Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی، از ایجاد یک پایگاه ملی و منطقه‌ای برای هدایت و حمایت از فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی در جهت ارتقای سلامت اجتماعی خبر داد.

دکتر مجید رضازاده در گفتگو با خبرنگار مهر از ایجاد یک پایگاه ملی و منطقه‌ای برای هدایت و حمایت از فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی در جهت ارتقای سلامت اجتماعی افراد جامعه در چشم‌انداز توسعه بلندمدت کشور خبر داد و گفت: این پایگاه ملی و منطقه‌ای بواسطه آغاز همکاری های موسسه آموزش عالی علمی کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی با کرسی سلامت اجتماعی یونسکو و دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران ایجاد خواهد شد و در چارچوب اهداف علمی، پژوهشی، تربیتی و فرهنگی کشور فعالیت خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان ساخت: بسیار امیدواریم این پایگاه ملی و منطقه‌ای بتواند با استفاده از ظرفیت‌های ملی در حوزه علوم طبیعی و اجتماعی، مساله اساسی سلامت اجتماعی شهروندان و فرآیند توسعه ملی را از زوایای مختلف بررسی کند.

رضازاده افزود: این پایگاه ملی و منطقه‌ای با انجام فعالیت‌های آکادمیک در حوزه آموزش و پژوهش، برگزاری کنفرانس‌ها و همایش‌ها و انتشار خبرنامه و اطلاع‌رسانی، به دنبال ارتقای سلامت اجتماعی درجامعه است.

معاون آموزشی و پژوهشی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی، همچنین برضرورت بهره مندی از ظرفیت های علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه ها و موسسات علمی و آموزشی ازجمله موسسه آموزش عالی علمی کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی در راستای سیاستگذاری های حوزه رفاه اجتماعی تاکید کرد و خاطرنشان ساخت: امروز با گسترش دانش و تخصص و نیز پیچیده تر شدن مسایل جامعه و مضایق منابع ملی، هزینه فرصت سیاستگذاری های بدون پشتوانه علمی، سلیقه ای، آمرانه و روزمره بسیار بالا رفته و حتی غیرممکن است.  در حالیکه تصمیم گیری مبتنی بر پژوهش و دانش با برقراری ارتباط میان تولیدکنندگان دانش و مصرف کنندگان می تواند در حوزه های سیاست گذاری و تصمیم گیری کمکی شایان نماید.

وی با بیان اینکه بدون شک امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به تدوین نقشه رفاهی برای کشور داریم، تاکید کرد: برای این منظور لازم است تا از همه ظرفیت های موجود به نحو مناسبی بهره برده شود تا در مسیر آزمون و خطا قرار نگیریم. طبیعتا در شرایطی که با کمبود منابع در بخش های مختلف و ازجمله بخش رفاه اجتماعی مواجهیم ضرورت دارد تا در سیاستگذاری ها برمبنای یافته های علمی و پژوهشی اقدام کنیم و برای این منظور نقش دانشگاه ها و موسسات علمی و آموزشی بسیار می تواند تعیین کننده باشد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۰۱۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسعود صانعی معاون آموزش - مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی گفت: استادان با فعالیت در مراکز رشد و فناوری و هم‌افزایی علمی و تبدیل علم به ثروت در کسب درآمد شهریه اثرگذار هستند.

وی با بیان اینکه آثار شهید مطهری در رشد فکری استادان و دانشجویان موثر است، عنوان کرد: تبیین اندیشه‌های علمی و سیاسی شهید مطهری در دانشگاه و برای تعلیم و تربیت دانشجویان بسیار ضروری و حائز اهمیت است.

معاون آموزش - مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی  افزود: در راستای اهداف سند تحول و صیانت از دستاورد‌های علمی و پژوهشی استادان و دانشگاهیان در دانشگاه آزاد اسلامی کار‌های خوبی صورت گرفت و برای کاربردی کردن تولید علم به ثروت فعالیت و تلاش شما استادان نقش مهمی دارند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل هم با تبریک روز معلم، تلاش و کوشش و ایثار استادان در کلاس درس را یک عشق ذاتی و درونی دانست و گفت: معلمی یک هدف برای رسیدن به معبود خود است آموزش و تدریس در کلاس لذت بخش و یک کار الهی است که انسان به آن عشق می‌ورزد.

سید میرالله حسینی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با بهرگیری از گام دوم ملی دانشگاه آزاد اسلامی و سند تحول در سال‌های اخیر رشد چشمگیری در جذب دانشجو براساس سوابق تحصیلی، تولید محصولات علمی، مشارکت دانشگاهیان به مسائل فرهنگی داشته است.

به گزارش آنا، آئین گرامیداشت مقام استاد و تجلیل از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل با حضور دکتر مسعود صانعی معاون آموزش - مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی، سید میرالله حسینی رئیس دانشگاه، استادان هیئت علمی همراه با خانواده، معاونان، در سالن اجتماعات دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

در این مراسم از استادان دانشگاه با اهدای لوح سپاس و کارت هدیه تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیروهای روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران
  • افتتاح بزرگترین دهکده آموزشی و پژوهشی گیاهان دارویی گلستان
  • در سال‌های اخیر فعالیت‌های پژوهشی با هدف کمک به امنیت غذایی کشور بوده است
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • پرستاران ۳۰ درصد از جمعیت نظام سلامت هستند
  • کنگره علمی پژواک با ارائه دستاورد‌های دانش آموزی در کاشان