Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-08@23:35:47 GMT

همایش رهروان حضرت زینب(س) در سرخه برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۱۶۲۰۰

همایش رهروان حضرت زینب(س) در سرخه برگزار شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در سرخه، هفتمین همایش رهروان حضرت زینب(س) به همت حوزه علمیه نجمیه سرخه در هیئات سیدالشهدای این شهرستان با محوریت غیرت زینبی برگزار شد.

***غیرت حضرت زینب(س) مهمترین پیام عاشورا، اربعین و  کربلا است

شجاعیان از اساتید حوزه های علمیه خواهران استان سمنان در این همایش به ایراد سخنرانی با محوریت غیرت زینبی پرداخت و اظهار داشت: یکی از رویدادهای بزرگ تاریخ اسلام قیام عاشورا و حادثه کربلا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی حضور در مجالس ذکر و عزاداری ائمه اطهار (ع) را توفیقی الهی دانست و  تأکید کرد: باید قدر این توفیقات الهی را بدانیم؛ چرا که این فرصت نصیب هر کسی نمی شود.

این استاد برجسته علوم حوزوی بیان داشت: عزاداری و بزرگداشت عاشورا و اربعین حسینی بسیار فضیلت دارد آنچه در این وادی بسیار مهم است این است که بتوانیم از توشه های معنوی در این مراسمات حفاظت و نگهداری کنیم.

شجاعیان اظهار داشت: در تاریخ بشریت جنگ های فراوانی رخ داده است که بسیار وحشتناک تر از حادثه کربلا بوده است و سرها و دست های زیادی در آنها قطع و بریده شده است؛ اما آنچه که باعث شده است که یک جنگی که نصف روز بیشتر طول نکشید و 72 تن در آن به شهادت رسیدند نیت امام حسین(ع) است که بر پایه و اساس اخلاص بوده است و با همین اخلاص بود که آن امام همه از همه چیز در راه خدا گذشت.

وی یکی از ویژگی هایی که برگرفته از اخلاص است را غیرت عنوان کرد و گفت: انسان به هر میزان که اخلاص داشته باشد،  به همان میزان نیز غیرت دارد.

این مدرس علوم حوزوی با بیان اینکه غیرت فقط ویژه مردان نیست و یک ویژگی زنانه نیز هست، تصریح کرد: دشمنان برای از بین بردن غیرت دینی در میان مسلمانان قانون وضع می کنند و این نشان از اهمیت این ویژگی است که اگر در وجود انسان نباشد؛ جامعه رو به تباهی می رود.

شجاعیان اظهار داشت: آنچه که کربلا را زنده نگه داشته است غیرت امام حسین(ع) است که در مقابل خواست خداوند تسلیم است.

وی با بیان اینکه امام حسین(ع) با غیرت ترین انسان زمان خودش است، گفت: حضرت زینب (س) غیرتمندانه برابر یزید و یزیدیان ایستاد تا آنها که می خواستند حادثه عظیم کربلا را تحریف کنند به این هدف شومشان دست نیابند.

این استاد حوزه های علمیه خواهران سمنان با بیان اینکه مهمترین درست کربلا غیرت حضرت زینب(س) است، گفت: غیرت حضرت زینب(س) مهمترین پیام عاشورا، اربعین و  کربلا است و بنابراین باید این ویژگی مهم بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و آن را در خود، خانواده و جامعه ترویج دهیم.

***لبیک گوی ندای "هل من ناصر ینصرنی"  امام حسین (ع) باشیم

عربی مدیر حوزه علمیه نجمیه سرخه در این همایش ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه سه شهید طلبه سرخه به نام های شهیدان قاضی، احسانی و سبوحی از حضور تمامی مادران، بانوان و دختران، زهرا فیض عضو شورای اسلامی شهرستان سرخه، خانواده معظم شهدا و فرماندهان حوزه های مقاومت بسیج و ریس شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرخه در این همایش  تقدیر کرد.

وی اظهار داشت: از سال 90که حوزه علمیه نجمیه در سرخه راه اندازی و تأسیس شد در کنار کارهای فرهنگی این حوزه یکی از کارهای مستمر همایش رهروان حضرت زینب(س) بوده است که در حقیقت این همایش عرض ادب و احترام خدمت سیدالشهداست.

مدیر حوزه علمیه نجمیه سرخه این همایش را تجدید میثاقی با آرمانها، پیامها و اهداف عاشورا و مکتب امام حسین (ع) با الگوگیری از زینب کبری(س) و مکتب انسانساز حضرت سیدالشهدا (ع) عنوان کرد و گفت: امیدواریم بتوانیم یاریگر حضرت زینب(س) و لبیک گوی ندای "هل من ناصر ینصرنی" امام حسین(ع) باشیم.

عربی گفت: یکی از مشکلات عمده حوزه علمیه نجمیه خواهران سرخه تأمین مکان و فضایی برای برنامه ها و همایش هایی اینچنینی است.

وی اذعان داشت: با توجه به کلنگ زنی حوزه علیمه ای برای خواهران در سرخه امیدواریم با همت مسئولان شهرستان سرخه از جمله شورای اسلامی و بانیان خیر و بانوان پیشگام در عرصه های خیر و معنوی هر چه زودتر این بنا ساخته و به بهره برداری برسد.

مدیر حوزه علمیه نجمیه سرخه بیان داشت: امور خیریه به ساخت مسجد و هیئت نیست؛ چرا که در واقع زیربنای همه مساجد و مکان های مذهبی همین حوزه های علمیه هستند که باید مورد توجه قرار گیرند.

بر اساس این گزارش، در ابتدای این همایش زیارت اربعین قرائت شد و همچنین از دیگر برنامه های این همایش قرائت دکلمه توسط حانیه رستگار و مداحی توسط یکی از بانوان مداح در رثای حضرت زینب(س) بود.

ایستگاه نقاشی نیز برای کودکان در حاشیه این همایش برپا شد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۱۶۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی «مدارس سعادت» در دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری مجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم تکریم و معارفه رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه و دانشگاه که در واحد قم برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی را پایگاهی از حوزه علمیه می‌دانیم، بنابراین هر فعالیت دینی، علمی، فکری و فرهنگی حوزه علمیه و خدمت به جوانان، نوجوانان و انقلاب اسلامی مورد استقبال دانشگاه آزاد اسلامی است و آماده همکاری با مجموعه حوزه‌های علمیه هستیم.

فعالیت دبیرستان معارف اسلامی در سطح دانشگاه آزاد

وی با بیان اینکه تعداد ۱۰ دبیرستان معارف اسلامی در سطح دانشگاه آزاد اسلامی در حال فعالیت هستند، افزود: در حال تربیت نیرو هستیم و در قالب مدارس علوم و معارف اسلامی شهید مطهری برای دانشکده‌های الهیات و حقوق دانشگاه آزاد اسلامی برنامه داریم، به‌طوری که دانش‌آموختگان دبیرستان معارف اسلامی با عنوان مدارس سعادت می‌توانند با دیپلم معارف اسلامی برای تحصیلات دانشگاهی وارد دانشگاه آزاد اسلامی شوند.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با آغوش باز از استادان و معلمانی که تربیت یافته حوزه علمیه هستند و آمادگی دارند که در دبیرستان‌های سعادت همکاری داشته باشند استقبال می‌کنیم و آنچه که برای ما مهم بوده، کادری است که بتواند دبیرستان‌های سعادت دانشگاه آزاد اسلامی را اداره کند.

فعالیت مدارس سعادت با نظارت یک عالم ربانی

سروری مجد با بیان اینکه دبیرستان‌های سعادت از تمامی ظرفیت‌ها و امکانات دانشگاه آزاد اسلامی استفاده خواهند کرد، تبیین کرد: دبیرستان سعادت هر استان باید تحت نظارت یک عالم ربانی اداره شود، بنابراین معتقدیم نظارت و رسیدگی آن عالم ربانی استان می‌توانند در آگاهی‌بخشی فرزندان این مرز و بوم با معارف اسلامی کمک‌کننده باشد.

۴۵ واحد دانشگاهی اصلی عهده‌دار اجرای جشنواره امامت و مهدویت

وی با اشاره به اینکه جشنواره‌های امامت و مهدویت امسال برای چهارمین سال در حال برگزاری است، ادامه داد: همه‌ساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان برنامه‌های متعددی در واحد‌های دانشگاهی سراسر کشور برگزار می‌شود که ۴۵ واحد دانشگاهی اصلی عهده‌دار اجرای جشنواره امامت و مهدویت هستند.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۵۳ هزار اثر در سامانه جشنواره امامت و مهدویت به ثبت رسید، افزود: امیدواریم سال ۱۴۰۳ تعداد آثار ثبت شده در سامانه به ۱۵۰ هزار اثر در حوزه امامت و مهدویت برسد و قصد داریم هرچه می‌توانیم جشنواره امامت و مهدویت را در بدنه دانشگاه آزاد اسلامی وارد کنیم تا مبنای تفکر این دانشگاه مهدوی باشد.

سروری مجد با بیان اینکه طی سه سال گذشته تعداد ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در سطح واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور که تلفیقی از اهل سنت هستند تأسیس شده است، افزود: اهتمام به تقریب مذاهب در قشر نخبگانی دانشگاه آزاد اسلامی بسیار ضروری است بر همین اساس دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند پایگاهی برای موضوع تقریب مذاهب باشد.

فعالیت دانشگاه آزاد در راستای اهداف امامین انقلاب اسلامی

وی با اشاره به تفاهم‌نامه حوزه و دانشگاه آزاد افزود: امیدواریم یک پیوند دائمی در عرصه فرهنگی و علمی بین دانشگاه آزاد اسلامی و حوزه علمیه برقرار شود تا بتوانیم در راستای اهداف امامین انقلاب اسلامی گام برداریم.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی متذکر شد: دانشگاه آزاد اسلامی که مولود انقلاب اسلامی است با بودجه مردمی ایجاد شده، بنابراین معتقدیم آنچه را از مردم در اختیار ماست باید در خدمت مردم قرار دهیم.

به گزارش آنا؛ در این مراسم در حکمی از سوی آیت‌الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه و دکتر محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام حسن خیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم با حفظ سمت به‌عنوان رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه علمیه و دانشگاه آزاد اسلامی معرفی و از تلاش‌های حجت‌الاسلام احمد مرادخانی با اهدای لوح سپاس تقدیر شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدیر حوزه‌های علمیه کشور: مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • رسانه‌ها بر ترویج حدیث اهل بیت(ع) سرمایه‌گذاری بیشتری کنند
  • نشست علمی «چالش‌های خانواده‌ اسلامی در عصر معاصر» در اردبیل
  • مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • مقطع سطح ۴ در حوزه علمیه خواهران اردبیل اجرا می‌شود
  • رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه و دانشگاه آزاد معرفی شد
  • راه‌اندازی «مدارس سعادت» در دانشگاه آزاد اسلامی
  • نقش و تأثیر زنان فرهیخته مسلمان در ارتقا اندیشه دینی بررسی می شود
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • نهضت علمی امروز میراث پرافتخار مکتب امام صادق(ع) است