Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-28@03:42:20 GMT

وقوع گرد و غبار در تهران و پنج استان دیگر

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۵۰۴۶۳

احد وظیفه در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های هواشناسی و خروجی مدل‌ها، امروز در برخی نقاط غرب، شمال غرب، جنوب غرب، بخش‌هایی از مرکز، دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز همچنین در استان هرمزگان بارش باران گاهی رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: فردا (۲۱ آبان ماه)، با حرکت این امواج به سمت شرق، بارش در استان‌های واقع در نیمه شرقی، شامل استان‌های خراسان‌های شمالی، رضوی، جنوبی، شرق یزد، شرق اصفهان، برخی نقاط استان‌های سیستان و بلوچستان و هرمزگان رخ خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش دما در استان‌های ساحلی خزر

مدیر کل پیش‌بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی در ادامه گفت: در این روز با نفوذ جریانات شمالی ضمن کاهش نسبی دما در نوار شمالی، تشدید بارش در استان‌های ساحلی خزر به ویژه مازندران و گلستان پیش‌بینی می‌شود.

بارش برف در ارتفاعات استان‌های مازندران، گلستان، سمنان و تهران

وظیفه در ادامه با اشاره به مواج بودن دریای خزر طی فردا اظهار کرد: در این روز بارش در خراسان شمالی و ارتفاعات البرز در استان سمنان نیز قابل ملاحظه خواهد بود و بارش در ارتفاعات استان‌های مازندران، گلستان، سمنان و تهران به صورت برف پیش‌بینی می‌شود.

گرد و غبار در استان‌های تهران، قم، البرز، قزوین ، مرکزی، سمنان، اصفهان

این کارشناس هواشناسی در ادامه اظهار کرد: فردا وزش باد شدید در استان‌های تهران، قم، البرز، قزوین ، مرکزی، سمنان، اصفهان و روز دوشنبه (۲۲ آبان ماه) وزش باد شدید در نیمه شرقی کشور رخ خواهد داد که در برخی مناطق با گرد و خاک همراه می‌شود.

مدیر کل پیش‌بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی افزود: روز دوشنبه همچنان ناپایداری‌ها به صورت بارش باران، رعد و برق و وزش باد در برخی نقاط خراسان‌های شمالی، رضوی، جنوبی، کرمان و سیستان و بلوچستان پیش‌بینی می‌شود.

کاهش محسوس دما در شمال شرق و شرق کشور

به گفته وظیفه، روزهای دوشنبه تا چهارشنبه (22 تا 24 آبان ماه) کاهش محسوس دما بین ۴ تا ۸ درجه در شمال شرق و شرق رخ خواهد داد.از بعدازظهر دوشنبه تا روزهای پایانی هفته به سبب پایداری جو، با افزایش غلظت آلاینده‌های جوی در نیمه غربی و نواحی مرکزی کشور به ویژه در شهرهای صنعتی و پرجمعیت مواجه خواهیم بود که سبب کاهش کیفیت هوا خواهد شد.

وی تاکید کرد: از بعدازظهر یکشنبه و  دوشنبه خلیج فارس و روز سه‌شنبه دریای عمان مواج خواهد بود.

مدیر کل پیش‌بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی در مورد شرایط جوی تهران طی دو روز آینده گفت: تهران فردا (۲۱ آبان ماه) قسمتی ابری، همراه با وزش باد در بعدازظهر افزایش ابر،در بعضی ساعات وزش باد شدید با احتمال باد و گرد و خاک با بیشینه و کمینه دمای ۱۸ و ۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود همچنین آسمان تهران در روز دوشنبه (۲۲ آبان ماه) صاف در بعدازظهر غبارمحلی با بیشینه و کمینه دمای ۱۸ و ۷ درجه سانتیگراد خواهد بود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۰۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال وقوع بارش‌های جدید در استان یزد

مدیرکل مدیریت بحران استان یزد با اشاره به اینکه احتمال وقوع بارش‌های مجدد در استان وجود دارد گفت: سرعت امدادرسانی جهاد به قنوات و چاه‌ها افزایش یابد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدعلی ملک‌زاده ظهر امروز در نشست ارزیابی اولیه خسارات بارندگی‌های اخیر یزد اظهار داشت: بر اساس اعلام هواشناسی، احتمال وقوع بارش‌های جدید در استان وجود دارد.

وی با تاکید بر اینکه باید آمادگی کامل برای این موضوع وجود داشته باشد گفت: یکی از موضوعات بسیار مهمی که در این دولت به آن توجه ویژه صورت گرفت، ایمن سازی در مقابل حوادثی همچون سیل بوده است.

مدیرکل مدیریت بحران استان یزد تصریح کرد: با توجه به بارش‌های صورت گرفته و احتمال وقوع بارندگی‌های جدید، لازم است که نظارت و ارزیابی ایمن‌ سازه‌های آبی و خاکی استان یزد با جدیت دنبال شود.

ملک‌زاده به بارش‌های خوب استان و نقاط مختلف کشور اشاره کرد و ادامه داد: بارندگی‌های صورت گرفته، زمینه ذخیره‌سازی خوب آب در سازه‌های آبی و خاکی نقاط مختلف استان را به وجود آورد که اتفاق بسیار خوبی است.

وی افزود: با این وجود و با توجه به کارآیی سازه‌های آبی و بند‌های خاکی که جلوی سیل را می‌گیرد، باید حتما نسبت به تخلیه آب و هدایت آن انجام شود تا این سازه‌ها بتوانند گنجایش لازم در باران‌های بعدی برای جلوگیری از وقوع سیل را داشته باشند.

مدیرکل مدیریت بحران استان یزد افزود: با توجه به احتمال بارش‌های جدید نیاز است اقدامات لازم برای ارزیابی، ایمن‌سازی و تخلیه آب سازه‌های آبی خاکی توسط آب منطقه‌ای و منابع طبیعی صورت گیرد و در این زمینه بخشداران و دهیاران همکاری لازم را داشته باشند.

ملک‌زاده با اشاره به احتمال حوادث ثانویه در مخاطره بارندگی و سیلاب افزود: شهرداران و بخشداران با استفاده از ظرفیت نظام مهندسی و بنیاد مسکن بازدید و دستورات لازم برای ایمن‌سازی آن را ارائه نمایند.

وی در خصوص قنوات و چاه‌های کشاورزی آسیب دیده از سیل نیز خواستار تسریع در امدادرسانی توسط جهاد کشاورزی شد و گفت: کشاورزان، باغداران و مالکین قنوات جهت پیگیری و ثبت خسارت می‌توانند به ادارات جهاد کشاورزی  مناطق خود مراجعه کنند.

انتهای پیام/781/.

دیگر خبرها

  • احتمال وقوع بارش‌های جدید در استان یزد
  • خطر ریزگرد های قم بیخ گوش تهران
  • خطر ریزگرد‌های قم بیخ گوش تهران
  • خطر ریزگردهای قم بیخ گوش تهران
  • غبار روی کوه‌های تهران مه است یا آلودگی هوا؟
  • پیش بینی افزایش غبار در البرز / دمای هوا بالا می‌رود
  • هشدار هواشناسی برای سیلابی شدن خراسان جنوبی
  • هشدار هواشناسی برای سیلابی شدن برخی مناطق خراسان جنوبی
  • هشدار هواشناسی برای سیلابی شدن مسیل ها در برخی مناطق
  • تداوم بارش‌های رگباری در این استان‌ها؛ کوهنوردی ممنوع!