Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنجان - مدیر اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: از زمان اجرای طرح شناسنامه دار کردن دار قالی ها تاکنون حدود ۱۰ هزار و ۷۲۸ دار قالی در استان زنجان شناسنامه دار شده است.

محسن جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر  افزود: طرح اجرای شناسنامه دار کردن دار قالی ها در زنجان از مهرماه سال ۹۳  شروع شده و از زمان اجرای این طرح تاکنون حدود ۱۰ هزار و ۷۲۸  دار قالی شناسنامه دار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی اظهار کرد: در سال ۹۵ بیش از ۲۲ هزار دار قالی شناسنامه دار شده بود ولی با نظارت جدی سازمان تامین اجتماعی این تعداد کاهش یافت وتعداد قالی بافان فعال مشخص شدندو برای این تعداد قالی باف مقرر شد این دار قالی ها شناسنامه دار شوند. 

مدیر اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: خوشبختانه در دولت تدبیر و امید و با تدبیر و مدیریت درست سازمان تامین اجتماعی تصمیم بر این شد که قالی بافان واقعی بیمه شوند و دار قالی ها هم شناسنامه  دار شود تا هویت قالی بافان مشخص شود. 

جعفری تاکید کرد: هدف از شناسنامه دار شدن دار قالی ها این است که میزان بافت قالی فرش کنترل شده و قالی بافان واقعی مشخص شوند و سازمان تامین اجتماعی و سازمان صنعت، معدن بر سامان دهی فعالان حوزه فرش تاکید دارد تا صادرات فرش استان افزایش یابد. 

مدیر اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان تاکید کرد: کشورهای خلیج‌فارس، آلمان، کانادا، روسیه، لبنان، ایتالیا مقصد فرش های استان زنجان هستند و کیفیت فرش دستباف استان زنجان بسیار ارزشمند است و طبیعی بودن مواد پشم و ابریشم و رنگ مورد استفاده در تولیدات فرش زنجان باعث افزایش کیفیت این فرش‌ها می‌شود.

جعفری افزود: درصد بیشتری از فرش بافان استان زنجان در بافت فرش پشمی فعالیت می کنند و فرش پشمی بیشترین تولید در زنجان را دارد. 

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۱۹۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از تولید؛ اولویت سازمان غذا و دارو

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا رستمی در حاشیه افتتاح خط جامدات و مایعات شرکت داروسازی نوافارمد آریا گفت: امروز شاهد افتتاح کارخانه داروسازی و مکمل سازی ای  با بالاترین سطح استانداردها و تکنولوژی روز دنیا در زمینه تولید دارو و مکمل بودیم.

سرپرست اداره کل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو حمایت از تولید در هر سطح را از اولویت‌های این سازمان برشمرد و افزود: در سازمان غذا و دارو خود را همواره مقید می دانیم که در کنار قانونگذاری در روند تولید، نقش تسهیلگری هم ایفا کنیم.

 رستمی با تاکید بر اینکه رویکرد این سازمان عمل به شعار سال در حوزه تولید است، عنوان کرد: افتتاح چنین کارخانه هایی و تولید فراورده های سلامت محور در آن یک گام به سوی تحقق شعار سال است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سیر تاریخی شناسنامه‌های المثنی استقلال
  • شهیدان در حقیقت شناسنامه واقعی ملت ایران هستند/ هر کس در جبهه می‌جنگید عباس انقلاب بود
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • سریال «سلمان فارسی» ۱۴۰۵ به پخش می‌رسد
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • حمایت از تولید؛ اولویت سازمان غذا و دارو
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • تلاش برای پخش سریال سلمان فارسی در سال ۱۴۰۵
  • سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود
  • دست مایوالکترونیک توسط مرکز توانبخشی هلال احمر به تولید انبوه می رسد