی مسجد تجلی پیدا می کند یقینن تاثیرات بیشتری بر روی خواننده و شنونده کتاب نیز می گذارد

طاهری اظهارداشت: با تشکیل نشست های کتابخوانی در مساجد در روستاها برای جوانان و جوانان بدنبال گسترش فرهنگ مطالعه هستیم.

وی با بیان اینکه این طرح در بیشتر روستاها اجرایی خواهد شد اضافه کرد : معمولا محفل های کتابخوانی از تعداد ۱۵ تا ۲۰ کودک ،کودک،نوجوون و جوان بین ۱۰ الی ۱۵ ساله که با یک قصه گو تشکیل می شود.

وی با این عنوان که کتابخوانی در مساجد روستاها مورد استقبال قرار گرفته است تصریح کرد : برنامه های متنوعی در قالب قصه گویی ، خلاصه گویی قصه ، جمع خوانی از مجموعه داستانهایی است که در این طرح به آن پرداخته شده است.

true برچسب ها : سیریک.هرمزگان فرهنگ کتابخوانی کتابخانه های عمومی یونس طاهری true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۹۵۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی دوست من کتاب برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، عاطفه زارعی صبح سه‌شنبه با بیان اینکه استان همدان با توجه به ظرفیت‌های ادبی که دارد گهواره ادبیات کودک و نوجوان ایران به حساب می‌آید اظهار کرد: دومین دوره جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان دوست من کتاب از آبان ماه سال ۱۴۰۱ آغاز شد و آثار بسیاری از سراسر استان‌های کشور به دبیرخانه رسید.

وی افزود: هیأت داوران این جشنواره از اساتید برجسته ادبیات کودکان و نوجوان چون مصطفی رحماندوست، محمدرضا یوسفی، افسانه شعبانژاد، بابک نیک طلب، غلامرضا بکتاش، حامد محقق، محمود پوروهاب تشکیل شده که از افتخارات ایران اسلامی به حساب می‌آیند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان تصریح کرد: آیین اختتامیه این جشنواره روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ساعت ۱۰ صبح در محل سالن ابن سینا همدان واقع در بلوار مفتح با حضور برگزیدگان، علاقمندان و چهره‌های شاخص ادبی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه روز سه‌شنبه نیز دو کارگاه آموزشی شعر و داستان در محل کتابخانه مرکزی همدان برگزار می‌شود ادامه داد: کارگاه آموزشی شعر با حضور مصطفی رحماندوست، غلامرضا بکتاش و کمال شفیعی و کارگاه آموزشی داستان با حضور محمدرضا یوسفی، بهناز ضرابی‌زاده و مونا اسکندری ساعت ۱۵ روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.

کد خبر 6093044

دیگر خبرها

  • تداوم راه شهیدان با فعالیت جوانان در مساجد
  • تمدید مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی
  • خردادماه، یادواره شهید مغفوری در کرمان برگزار می‌شود/ تجلیل از شهید شاخص سازمان بسیج رسانه کشور
  • بیست و دومین دوره سیر مطالعاتی بنیاد شهید مطهری برگزار می شود
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه های کتابخوانی تمدید شد
  • برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • برگزاری جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • ابتذال در سینما برآیند تقاضا است/ از کیهان بچه‌ها شروع کردم
  • غرفه فرهنگ و هنر با موضوع خلیج فارس در سیریک راه‌اندازی شد
  • آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی دوست من کتاب برگزار می‌شود