Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-03@15:30:39 GMT

تکیه گاه نسل امروز گوشی همراه و همسالان است

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۰۴۸۱۳

تکیه گاه نسل امروز گوشی همراه و همسالان است

خبرگزاری شبستان: یک آسیب شناس اجتماعی گفت: به دلیل کمبود وقت والدین در ارتباط گیری با فرندان شاهد ظهور نسل هایی هستیم که تلفن همراه و دوستان خود را مهمترین تکیه گاه عاطفی خود می دانند و کمتر از والدین الگوبرداری می کنند.

مجید ابهری، آسیب شناس و متخصص علوم رفتاری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان گفت:سبک زندگی اصلی‌ترین تعیین کننده مسیر تفکر، سلیقه، روابط فردی و اجتماعی است که پوشش، آرایش، پیرایش نیز در همین محور تعریف می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: با گسترش شبکه های ماهواره ای و افزایش مخاطبان، گسترش و توسعه شبکه مجازی و اجتماعی  آنان به عنوان اصلی ترین ابزار پر کردن اوقات فراغت شده اند.

 

وی ادامه داد: گرفتاری اقتصادی خانواده ها و در بسیاری از موارد اشتغال به کار مادر و پدر مو جب شده است تا آنان در ایجاد رابطه با فرزندان، همفکری و هدایت آنان با کمبود وقت رو به رو شوند.

 

آسیب شناس و متخصص علوم رفتاری بیان کرد: به همین دلیل شاهد ظهور نسل هایی هستیم که تلفن همراه و دوستان خود را مهمترین تکیه گاه عاطفی خود می دانند و کمتر از والدین الگوبرداری می کنند.

 

ابهری بیان کرد: البته ناگفته نماند؛ متولدین دهه 80 و حتی پیش از آن امروز جوانانی هستند که زبان و گفتمان جداگانه دارند نه آنان زبان والدین و نسل های گذشته را می فهمند و نه قادر به درک اصطلاحات و عبارت آنان هستند.

 

آسیب شناس و متخصص علوم رفتاری بیان کرد: در صورتی که بخواهیم تعادل رفتاری بین این نسل ها برقرار کنیم نمی توان همه آنان را در یک نگاه ارزیابی کرد.

 

وی ادامه داد: همین جوانان عزاداران در اماکن مذهبی، مسافران راهیان نور، اعضای اعتکاف و در حال حاضر مسافران اربعین هستند.لذا نباید خیلی از وضعیت هایی جامعه و این نسل ناامید شد.

 

ابهری ادامه داد: بر اساس یک ارزیابی سرانگشتی حدود 20 الی 30 درصد زایران اربعین امسال را جوانان و نوجوانان  تشکیل می دهند.

 

این آسیب شناس اجتماعی با تاکید بر اینکه با این وجود آسیب های اجتماعی در حال گسترش است گفت: والدین و رسانه ها در این میان نتوانسته اند نقش تربیتی خود را باید و شاید به اجرا درآورند.

 

ابهری تاکید کرد: در این میان کاهش روابط گفتاری در خانواده و توجه محض به آموزش در نهاد آموزش و پرورش و توجه به مسایل سیاسی و اقتصادی بیش از هر چیزی در رسانه وجود دارد که  موجب شده است تا خانواده ها از فرزندان خود فاصله گرفته و بی خبر بمانند.

پایان پیام/260

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۰۴۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دسترسی کودکان فرانسه به گوشی و شبکه اجتماعی محدود شود

یک گروه کارشناسی توصیه کرد فرانسه باید استفاده از گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی را برای کودکان و نوجوانان محدود کند.

به گزارش ایسنا، این گروه در بحبوحه نگرانی‌های فزاینده جهانی نسبت به تاثیر منفی گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی بر ذهن‌ کودکان و نوجوانان، توسط امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه تشکیل شده است.

این کارشناسان در گزارشی اعلام کردند کودکان زیر ۱۱ سال، باید از داشتن تلفن همراه منع شوند و استفاده از تلفن‌های هوشمند با قابلیت دسترسی به اینترنت، باید برای افراد زیر ۱۳ سال ممنوع شود. همچنین اپلیکیشن‌های شبکه اجتماعی باید برای کاربران زیر ۱۵ سال ممنوع شود و افراد زیر ۱۵ سال، فقط باید به پلتفرم‌هایی که اخلاقی تلقی می‌شوند، دسترسی داشته باشند. آنها گفتند قانونگذاران وظیفه دارند تصمیم بگیرند که چه پلتفرم‌هایی را می‌توان اخلاقی در نظر گرفت.

مکرون که به دنبال افزایش حمایت‌ها از خود در نظرسنجی‌های عمومی است، در ژانویه وعده داد پیش نویس قوانین سختگیرانه‌تری را برای محدود کردن زمان استفاده کودکان از گوشی و استفاده ازشبکه‌های اجتماعی معرفی کند. تلاش‌های او نشان‌دهنده نگرانی‌های روزافزون بین‌المللی در میان والدین، روان‌شناسان و سیاست‌گذاران است که فناوری‌های جدید ممکن است بیش از آنکه مفید باشد، به سلامت روان خردسالان، آسیب برسانند.

در این باره جراح کل آمریکا در سال میلادی گذشته، اعلام کرد شبکه اجتماعی می‌تواند به سلامت روان افراد کم سن و سال، آسیب عمیقی وارد کند و از شرکت‌های فناوری خواست از کودکان که مغز آنها در مراحل رشد حساسی است، حفاظت کنند.

این گروه کارشناسی که در آن، سروان موتون، متخصص مغز و اعصاب و آمینه بنیامینا، استاد روانپزشکی حضور دارند و همچنین شامل کارشناسان آموزش، حقوق و فناوری است، روز سه‌شنبه یافته‌های خود را به مکرون ارائه کرد.

در حال حاضر هیچ زمان مشخصی برای قانون جدید وجود ندارد و مشخص نیست که تا چه حد به توصیه‌های کارشناسان، عمل خواهد شد. این گروه اعلام کرد هر گونه حرکتی، باید بر تشدید قوانین برای شرکت‌های فناوری تمرکز کند. موتون در یک نشست خبری گفت: اینها کسانی هستند که در درجه اول مسئول هستند.

بر اساس گزارش رویترز، این گزارش همچنین نشان داد سپری کردن زمان طولانی در مقابل صفه گوشی، بر خواب کودکان تاثیر منفی می‌گذارد و یکی از عوامل چاقی مفرط آنها است. همچنین، شبکه اجتماعی می‌تواند خطر اضطراب و افسردگی را افزایش دهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم
  • دستگیری سارق گوشی همراه با ۸ فقره سرقت در کهگیلویه
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • محدودیت دسترسی به گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی برای کودکان فرانسوی
  • دسترسی کودکان فرانسه به گوشی و شبکه اجتماعی محدود شود
  • وعده‌ای که پس از یک سال، اجرایی نشده است!
  • هشدار اپل به آیفون‌داران: مراقب آتش‌ گرفتن گوشی خود باشید!