Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد، علی رسولیان در این جلسه بر ضرورت برنامه ریزی برای تحقق 63 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری  در استان طی برنامه ششم توسعه تاکید نمود.

وی گفت: براساس برنامه عملیاتی ششم توسعه اقتصادی اجتماعی استان مصوب شد که با هدف تحقق رشد اقتصادی متوسط 8.7 درصد تا پایان برنامه ششم توسعه و اشتغال مورد هدف، پیش بینی سرمایه گذاری در حوزه های کشاورزی، صنعت و خدمات صورت پذیرد که 25 درصد این مبلغ سرمایه گذاری از مسیر سرمایه گذاری خارجی با مشارکت فعال بخش خصوصی در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست حوزه امور اقتصادی و سرمایه گذاری معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان رضوی افزود: برای سالجاری هدفگذاری 1050 میلیون دلاری در استان از سوی کشور ابلاغ شده است که باید جهت تحقق آن با حمایت از سرمایه گذاران در جهت پیشرفت و توسعه اقتصادی استان گام برداشت.

وی تصریح کرد: استان خراسان رضوی به لحاظ مراودات خارجی و اعزام و پذیرش هیاتها از جایگاه بسیار ممتازی در کشور برخوردار است و در ملاقات های صورت گرفته طرف خارجی ابراز تمایل شدیدی برای سرمایه گذاری در استان نموده اند که لازمه آن ایجاد شرایط و فضای مناسب با حمایت تمامی دستگاههای استان در جذب سرمایه گذاری خارجی کارامد با اولویت تولید و اشتغال است.

رسولیان در ادامه سخنان خود تصریح کرد: باید بگونه ای برنامه ریزی شود تا همانگونه که موانع سرمایه گذاری در حال رفع است و اقدامات موثری در این خصوص صورت پذیرفته این روند با سرعت بیشتری و با همراهی تمای دستگاهها تداوم یابد.

سرپرست حوزه امور اقتصادی و سرمایه گذاری معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان رضوی تاکید کرد: فاینانس نیز از موضوعات مهم دیگری است که هم اکنون با ابراز تمایل کشورهای مختلف اروپایی و آسیایی همچون ایتالیا، اتریش، کره جنوبی، چین و سایر کشورها در حال برنامه ریزی و پیگیری در استان است و مواردی همچون شرکتهای فولادی اقدامات موثری را در این خصوص انجام داده اند که خوشبختانه به نتیجه نیز رسیده است.

وی یکی از موارد مهم نیازمند پیگیری مجددانه توسط دستگاههای اجرایی استان را عملیاتی نمودن 18 پروژه فاینانس معرفی شده و مهم استان برشمرد که از سوی دیگر ضروری است تا تشکلهای بخش خصوصی با حضور واحدهای توانمند پروژه های مشخص و معین خود را شناسایی و معرفی نمایند تا نهایت بهره برداری از فرصت موجود صورت پذیرد.

رسولیان بیان کرد: یکی از خواسته های مهم و اساسی استان از مرکز خدمات سرمایه گذاری و دستگاه های اجرایی استان معرفی و به روز رسانی فرصت های سرمایه گذاری مطالعه شده است که دفتر سرمایه گذاری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان با تشکیل آن می تواند اقدام موثری در بهبود فرایند موجود و شناساندن فرصتهای سرمایه گذاری قابل بهره برداری سرمایه گذاران ایفا نماید. وی با اشاره به این مهم که رفع موانع سرمایه گذاری بخش خصوصی کمک به توسعه استان است افزود: حمایت از سرمایه گذار یکی از عوامل تحقق شعار سال مبنی بر اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال است که باید با جدیت پیگیری و دنبال شود.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۴۷۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ بهروز ناصری،‌ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در جلسه‌ای با حضور فعالان صنفی و اقتصادی استان ایلام که در این دانشگاه برگزار شد با بیان اینکه ظرفیت سخت‌افزاری و نرم‌افزاری دانشگاه در خدمت بخش تولید، سرمایه‌گذاری و صنعت قرار خواهد گرفت، اظهار کرد:‌ با توجه به سند تحول و تعالی دانشگاه و تأکید همیشگی دکتر طهرانچی مبنی بر حل مسئله در استان‌ها ظرفیت‌های دانشگاه در همه زمینه‌ها در خدمت توسعه استان قرار می‌گیرد.

وی افزود: صنعت، تولید و سرمایه‌گذاری با مشارکت و حضور دانشگاه بسیار نتیجه‌بخش خواهد بود. درب‌های دانشگاه همیشه برای توسعه ایلام باز بوده و به‌عنوان وظیفه ظرفیت دانشگاه در خدمت استان است. ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه در شهرستان مهران شامل مجتمع رفاهی و اقامتی و زمین مناسب و پارکینگ ۱۰ هکتاری با مشارکت فعالان اقتصادی و صنعتی استان در راستای ایجاد پایانه صادراتی با محور محصولاتی تولیدی استان شکل می‌گیرد.

اربعین فرصت مناسبی برای توسعه و معرفی استان ایلام

یکی از تجار موفق و دبیر اتاق تعاون استان ایلام نیز گفت: اربعین فرصت مناسبی برای توسعه و معرفی استان است. مهم‌ترین اولویت استان باید رفع موانع اداری برای حضور سرمایه‌گذاران در استان باشد.

فرزاد فیض‌الهی بیان کرد: ورود دانشگاه آزاد اسلامی به توسعه استان امیدبخش و مهم‌ترین اولویت فعلی استان ایجاد پایانه صادرات و برندسازی تولیدات استان است که این مهم با همکاری و محور دانشگاه آزاد اسلامی شکل خواهد گرفت.

به گزارش آنا،‌ در این جلسه فعالان اقتصادی و صنفی ایلام به بیان مشکلات و سنگ‌اندازی‌های پیش روی صنعت استان و سرمایه‌گذاری اشاره و خواستار ورود دانشگاه آزاد اسلامی ایلام به این مباحث شدند و رحیم لطفی عضو اتاق صنعت و معدن و از فعالان و کارآفرینان نمونه استان در حوزه تولید و صنعت آرد استان، یار حسین دینی پژو از کارآفرینان و عضو اتاق اصناف استان و کاظم اسماعیلی از فعالان اقتصادی و کارآفرین به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شورای شهر تأثیر مثبتی بر توسعه حقوق شهروندی دارد
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" با طراحی و تولید محصولات جدید
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • ضرورت قدم‌برداشتن در مسیر تولید برای تحقق شعار سال
  • ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران در جویم فارس
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • ‌ ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران ‌در «جویم» فارس
  • ‌ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال ‌مورد توجه قرار گیرد
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم با طراحی و تولید محصولات جدید