Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- دبیر ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی نمایشگاه و جشنواره فناوری‌های نو و پیشرفته ربع رشیدی را اقدامی موفق در این راستا دانست که توجه سرمایه‌گذاران و متقاضیان استان‌های مختلف ایران و حتی جهان را جلب می کند.

به گزارش روز شنبه مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پرویز کرمی در راستای برگزاری پنجمین نمایشگاه و جشنواره فناوری‌های نو و پیشرفته ربع رشیدی که معاونت علمی از حامیان آن است، گفت: با توجه به اهمیت فرهنگسازی در موضوع اقتصاد دانش‌بنیان در اقتصاد مقاومتی و سهم پایین اقتصاد دانش‌بنیان که هشت درصد در اقتصاد کشور است، در مقایسه با 80 درصد سهم آن در اقتصاد کشورهای توسعه‌یافته و اهتمام و تلاش دولت برای ارتقای وضعیت موجود از طریق توسعه کسب‌وکارهای فناورانه و دانش‌بنیان و افزایش سهم شرکت‌ها در بازار داخلی و خارجی، می‌توان گفت برگزاری این‌گونه نمایشگاه‌ها و جشنواره‌های فناوری برای بسترسازی و فراهم‌سازی زیرساخت‌های مربوط نقش مؤثری خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کرمی در خصوص علت این امر گفت که نمایشگاه، از سویی زمینه آشنایی شرکت‌های دانش‌بنیان را با یکدیگر فراهم می‌سازد و از سوی دیگر این شرکت‌ها را با بازار محصول و مشتریان پیوند می‌دهد. سرمایه‌های علمی را با سرمایه‌های مادی آشتی داده و تجاری‌سازی طرح‌ها را بنیان می‌گذارد.
رییس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، وجه تمایز جشنواره و نمایشگاه ربع رشیدی را با جشنواره‌های سنتی مشابه اتخاذ رویکرد تجاری‌سازی فناوری دانست و گفت: البته جشنواره‌های مشابه نیز در سال‌های اخیر تلاش می‌کنند از این‌سو حرکت کنند، اما جشنواره و نمایشگاه ربع رشیدی با این رویکرد و رعایت الزامات مورد نیاز آغاز به فعالیت کرد و به خوبی پیش رفته است.
به گفته مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، نمایشگاه و جشنواره فناوری‌های نو و پیشرفته ربع رشیدی شرایطی برای حضور هر دو طرف عرضه و تقاضای فناوری فراهم می‌کند.
دبیر ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی بیان کرد: این رویداد تلاش دارد تا علاوه بر صاحبان صنایع و واحدهای تولیدی و مدیران اجرایی استان آذربایجان شرقی، سرمایه‌گذاران و مدیران اجرایی از دیگر استان‌های کشور و حتی دیگر کشورها به‌عنوان خریداران فناوری در این نمایشگاه حضور داشته باشند. چنانچه در دوره‌های گذشته این حضور را شاهد بوده‌ایم.
کرمی توضیح داد: شاخص‌های مربوط به تجاری‌سازی در بررسی طرح‌های فناورانه در این رویداد موردتوجه قرار می‌گیرند. بخش نمایشگاه ربع رشیدی به‌صورت تخصصی بخش‌بندی می‌شود تا امکان دسترسی سرمایه‌گذاران و مشتریان به طرح‌های موردنظر خود آسان‌تر باشد.
مشاور رییس بنیاد ملی نخبگان، نیروی جوان امروز را هوشیار و باانگیزه دانست و بیان کرد: جوانانی که امروز وارد عرصه اقتصاد کشور شده‌اند کارهای کارستانی در طرح‌های نو مبتنی بر دانش خواهد کرد. رشد دانش‌بنیان و کسب و کارهای نو در سال‌های اخیر نیز به علت وجود همین جوانان است که ربع رشیدی در نظر دارد به آنها توجه داشته باشد.
پنجمین نمایشگاه و جشنواره نوآوری و فناوری ربع رشیدی RINOTEX 2017 با همکاری دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) از امروز تا 24 آبان ماه 96 در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تبریز برگزار می‌شود.
علمی
تنظیم: عادل پازیار* انتشار: محتشمی پور

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۴۸۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد

فردین علیزاده، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه بازیافت پسماندهی خطرناک صنعتی و مستقر در پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره خطوط تولید «باتری‌های لیتیومی» گفت: ایده تولید باتری‌های لیتیومی، به‎عنوان یک محصول بازیافتی، از جایی آغاز شکل گرفت که بازیافت لیتیوم به‌عنوان یک فلز خطرناک برای محیط‌زیست، مسئله حیاتی تلقی شد.

وی در همین راستا افزود: لیتیوم داراری فلزاتی سنگینی از جمله کُبالت و نیکل است که پسماند آن برای طبیعت، بسیار خطرناک بوده و به یک روش اصولی برای بازیافت نیازمند است.

علیزاده درباره ابداع شیوه نوین بازیافت فلز لیتیوم توسط متخصصان این شرکت دانش‌بنیان توضیح داد: تکنولوژی مورد استفاده توسط تیم متخصصان که در نهایت لیتیوم را به باتری، تبدیل می‌کند، هیچ‌گونه پساب مضر و خطرناکی برای طبیعت ندارد.

این فناورحوزه مواد شیمیایی به فناوری‌های به‌کار گرفته‌شده در فرآیند تولیدباتری‌های لیتیومی اشاره کرد و ادامه داد: زمانی که مواد شیمیایی اساس کار یک چرخه تولید قرار می‌گیرند، نمی‌توان گفت از یک فناوری خاصی استفاده کرده‌ایم.

وی افزود: در فرآیند تولید باتری‌های لیتیومی، عوامل موثری مانند دما، زمان و مواد شیمیایی گوناگون، تاثیرگذار هستند که تعیین فرمول تولید و نحوه چگونگی به‌کارگیری آنها، توسط کارفرما تعیین می‎شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درخصوص کاربرد باتری‌های لیتیومی در صنایع گوناگون اضافه کرد: این باتری‌های لیتیومی، برای صنایع تولید اسباب‌بازی، خودرو‌های الکترونیکی و تولید گوشی موبایل و به‌طورکلی هر صنعت یا چرخه تولیدی که نیاز به باتری دارد، می‌توان از باتری‌های لیتیومی بازیافتی استفاده کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • فرآیند تخلیه و بارگیری بنادر هرمزگان با الگوگیری از بندرشانگهای چین اصلاح خواهد شد
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان