Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، عدیل سروی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل تصریح کرد: امسال 730 هزار تن سیب‌زمینی در 9 هزار و 700 هکتار از اراضی استان اردبیل تولید شده و براساس تعهدات نیز تا پایان امسال 12 هزار تن پنبه در استان تولید می‌شود که در رابطه با ایجاد آبیاری نوین، 2 هزار و 600 هکتار تعهد امسال سازمان جهاد کشاورزی استان در این رابطه بوده که تا پایان امسال عملیاتی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در راستای اجرای طرح اصلاح الگوی کشت و در راستای همسان‌سازی تولید با نیاز بازار، کشت سیب‌زمینی در استان اردبیل نسبت به سال گذشته ۲ هزار هکتار کاهش یافت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: به منظور بهبود وضعیت بازار سیب‌زمینی در استان اردبیل اقداماتی توسط سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل به انجام رسید که در مرحله نخست، اصلاح الگوی کشت این محصول استراتژیک در دستور کار قرار گرفت.

سروی گفت: کشت سیب‌زمینی امسال در استان اردبیل نسبت به سال گذشته بیش از 2 هزار هکتار کاهش داشته است که در کنار اصلاح الگوی کشت، راه‌اندازی کارخانه صنایع تبدیلی سیب‌زمینی با ظرفیت 60 هزار تن در استان اردبیل انجام شد و کارخانه‌ دیگری نیز با ظرفیت 100 هزار تن در دست احداث است که 40 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی افزود: 230 هزار تن سردخانه در سطح استان اردبیل در حال احداث داریم که تا به امروز نیز 80 هزار تن سردخانه در سطح استان اردبیل به بهره‌برداری رسیده است.

وی بیان کرد: ثبت‌نام طرح‌های کشاورزی استان اردبیل برای دریافت تسهیلات حمایتی، نسبت به طرح‌های صنعتی با 2 ماه تأخیر آغاز شد که در حال حاضر 339 طرح با تسهیلات حدود 113 میلیارد تومان بررسی و بانک‌های عامل جهت پرداخت معرفی شده‌اند.

 

انتهای پیام/ح

احداث سردخانه 230 هزار تنی در استان اردبیل

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۴۷۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: برای مقابله با آفت و ایجاد شرایط لازم برای رسیدن به تولید بالا در نخلستان‌‌ها ۹ میلیارد ریال اعتبار برای عملیات هرس و تکریب نخل‌ها تخصیص یافته است. - اخبار استانها -

کبری توکلی در گفت‌وگویی با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به وضعیت نخلستان‌های استان بوشهر یادآور شد: در زمان حاضر 8 هزار هکتار از نخلستان‌های استان بوشهر درجه 2 در شهرستان‌های دشتستان، تنگستان، دشتی، بوشهر و جم وجود دارد که به اصلاح بستر باغ و عملیات نوسازی و بهسازی نیاز دارند.

وی با بیان اینکه مدیریت باغات درجه 2 خرما ضعیف است و برخی از نخل‌ها تکریب نشده‌اند گفت: همین امر عاملی برای ایجاد آفت‌ها شده، بنابراین بهبود سازی و بهینه کردن شرایط باغ برای رسیدن به عملکرد بالاتر الزامی است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر ادامه داد: با همکاری اعتبار استانی به مبلغ 9 میلیارد ریال با مشارکت باغداران برای اجرا عملیات تکریب نیاز به همت بیشتر باغداران برای همکاری با جهاد کشاورزی داریم.

توکلی تغذیه نخیلات، هرس، تکریب، آرایش و تنک کردن نخیلات و پوشش‌دهی خوشه خرما را یکی از برنامه‌های مهم در مدیریت نخل‌ها دانست و تأکید کرد: حمایت از کشاورزان و رفع مسائل و موانع در جهش تولید مورد توجه ویژه قرار دارد.

وی پایش مستمر ‌بررسی وضعیت آفت قرنطینه‌ای سوسک سر خرطومی حنایی در نخیلات استان بوشهر را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: ردیابی و پایش روزانه نخیلات توسط کارشناسان در حال اجراست و آموزش و توصیه‌های لازم به بهره‌برداران ارائه می‌شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از کشاورزان خواست ضمن پایش مداوم درختان نخل و عمل به هشدار‌ها و توصیه‌های کارشناسان این سازمان، در صورت مشاهده علائم خسارت آفت با مشورت کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی نسبت به مدیریت اصولی کنترل آفت اقدام کنند.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۲۰۰۰ تن گل محمدی در خراسان رضوی
  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی
  • سلسله قطب تولید کلزای لرستان
  • هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال