Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-30@15:29:11 GMT

ظرفیت خالی دراکثر مراکز کودکان معتاد

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۴۱۷۶۵

ظرفیت خالی دراکثر مراکز کودکان معتاد

به گزارش ایسکانیوز ،فرید براتی سده در مورد نگهداری زنان معتاد، گفت: در حال حاضر ۹۵ مرکز ترک اعتیاد زنان معتاد در تمامی استان های کشور وجود دارد که از این تعداد ۲ مرکز TC و ۷۰ مرکز DIC و تعدادی نیز شلتر ویژه زنان و همچنین تعدادی نیز مرکز مادر و کودک فعال است.

وی تاکید کرد: بخشی از زنان معتاد در مرکز ماده ۱۶ و بخشی نیز در مراکز ترک اعتیاد نگهداری می شوند و به آنها خدمات ارائه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون مرکز توسعه و پیشگیری سازمان بهزیستی با تاکید بر کیفی سازی خدمات مراکز نگهداری ترک اعتیاد گفت: کارگروهی را تشکیل و موظف کرده ایم که برای افزایش کیفیت خدمات مراکز نگهداری ترک اعتیاد راهکار و برنامه ارائه دهند.

براتی از فعالیت ۵ مرکز درمان اعتیاد کودکان و نوجوانان نیز خبر داد و اظهار داشت: در زاهدان یک مرکز ویژه دختران و یک مرکز ویژه پسران داریم که در هر مرکز ۱۳۰ کودک و نوجوان نگهداری می شوند.

به گفته وی، همچنین در استان های خراسان شمالی، تهران و البرز نیز یک مرکز در هر استان فعالیت می کند. در مراکز زاهدان ظرفیت تکمیل است و ما پشت نوبت داریم اما در سه استان دیگر ظرفیت خالی وجود دارد.

براتی گفت: کودکانی که درمان می شوند به دلیل بدسرپرست و یا بی سرپرست بودن و یا داشتن خانواده معتاد امکان خروج از مرکز و واگذاری به خانواده هایشان را ندارند به همین دلیل مدت بیشتری در مراکز نگهداری می شوند و پس از آن تحویل مراکز شبه خانواده بهزیستی داده می شوند، به همین دلیل است که در دو مرکز دختر و پسر زاهدان بیش از ظرفیت کودک نگهداری می شود.

مهر

705

فرید براتی سده معاون مرکز توسعه و پیشگیری سازمان بهزیستی، ظرفیت مراکز درمان اعتیاد کودکان و نوجوانان مراکز نگهداری

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۴۱۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنده گیری روزانه ۵۰ سگ بی‌صاحب در تهران

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، داود گودرزی ایرنا افزود: ۱۲ تیم خودرویی در تهران و به ویژه حاشیه شهر در بحث جمع آوری حیوانات موزی و سگ های بدون صاحب مسئولیت دارند و فعال هستند.

وی ادامه داد: این تیم ها از طریق تماس و شکایات مردمی با سامانه ۱۳۷ و البته گشت های خودشان اقدام به جمع آوری سگ های بدون صاحب می کنند.

به گفته گودرزی، روزانه ۴۰ تا ۵۰ سگ بدون صاحب در تهران جمع آوری و همه آنها به نقاهتگاه کهریزک(آرادکوه) منتقل می شوند.

 

گودرزی درمورد نحوه نگهداری و پذیرش این سگ‌ها نیز گفت: سگ ها در این نقاهتگاه ابتدا توسط دامپزشک معاینه می شوند و پس از شناسایی سگ های بیمار، نسبت به معالجه اقدام می شود.

وی یادآور شد: سگ های سالم هم به تفکیک نر و ماده در قفس های مخصوص خود در این مرکز نگهداری می شوند.

رهاسازی سگ های بدون صاحب تخلف است

گودرزی ادامه داد: در گذشته اقدام به پلاک کوبی و عقیم سازی سگ های بدون صاحب می شد و در نهایت رها سازی صورت می گرفت اما طبق قانون و دستورالعمل ابلاغی محیط زیست رهاسازی سگ های بدون صاحب تخلف است از این رو ما فقط به هنگام واگذاری این سگ ها به اشخاص واقعی اقدام به عقیم سازی و پلاک کوبی می کنیم.

مدیرکنترل حیوانات مضر شهری یادآور شد: همچنین به هنگام واگذاری از صلاحیت فرد داوطلب برای نگهداری مطمئن می شویم و پس از تزریق واکسن هاری و صدور شناسنامه بهداشتی این واگذاری به اشخاص حقیقی به طور مثال برای نگهبانی سگ در گاراژ، باغ یا کارخانه ها انجام می شود.

وی این را هم گفت که شهرداری فقط نقاهتگاه کهریزک را برای نگهداری سگ های بدون صاحب دارد و بقیه اماکن نگهداری دست حامیان حیوانات است.

 

به گفته گودرزی، بیشتر هزینه نگهداری سگ های بدون صاحب توسط خیران و حامیان حیوانات تامین می شود.

وی ادامه داد: هم اکنون نقاهتگاه آرادکوه ۲ هزار ظرفیت دارد که توسعه آن را شروع کرده ایم و ۲ هکتار زمین برای این امر اختصاص یافته که سال بعد این ظرفیت تا هشت هزار قلاده می رسد.

گودرزی افزود: تعداد سگ های بدون صاحب ۱۰ هزار قلاده تخمین زده می شود درحالی که ما سال آینده فقط تا هشت هزار قلاده ظرفیت پذیرش و نگهداری خواهیم داشت.

او ساماندهی سگ های بدون صاحب را در گرو همکاری مردم دانست و توصیه کرد: شهروندان از غذارسانی بی رویه به این حیوانات خودداری کنند و باید آگاهی آنها را در این زمینه بالا برد.

گودرزی همچنین هشدار داد: شهروندان نباید به صفحه های مجازی متعدد که با ادعای حمایت از حیوانات فعالیت دارند، اعتماد کنند تا ما بتوانیم ساماندهی را به نتیجه برسانیم.

وی تاکید کرد: خیلی از غذارسانی های نابجا و از سردلسوزی به سگ های بدون صاحب و البته منفعت و درآمد صاحبان برخی از این صفحه های مجازی باعث شده نتوانیم در کوتاه مدت به هدف گذاری خود که ساماندهی یکساله سگ های تهران است، برسیم.

دیگر خبرها

  • تسهیل واگذاری کودکان در شیرخوارگاه مشهد به خانواده‌های متقاضی
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند
  • خیرین و مسؤولان در رفع مشکلات مراکز نگهداری معولان کمک کنند
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند/ برخی برای تکدی‌گری خود را به شکل «زنان» درمی‌آورند
  • بهزیستی پیگیر تنبیه در مرکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست کرج است
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند
  • زنده گیری روزانه ۵۰ سگ بی‌صاحب در تهران
  • گوشت قرمز از مراکز معتبر و موردتایید دامپزشکی تهیه شود
  • کمک ۳ میلیارد ریالی خیران به مرکز نگهداری معلولان
  • کمک ۳ میلیارد ریالی خیران به مرکز نگهداری معلولان در فسا