Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@11:58:10 GMT

چرا مهمترین وعده شهردار کرمانشاه زمین مانده است؟

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۴۱۴۵۰

چرا مهمترین وعده شهردار کرمانشاه زمین مانده است؟

کرمانشاه- ایرنا- سه ماه از سررسید قول مهم شهردار کرمانشاه گذشته اما نه تنها خبری از 'تحقق درآمد پایدار' شهرداری نشده که حتی تامین هزینه‌های جاری شهرداری هم در خطر قرار گرفته است.

شاخص ترین پاسخی که عبدالرضا شعبانی، شهردار سابق کرمانشاه به منتقدان عملکردش می‌داد، ‌این بود که 'بحران مالی و بدهی های گذشته' گریبان شهرداری را گرفته و با دست خالی نمی توان معجزه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اینکه در پشت پرده تقابل اعضای شورای شهر چهارم و شعبانی چه گذشت، هنوز کاملا شفاف نشده اما مشکلات مالی و در نتیجه، رکورد فعالیت ها و خدمات شهرداری، مهمترین دلیلی بود که اعضای شورا برای کنار زدن شعبانی در 24 فروردین 95 اعلام کردند.
ساکنان ساختمان آجری سبزه میدان حدود 2 هفته بعد به اتفاق آرا فرمان شهرداری شهر 952 هزار نفری کرمانشاه را به آرش رضایی سپردند؛ چهره ای دانشگاهی که کارنامه مثبتی هم در حوزه اجرا داشت.
این انتخاب که با زمینه سازی و کمک نخبگان و اهالی رسانه نهایی شد، موجی از امیدواری را در شهر به راه انداخت؛ امیدی که با سخنان و ایده های رضایی بیشتر و بیشتر شد.

** کلید طلایی شهردار
کلید واژه طلایی شهردار جدید 'درآمدزایی پایدار' برای شهرداری بود، هدفی که تحقق آن می توانست کشتی به گل نشسته شهرداری را از غرق شدن در دریای نارضایتی شهروندان نجات دهد و قطار خدمات شهری را به ریل ثبات و توسعه برگرداند.
مهمترین و محوری ترین وعده آرش رضایی حدود سه ماه بعد و در نخستین همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری اعلام عمومی شد.
شهردار کرمانشاه در این همایش، سرمایه‌گذاری و ایجاد درآمد پایدار در کرمانشاه را نیازمند برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت دانست و افزود: پروژه‌های زیادی آماده واگذاری به سرمایه گذاران است و شهرداری کرمانشاه برای این امر برنامه‌های اساسی دارد.
رضایی با بیان اینکه یک برنامه 12 مرحله‌ای برای درآمدزایی و سرمایه‌گذاری در کرمانشاه طراحی شده، افزود: اولین گام برپایی این همایش با حضور صاحب‌ نظران و افراد برند در حوزه سرمایه‌گذاری بود که بیش از 10 هزار میلیارد تومان تجربه موفق قرارداد مشارکت در سرمایه‌گذاری را در تبریز دارند.
او وعده کرد: مراحل بعدی کار یک برنامه چهار مرحله‌ای و پس از آن یک برنامه هفت مرحله‌ای است تا بتوانیم در بازه زمانی یکساله برای شهرداری درآمد پایدار ایجاد کنیم و سرمایه‌گذاران را نیز در پروژه‌های مشارکتی جذب کنیم.

