Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مسعود حبیبی رئیس سازمان جوانان هلال احمر در رابطه با جایگاه تشکل‌های دانش‌آموزی در اجرای سند تحول بنیادین اظهارکرد: سازمان جوانان هلال احمر بیش از یک میلیون عضو دارد که از گروه سنی 5 تا 29 سال به صورت داوطلبانه در سازمان حضور دارند.

وی با بیان اینکه برای کودکان 5 تا 7 سال در قالب کانون‌ غنچه‌های هلال فعالیت بشردوستانه داریم، افزود: به آنها خوبی، مهربانی، احترام به پدر و مادر را در قالب بازی، تمرین،‌ شعر و داستان همچنین خودامدادی و عکس‌العمل در هنگام حوادث و زلزله آموزش می‌دهیم و سه هزار مهدکودک و 500 پیش دبستانی عضو کانون غنچه‌های هلال احمر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وجود کانون دانش آموزی هلال احمر در 8 هزار مدرسه

وی با بیان اینکه در 8 هزار مدرسه کانون دانش‌آموزی هلال احمر داریم، ادامه داد: یک بخش از فعالیت‌هایمان  بشردوستانه بوده و بخش دیگری از فعالیت‌ها کمک‌‌های اولیه است. حضور داوطلبانه و فعالیت‌ دانش آموزان در کانون‌های هلال احمر باعث افزایش توانمندی‌ها می‌شود همچنین در این کانون‌ها طرح دادرس را اجرا می‌کنیم که سال گذشته با همکاری آموزش‌وپرورش 400 هزار دانش‌آموز 8 مهارت کمک‌های اولیه را فراگرفتند و این مهارت‌ها در زمان حوادث بسیار مهم تلقی می‌شود.

رئیس سازمان جوانان هلال احمر گفت: در کانون‌های دانش‌‌آموزی 5 استان برنامه‌ای داشتیم که گفت‌وگو را به دانش‌آموزان آموزش دهیم، در این طرح تحمل نظرات یکدیگر و افزایش قدرت استدلال را هدف گذاری کردیم چرا که با افزایش قدرت استدلال، خشونت و نزاع کاهش می‌یابد.

حبیبی خاطرنشان کرد: هم‌اکنون به لحاظ وضعیت آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان نگرانیم اما اگر در آموزش‌وپرورش به خوبی سرمایه‌گذاری کنیم بخشی از این آسیب‌ها کاهش می‌یابد. هرچقدر تشکل‌های دانش‌آموزی بیشتر و حضور و فعالیت دانش‌آموزان افزایش یابد مهارت اجتماعی آنها بالاتر رفته و در برخورد با آسیب‌ها موفق تر خواهند بود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۴۷۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، محمد مهدی اعلایی در شورای آموزش و پرورش استان بیان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به مداخلات مردمی و گروه های جهادی در رابطه با پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی بین دانش آموزان داریم.   وی با اشاره به گروه‌های دانشجویی و یا اعضای انجمن اولیا و مربیان، تصریح کرد: این اقشار می‌توانند در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی ورود کنند و تشکیل تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد می‌تواند در این زمینه موثر باشد. مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز در این نشست گفت: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان که با عنوان اختصاری نماد خوانده می شود، طرحی در راستای کمک به آموزش و پرورش برای توانمندسازی دانش آموزان است.   نقی سیاهکالی مرادی در این راستا با اشاره به راه اندازی خط تلفن ۱۵۷۰ افزود: کارشناسان از ساعت هشت تا ۲۰ توسط این شماره به سوالات دانش آموزان، والدین و عموم جامعه پاسخ می دهند.   وی اهداف راه اندازی این طرح را شناسایی به موقع دانش آموزان در معرض خطر و توانمندسازی معلمان دانست و ادامه داد: با اجرای این طرح می‌توان با مداخله سریع و به هنگام برای دانش آموزان آسیب دیده از بسیاری آسیب‌های بزرگتر پیشگیری کرد.   سیاهکالی مرادی همچنین کنترل و کاهش عوامل مخاطره آمیز و ارایه خدمات تخصصی و به موقع و رصد و پیگیری مستمر را از دیگر دستاوردهای اجرای این طرح نامید.   استان قزوین دارای ۲۵۰ هزار دانش آموز است.

دیگر خبرها

  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی
  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری