Web Analytics Made Easy - Statcounter

دمشق - ایرنا - 'بشارالجعفری' نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد گفت: صهیونیسم سلاح کشتار جمعی بوده که خشونت را گسترش و امنیت منطقه را تهدید می کند.

به گزارش جمعه شب ایرنا به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه(سانا)،الجعفری امروز در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد افزود: غربی ها اسرائیل را به فناوری اتمی مجهز کردند و بر سلاح های اتمی آن سرپوش گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: جهان امروز با چالش های زیادی روبه روست که مهمترین مشکل آن، زرادخانه های هسته ای بویژه سلاح های هسته ای اسرائیل است که از پیوستن به همه پیمان های بین المللی جلوگیری از گسترش این سلاح ها خوداری می کند.
الجعفری گفت: تهدید کشورهای هسته ای به بکارگیری این سلاح ها ازدیگر چالش های جهان امروز است.
نماینده سوریه در سازمان ملل متحد توضیح داد: جلوگیری از گسترش سلاح های هسته ای از اولویت ها و اصول دولت دمشق است بطوری که در سال 1968 پیش از بسیاری از کشورهای اروپایی که امروز مدعی اجرای این قوانین هستند به پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای پیوست درحالی که برخی از کشورهای اروپایی و ترکیه که عضو ناتو نیز هستند و سلاح هسته ای دراختیار دارند از پیوستن به آن سربازمی زنند.
الجعفری افزود: سوریه پروتکل الحاقی به معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای را درسال 1992 امضا کرد و در 27 دسامبر 2003 هنگامی که عضو غیردائم شورای امنیت بود، طرحی را با هدف ایجاد منطقه عاری از سلاح هسته ای و همه سلاح های کشتارجمعی در خاورمیانه ارائه کرد که با مخالفت آمریکا روبه رو شد و این کشور تهدید به استفاده از حق وتو برای مقابله با آن کرد.
وی یادآورشد : این سیاست های اشتباه، دروغ بودن ادعاهای کشورهای غربی درباره تلاش برای ایجاد خاورمیانه عاری از سلاح هسته ای و کشتارجمعی را آشکار می کند.
الجعفری افزود: همین غربی ها در طول ده ها سال، مواد و فناوری ساخت سلاح هسته ای را در اختیار اسرائیل قراردادند که می توان به زیردریایی های آلمانی با توان حمل و شلیک موشک های هسته ای اشاره کرد که به صورت رایگان دراختیار این رژیم قرار گرفت.
ه گفته وی، غربی ها با تمام توان تلاش کردند که سلاح های هسته ای اسرائیل را از دایره نظارت و توجه بین المللی خارج کنند و این کار در نشست بازیبنی معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای در سال 2010 در نیویورک، به شکست کشاندن نشست سال 2012 و در اجلاس بازبینی معاهده منع گسترش در سال 2015 تکرار شد و همه این تلاش ها برای چشم پوشی بر سلاح های هسته ای رژیم اسرائیل و به بهای نابودی امنیت و سلامتی ملت های منطقه صورت گرفت که خود نشان دهنده سیاست های دوگانه و نفاق هسته ای است.
نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد ادامه داد: شورای امنیت و آژانس بین المللی انرژی اتمی تجاوز نظامی اسرائیل به سوریه در سال 2007 را محکوم نکردند و این رژیم به بازرسان آژانس اجازه نداد درباره منبع آلودگی ناشی از موشک های رژیم صهیونیستی به کار رفته برای بمباران تاسیسات دیرالزور تحقیق کنند.
الجعفری افزود: همکاری نکردن رژیم اسرائیل با خواسته های آژانس بین المللی انرژی اتمی و افزایش توان هسته ای خارج از نظارت بین المللی و بی توجهی به همه درخواست ها برای خاورمیانه عاری از سلاح هسته ای، اعتبار پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای و جهانی بودن آن را زیر سوال می برد و امنیت و ثبات منطقه و ملت های خاورمیانه را تهدید می کند و آژانس خطرات این اقدامات را به خوبی می داند.
شبد**6116 **1010
انتشار:حسن معظمی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۳۹۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین در انگلیس

دانشجویان در شهر‌های مختلف انگلیس از جمله لندن، منچستر، بریستول، نیوکاسل و لیدز از مسئولین دانشگاه‌های خود می‌خواهند که به روابط آکادمیک با موسسات اسرائیلی پایان دهند. آنها همچنین خواهان قطع سرمایه‌گذاری دانشگاه‌های انگلیس در شرکت‌های تولید کننده سلاح برای رژیم صهیونیستی و یا کسب‌وکار‌های اسرائیلی هستند که در سرزمین‌های اشغالی کرانه باختری فعالیت تجاری می‌کنند.

دنشجویان دانشگاه نیوکاسل تازه‌ترین گروهی هستند که از دیروز با تحصن در حیاط دانشگاه به جمع معترضان پیوسته‌اند. دانشجویان دانشگاه لیدز هم می‌گویند تا زمانی که این موسسه آکادمیک به مشارکت در سرکوب مردم فلسطین پایان ندهد، به اعتراض و تحصن خود ادامه می‌دهند.