**آقای شهردار چه خبر از کلید طلایی؟
اکنون سه ماه هم از سررسید قول شهردار کرمانشاه گذشته اما نه تنها خبری از 'تحقق درآمد پایدار' شهرداری نشده که حتی استمرار پرداخت حقوق پرسنل شهرداری و خدمات اولیه شهری هم در خطر قرار گرفته؛ زیرا شهرداری موفق به وصول 340 میلیارد تومان طلب خود از دولت و شهروندان نشده است.
انتظار بیجایی نیست که آقای رضایی در پایان 1.5 سالگی مسئولیت خود، ‌دست کم با برگزاری نشستی خبری گزارشی از دلایل عدم تحقق مهمترین وعده اش به افکار عمومی ارائه کند و بگوید چرا شعار و نماد اصلی او زمین مانده است؛ اگر هم خبرهای خوشی در این زمینه در راه است،‌ کام شهروندان را با بیان آنها شیرین کند.
بی شک اگر نخبگان و اهالی رسانه مواضع شهردار را شفاف، منطقی و مستدل بیابند، از هیچ کمکی برای برداشتن موانع پیش روی او دریغ نمی کنند.
شهرداری ها معمولا به جای تمرکز بر درآمدزایی از 'عوارض نوسازی، مالیات بر زمین و مستغلات، درآمدهای حاصل از فروش خدمات، سرمایه گذاری مشارکتی و فروش اوراق مشارکت' به درآمدهای ناپایداری مانند 'عوارض فروش تراکم، عوارض تخلفات ساختمانی و جرایم ماده صد' روی آورده اند که طبعا نتیجه این مسیر به توسعه پایدار شهری ختم نمی شود.
7444/8066 خبرنگار:عبدالله الماسی ** انتشاردهنده:علی مولوی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۴۱۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند

ایسنا/کرمان در قالب پویش «شهردارشو»، در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی به عنوان شهردار محلات رفسنجان تحت آموزش‌های تخصصی قرار گرفته و از امروز کار خود را به‌صورت رسمی آغاز کردند.

محمدمهدی فداکار استاندار کرمان عصر امروز، ۹ اردیبهشت‌ماه در آیین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان و آغاز به‌کار شهرداران نوجوان دهه هشتادی با حضور دستیار رییس جمهور در امر مردمی سازی، اظهار کرد: کاری که شهرداری رفسنجان با همراهی شورای شهر انجام دادند کار بسیار بزرگ، منحصر بفرد و فراموش‌شده‌ای است.

وی به شهادت تعداد زیادی دانش‌آموز در دوران دفاع مقدس اشاره و بیان کرد: بزرگترین فرصت را همین جوانان برای جمهوری  اسلامی به وجود آورند.

استاندار کرمان عنوان کرد: در مسائل شهری مردم توقعات متنوعی دارند که زمانی که یک جمع هزار نفری در تصمیم‌گیری‌های شهری دخالت می‌کنند، تصمیم‌گیری‌ها پیامد خوبی خواهد داشت.

فداکار تصریح کرد: مدیرپروری یکی دیگر از نتایج این پویش است و مهم‌تر از آن کاری‌ست که با محوریت مسجد انجام می‌شود و این کار جای تقدیر دارد.

الگوی موفق شهرداری رفسنجان در کشور اجرا شود

امام جمعه رفسنجان نیز در این مراسم گفت: کاری که شهردار و شورای اسلامی شهر رفسنجان انجام دادند کاری بود که امام راحل(ره) بنیان آن را بنا نهادند. در دوران دفاع مقدس جوانانی مانند شما چالش بزرگی را در انقلاب اسلامی به سرانجام رساندند.

حجت‌الاسلام اصغر عسکری افزود: شهردار رفسنجان به جوانان دهه هشتادی میدان دادند و از فکر و تدبیر آنها برای کار و اداره شهر بهره می‌گیرند. شهردار به این جوانان اعتماد کرد و اداره شهر را به آنان سپرد و به آنها شخصیت داد.

امام جمعه رفسنجان خطاب به شهردار رفسنجان گفت: مطمئن باشید این آقایان و خانم‌ها غیرتی پای کار خواهند بود و شما را به‌عنوان شهردار موفق در کشور معرفی خواهند کرد.

عسکری خطاب به دستیار رئیس جمهور نیز اظهار کرد: از دستیار رئیس جمهور هم تقاضا دارم این تجربه موفق را به هیات دولت و کشور معرفی کنند که این همه مدیر در حال تربیت است. این الگوی موفق را در کشور عملیاتی و اجرایی کنید و مطئمن باشید کشور از جوانان مدیر و مدبر و ارزشمند برخوردار است.

