Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@19:07:12 GMT

چین 300فروند بویینگ از آمریکا میخرد

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۳۱۰۴۶

این شرکت در ماه می امسال کار ساخت یک مرکز تولید بویینگ 737 را در شهر جوشان در شرق چین آغاز کرد و انتظار می رود یک مرکز تحویل نیز احداث کند. ناطقان: در جریان دیدار هیات های تجاری چین و آمریکا در پکن، طرفین امروز جمعه توافق نامه هایی را امضا کردند که براساس آن چین از شرکت هواپیمایی بویینگ 300 فروند هواپیما به ارزش 37 میلیارد دلار خریداری می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این هواپیماها از مدل های 737، 777 و 787 بویینگ است و چین می گوید به دلیل توسعه بازار پروازی این کشور به هواپیماهای بیشتری در دهه های آینده نیاز دارد.

سازمان هواپیمایی چین خاطرنشان کرده است که شرکت ها و خطوط هوایی این کشور در نقاط مختلف برای سهولت در پروازهای خود به چنین هواپیماهایی نیاز دارند.

بویینگ نیز در گزارشی این خرید را مورد تایید کرده و آورده است این شرکت آمریکایی با چین از دیرباز همکاری نزدیکی داشته است و بازار بزرگ چین برایش اهمیت زیادی دارد.

این شرکت در ماه می امسال کار ساخت یک مرکز تولید بویینگ 737 را در شهر جوشان در شرق چین آغاز کرد و انتظار می رود یک مرکز تحویل نیز احداث کند.

بویینگ پیش بینی می کند که چین برای 20 سال آینده به هفت هزار و 240 فروند هواپیما نیاز دارد که ارزش آنها معادل یکهزار و 100 میلیارد دلار است.

شرکت های چینی و آمریکایی روز پنجشنبه و همزمان با دومین روز از سفر' دونالد ترامپ ' رئیس جمهوری آمریکا به چین نیز 19 قرارداد تجاری و سرمایه گذاری به ارزش 250 میلیارد دلار امضا کردند.

این قراردادها در حوزه های انرژی، مواد غذایی، حمل و نقل و خرید تجهیزات امنیتی از جمله بالگرد است.

از جمله این قراردادها می توان به قرارداد خرید لاستیک توسط شرکت دوچرخه های عمومی 'موبایک' از 'DowDuPont' آمریکا، خرید گوشت توسط شرکت تجارت الکترونیک JD از ایالت مونتانا، قرارداد خرید سویا از آمریکا و خرید هلی کوپتر توسط 'Reignwood star' پکن از 'Bell' امریکا اشاره کرد.

چین قول داده است که با امضای قراردادهای تجاری بیشتر با آمریکا و تمرکز بر سرمایه گذاری، بخشی از کسری تجاری آمریکا را در برابر پکن که به 347 میلیارد دلار رسیده است، کاهش دهد.

وزارت بازرگانی چین هم در بیانیه ای آورده است که دو کشور باید با تمرکز بر بخش هایی که اشتراکات زیادی در آنها دارند و با باز کردن مسیر صادرات فن آوری های پیشرفته آمریکا به چین، منازعات تجاری را حل و فصل کنند.

دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا به منظور دیداری سه روزه از چین، روز چهارشنبه وارد پکن شد.

ترامپ قبل از چین، به ژاپن و کره جنوبی هم سفر کرده بود.

منبع: عصر ایران برچسب ها: بویینگ ، چین ، آمریکا

منبع: ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۳۱۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند

شورای ارتقای تجارت بین‌المللی چین (CCPIT) امروز یکشنبه از اتحادیه اروپا خواست تا به بهبود و بهینه‌سازی محیط تجاری ادامه دهد، شرایط عادلانه را برای سرمایه‌گذاری خارجی فراهم کند و سیاست‌های تبعیض‌آمیز را تحت عنوان «ریسک زدایی» متوقف کند. "

اتحادیه اروپا چین را به دامپینگ (قیمت شکنی)، ارائه یارانه‌های بیش از حد به شرکت‌های داخلی و چندین عمل ناعادلانه دیگر متهم می‌کند.

شورای ارتقای تجارت بین‌المللی چین اضافه کرد که چین آماده است همکاری خود را در زمینه تغییرات آب و هوایی با اتحادیه اروپا تعمیق بخشد. 

این آژانس گفت: چین مایل به همکاری با اتحادیه اروپا برای تعمیق برنامه ریزی و همکاری در مذاکرات بین المللی آب و هوا، سازگاری بازار کربن با تغییرات اقلیمی، و سرمایه گذاری و تامین مالی آب و هوا است.

پیشتر، «وانگ یی» وزیر امور خارجه چین در جریان گفتگو با همتای آمریکایی خود «آنتونی بلینکن» که با هدف حل و فصل اختلافات تجاری و سیاسی میان دو قدرت به پکن سفر کرده است، اظهار داشت: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود.

روابط پکن و واشنگتن در سال گذشته با فراز و نشیب‌هایی از جمله حادثه بالن‌های بدون سرنشین و دیدار مخفیانه تسای اینگ ون رهبر سابق تایوان در آمریکا همراه بوده است.

واشنگتن که در حال حاضر روابط پر تنشی را با پکن به ویژه بر سر موضوع تایوان سپری می‌کند، بار‌ها از متحدان اروپایی‌اش خواسته است که فشار بر چین را افزایش دهند تا مانع کمک آن به روسیه شوند.

ایالات متحده مدعی است که کمک چین به روسیه شامل مواد و فناوری برای ساخت موشک، پهپاد، تانک و هواپیما و سایر افزار‌های کلیدی دیگر است.

این درحالی است که آمریکا و کشور‌های غربی از آغاز جنگ روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، صد‌ها میلیارد دلار کمک به کی‌یف ارائه کرده‌اند. کمک‌های نظامی به اوکراین با مهمات توپخانه و آموزش آغاز شد و اکنون این کمک‌ها به تانک، سامانه‌های دفاع هوایی پیشرفته، موشک‌ها و مهمات خوشه‌ای گسترش یافته است.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین پیشتر اعلام کرد که این کشور قاطعانه اتهامات بی‌اساس آمریکا را درباره مبادلات تجاری و اقتصادی معمول خود با روسیه رد می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • تجارت ایران و چین می تواند به ۵۰ میلیارد دلار برسد
  • قیمت طلا به ۲۳۳۱ دلار رسید
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱
  • کمک تسلیحاتی آمریکا به ارتش اوکراین با خرید جنگنده‌های قزاقستان
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • واکنش همتی به برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران/ دنبال اصلاح شیوه حکمرانی باشید
  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند
  • تراز تجاری منفی ۱۶ میلیارد دلار واقعی نیست