در وارویک، شفیلد و منچستر هم دانشجویان، با چادر‌هایی که در حیاط دانشگاه علم کرده و شعارنوشته‌هایی که در حمایت از فلسطین نصب کرده‌اند، به موج اعتراضات پیوسته‌اند.

«هالا» دانشجوی دکترا که در اعتراضات دانشگاه منچستر شرکت کرده است، به خبرنگاران گفت: «ما اجازه نخواهیم داد که از طریق مشارکت دانشگاه با شرکت‌هایی مانند بی‌ای‌ئی سیستمز (بزرگترین شرکت تولید کننده سلاح در انگلیس) و موسسات آکادمیک اسرائیلی مانند دانشگاه تل آویو که در زمین‌های سرقت شده ساخته شده‌اند، به شریک جرم تبدیل شویم.»

وی افزود: من به عنوان یک دانشجوی دکترا و مهمتر از همه به عنوان یک فلسطینی، وظیفه دارم علیه کسانی که رنج مردم ما در غزه و کل فلسطین را طولانی می‌کنند، اقدام کنم.

در همین حال مرکز بین‌المللی عدالت برای فلسطینیان (ICJP) مستقر در لندن، اعلام کرد که به ۸۲ موسسه آمادمیک انگلیسی نامه نوشته و هشدار داده است که اگر همکاری‌های مالی این موسسات با شرکت‌های تولید کننده سلاح برای رژیم صهیونیستی محرز شود، مرتکب جنایت جنگی شده‌اند.

«دانیا ابوالحج» عضو ارشد مرکز بین‌المللی عدالت برای فلسطینیان در اظهاراتی گفت که شرکت‌هایی از جمله البیت سیستمز، کترپیلار و بی‌ای‌ئی سیستمز که دانشگاه‌های بریتانیا در آنها سرمایه گذاری کرده اند، به طور بالقوه در حمله (رژیم) اسرائیل به غزه شریک بوده‌اند.

دیروز هم صد‌ها تن از اعضای اتحادیه‌های کارگری در کنار اقشار مختلف مردم انگلیس از ملیت‌ها و مذاهب مختلف، مقابل ساختمان وزارت تجارت این کشور تجمع کرده و خواستار تحریم تسلیحاتی اسرائیل شدند. صد‌ها معترض دیگر نیز به صورت هماهنگ مقابل کارخانه بزرگترین شرکت تولید کننده سلاح در انگلیس موسوم به بی‌ای‌ئی سیستمز در اسکاتلند، ولز و لنکشر تجمعات مشابهی را برگزار کردند.

رژیم صهیونیستی طی نزدیک به هفت ماه گذشته، کشتار گسترده‌ای را در غزه به راه انداخته و ضمن بستن تمام گذرگاه‌ها و جلوگیری از ورود کمک‌های امدادی، این منطقه را به یک ویرانه تبدیل کرده است.

این رژیم همچنین به بهانه نابودی حماس قصد دارد تا به شهر مرزی رفح، جایی که بیش از یک میلیون فلسطینی پناه گرفته‌اند، حمله کند. این مساله نگرانی بین‌المللی را برانگیخته و به رژیم صهیونیستی هشدار داده‌اند که چنین اقدامی بحران انسانی در نوار غزه را وخیم‌تر می‌کند.

شورای امنیت سازمان ملل متحد ماه پیش قطعنامه‌ای را در حمایت از برقراری آتش‌بس فوری در نوار غزه برای انتقال فوری کمک‌های بشردوستانه تصویب کرد؛ اما رژیم صهیونیستی با حمایت تمام‌قد واشنگتن این قطعنامه را نادیده گرفته است و به کشتار مردم فلسطین ادامه می‌دهد.

بر اساس گزارش‌ها، تاکنون افزون بر ۳۴ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۷۷ هزار نفر دیگر مجروح شده‌اند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • پروژه جدید واشنگتن برای ادامه اشغالگری در خاک سوریه / حمایت ویژه از هسته‌های مخفی داعش برای توقف حملات نیروهای مقاومت علیه آمریکایی‌ها + نقشه میدانی و عکس
  • گزارش چند سازمان حقوق بشری در مورد رابطه رهبران کشور‌ها با مطبوعات
  • تهدید با سلاح سرد در منطقه آبشار شاهرود / ۳ نفر متخلف دستگیر شدند
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • تهدید با سلاح سرد در منطقه آبشار شاهرود/ ۳ نفر متخلف دستگیر شدند
  • چرا ایران هسته ای برای منطقه و جهان امنیت‌زا است؟
  • چرا ایران دارای سلاح هسته‌ ای برای منطقه و جهان امنیت‌زا است؟
  • آمریکا از چین و روسیه خواست کنترل سلاح‌های هسته‌ای را به «هوش مصنوعی» نسپارند
  • مکرون: اعزام نیرو به اوکراین را منتفی نمی‌دانم
  • گسترش اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین در انگلیس