امام جمعه رفسنجان تصریح کرد: سردار سلیمانی در دوران دفاع مقدس حدودا ۲۳ ساله بودند که یک لشکر را فرماندهی می‌کردند. الگوی موفق مدیریتی جوان به کشور معرفی کنید.

به گزارش ایسنا، معاون هنری شهرداری رفسنجان نیز در این مراسم به رویکرد محله‌محوری شهرداری اشاره کرد و ادامه داد: سیاست‌های شهرداری درباره محلات را با تأیید شهروندان محلات دنبال کردیم و در همین راستا بسیاری از جلسات در محلات شهر با حضور شهروندان آغاز شد و تصمیمات در مساجد محلات گرفته شد.

سیدعباس حسینی به تقسیم شهر رفسنجان به ۵۰ محله با محوریت مسجد و امام محله اشاره و عنوان کرد: یکی از خروجی‌های مهم بحث محله‌محوری میدان دادن به شهروندان پویا و فعال در محلات بود که به‌عنوان یک بازوی مهم و مطمئن برای شهرداری و شهر رفسنجان باشند. از همین‌رو بحث شورای محلات را آغاز کردیم و در ۳۰ ماه گذشته شورای محلات در رفسنجان تشکیل شد و امروز در ۵۰ محله، ۳۵۰ نفر در ۵۰ شورای محله فعال هستند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به پویش رقابتی «شهردارشو» اشاره و با بیان این‌که شرکت‌کنندگان در این پویش دهه‌هشتادی هستند، گفت: با هدف توانمندسازی این افراد، ایجاد نشاط و امید، آموزش و قرار گرفتن این قشر در محیط واقعی مدیریتی این جسارت بزرگی بود که مهندس کهنوجی شهردار رفسنجان انجام داد و پای کار ایستاد که این اتفاق بزرگ در رفسنجان افتاد که مدیریت محلات را به دهه‌هشتادی‌ها بسپاریم.

وی ادامه داد: پس از فراخوان ۳۰ روزه و ثبت‌نام اولیه ۳۵۰ نفر به مرحله مصاحبه رسیدند و بر اساس شاخص‌های شورای محله، شهردار محله انتخاب شد. امروز ۴۸ شهردار آقا و ۴۶ شهردار خانم در رفسنجان داریم که هر کدام از آن‌ها تیم ۹ نفره دارند و در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی پای کار محلات رفسنجان آمدند. این افراد تحت آموزش‌های تخصصی قرار گرفتند و از امروز کار خود را به‌صورت رسمی آغاز می‌کنند.

حسینی افزود: قرار است این شهرداران طرح‌ها و برنامه‌های خود متناسب با احصای مشکلات محله در شورای محله ارائه داده و در عین حال الزامات بودجه شهرداریرعایت خواهد شد. پس از تصویب طرح در شورای محله، طرح به شهرداری ارائه و بودجه مورد نظر به این طرح ارائه و اجرا خواهد شد. در ضمن این طرح به وسیله خود شهرداران دهه‌هشتادی می‌تواند اجرا شود.

معاون هنری شهرداری رفسنجان در پایان تأکید کرد: الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان متکی به آموزه‌ها و منویات رهبر انقلاب در زمینه حکمرانی مردم، سیاست‌های کلان دولت، نظرات علمی توسعه اجتماعی و جماعت‌محور و ۳۰ ماه تلاش همکاران من در مجموعه شهرداری رفسنجان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حقوق و بیمه کارگران شهرداری بندرعباس به روز شد
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور »
  • افزایش ۵ برابری بودجه شهرداری بیرجند برای سال ۱۴۰۳
  • ۴۶۰ روز به پایان مدیریت شهری ششم باقی مانده است
  • شبهات مطرح شده درباره بودجه شهرداری صحت ندارد
  • مصوب نشدن بودجه شهرداری موجب اخلال در ارائه خدمات به شهروندان می‌شود
  • ۴۰ پروژه عمران شهری در ایلام اجرا شد
  • تجلیل از کارگران شهرداری فرخ شهر
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند
  • وعده شهردار سنندج برای ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش ‌