Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران – ایرنا – دبیر کل سازمان ملل خواستار توقف کامل خشونت ها علیه مسلمانان روهینگیا، بازگرداندن آنان به خانه هایشان، اعطای حق شهروندی و همچنین دسترسی آزاد برای کمک های انسان دوستانه شد.

به گزارش بامداد شنبه ایرنا به نقل از شبکه خبری ای بی سی، «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل به خشونت ها و پاکسازی قومی علیه مسلمانان روهینگیا اشاره کرد و گفت: آنچه روی داد یک فاجعه عظیم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


گوترش افزود: حجم خشونت و بی رحمی در این حوادث به گونه ای است که ما نمی توانیم در قبال آن خاموش باشیم.
دبیرکل سازمان ملل با تاکید بر اینکه این خشونت ها باید به طور کامل متوقف شود،ادامه داد: ما افزون بر این برای اعطای حق بازگشت آنان (به خانه هایشان) اصرار داریم.
دبیرکل سازمان ملل همچنین به ریشه های فاجعه روهینگیا که از وضعیت شهروندی مسلمانان ناشی می شود اشاره کرد و خواستار حل این مشکل شد.
گوترش پیشتر نیز بر اعطای حق شهروندی به روهینگیایی ها تاکید کرده و خواسته بود که در بدترین حالت آن ها به لحاظ حقوقی شناسایی شوند تا امکان استفاده از فرصت های شغلی و مهاجرت قانونی داشته باشند.
دبیر کل سازمان ملل این سخنان را در آغاز سفر خود به اروپا و آسیا مطرح کرد. گوترش قصد دارد در نشست اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا (آسه‌آن) حاضر شود.
انتظار می رود خانم آنگ سان سوچی رهبر میانمار و برنده جایزه صلح نوبل که به دلیل نادیده گرفتن جنایت های نظامیان و بودائیان این کشور علیه مسلمانان از سوی شخصیت ها و نهادهای بین المللی به شدت مورد انتقاد است، در این نشست شرکت کند.
به گزارش ایرنا، میانمار حقوق شهروندی مسلمانان روهینگیا را که اکنون مورد خشم بوداییان قرار گرفته اند ، مورد پذیرش قرار نمی دهد و آنها را مهاجران غیرقانونی بنگالی معرفی می کند.
این اقلیت نژادی از سال 2012 مورد حمله شدید بوداییان تندرو قرار گرفته و در ادامه این حملات از ماه اوت سال جاری پاک سازی نژادی و نسل کشی مسلمانان روهینگیا به یک بحران منطقه ای و جهانی تبدیل شد.
بر اثر حملات نظامیان میانمار به مسلمانان روهینگیا، دست کم 400 نفر کشته و بیش از 605 هزار نفر دیگر نیز مجبور به ترک خانه و کاشانه خود و عزیمت به سوی بنگلاش شدند.
ازدحام بیش از اندازه روهینگیایی ها در اردوگاههایی که در مرز بنگلادش ایجاد شده، نبود آب و غذا و فقر بهداشتی این منطقه را مستعد ایجاد یک بحران انسانی گسترده کرده است.
به رغم فشارهای منطقه ای از سوی اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا، کشورهای اسلامی نقاط مختلف جهان و همچنین سازمانهای بین المللی، میانمار تاکنون اقدام خاصی جهت پایان دادن به این بحران انجام ندادند.
شبد**9416**1010
مترجم: علیرضا آقازاده**انتشار:حسن معظمی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۴۰۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوترش تحقیقات درباره گور‌های دسته‌جمعی غزه را خواستار شد

«آنتونیو گوترش»، دبیر کل سازمان ملل با تاکید بر اینکه گزارش‌های کشف گور‌های دسته جمعی جدید در نوار غزه باعث «نگرانی عمیق» او شده‌اند خواستار انجام تحقیقات مستقل و جامعی پیرامون این گور‌های دسته‌جمعی شد.

او اظهار کرد: «روایت‌های ضد و نقیض پیرامون برخی از این گور‌های دسته‌جمعی وجود دارند و در این میان برخی ادعا‌های جدی حاکی از دفن اجساد افراد بی‌گناه کشته شده در این گور‌ها هستند.»

دبیر کل سازمان ملل ادامه داد: «ضروری است بازرسان مستقل بین‌المللی به همراه کارشناسان پزشکی قانونی فورا به مکان این گور‌های دسته‌جمعی دسترسی پیدا کرده تا بتوانند شرایط دقیق جان باختن صد‌ها فلسطینی و دفن آنها یا دفن مجدد آنها را تعیین کنند.»

اخیرا گزارش شد انبو‌هی از اجساد جدید از گور‌های دسته‌جمعی در محل مجتمع پزشکی ناصر در خان‌یونس در جنوب نوار غزه و همچنین بیمارستان الشفاء شهر غزه به دنبال عقب‌نشینی ارتش رژیم صهیونیستی کشف شدند که محکومیت سازمان ملل را در پی داشت.

بر اساس گزارش گروه‌های دفاع مدنی غزه صد‌ها جسد در گور‌های دسته جمعی در بیمارستان ناصر و همچنین مجتمع پزشکی الشفاء کشف شده‌اند که برگ جدیدی از پرونده جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان است.

گوترش تاکید کرد: «خانواده‌های کشته‌ها و مفقودین این حق را دارند که بدانند چه اتفاقی برایشان افتاده است؛ و جهان این حق را دارد که عوامل هر گونه نقض قوانین بین‌المللی که رخ داده را پاسخگو کند.»

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • فیلم‌های تبلیغاتی در هند احساسات ضد اسلامی را تقویت می‌کند
  • واکنش در سازمان ملل به خشونت علیه دانشجویان آمریکا
  • واکنش گزارشگر سازمان ملل به خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • واکنش سازمان ملل به خشونت پلیس آمریکا علیه معترضان حامی فلسطین
  • شباهتهای جنگ غزه و ائتلاف کفار و مشرکین مکه و یهود مدینه در جنگ احزاب
  • خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان؛ پرتاب معترضان از روی پله! + فیلم
  • گوترش تحقیقات درباره گور‌های دسته‌جمعی غزه را خواستار شد
  • گوترش: تحقیقاتی مستقل درباره گورهای جمعی غزه انجام شود
  • کاریکاتور/ خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان معترض؛ وقتی آزادی بیان می‌میرد
  • خشونت با دانشجویان ذات اصلی آمریکا را نشان داد