Web Analytics Made Easy - Statcounter

بوشهر-ایرنا- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: اعتبارات ملی بخش آب و خاک این استان در حوزه کشاورزی برای سال جاری از 250 میلیارد ریال به 770 میلیارد ریال رسید.

به گزارش ایرنا، محمد تقی منوچهری روز شنبه در کارگروه آب و کشاورزی استان بوشهر افزود: از حیث اعتبارات استانی نیز استان بوشهر در سال جاری جهش خوبی را تجربه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: در ارتباط با محدوده 34 هزار هکتاری طرح تحول کشاورزی شهرستان دشتستان این استان یکهزار و 510 میلیارد ریال از سوی وزارت نیرو برای شرکت آب منطقه ای استان بوشهر تامین اعتبار شده است.
منوچهری ادامه داد: انتقال آب از سد شهید رئیسعلی دلواری به نخیلات آبپخش، کلل و دشت شبانکاره از جمله موراد مدنظر در طرح تحول کشاورزی دشتستان است که تامین اعتبار آن انجام شده و کار آن در سال جاری آغاز می شود.
وی یادآور شد: مطالعات محدوده های هشت هزار و 700 هکتاری دشت شبانکاره، 6 هزار و 500 هکتاری نخیلات آبپخش و یکهزار و 200 هکتاری نخیلات کلل نیز توسط جهاد کشاورزی آغاز شده که این طرح پیشرفت 40 تا 45 درصدی دارد که استاندار بوشهر تاکید دارد این مطالعات تا پایان سال جاری به اتمام برسد و وارد فاز اجرایی آن شویم.
منوچهری ادامه داد: قطعه 2 هزار و 400 هکتاری سعدآباد که در محدوده طرح تحول کشاورزی دشتستان است انتظار می رود از آذر ماه عملیات اجرایی آن آغاز شود.
وی گفت: طرح پایلوت 170 هکتاری آبپخش نیز که به عنوان نخستین بخش از طرح طرح تحول کشاورزی دشتستان کار آن آغاز شده 85 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که با توجه به اینکه نوبت آبیاری این محدوده فرارسیده باید صبر کنیم تا پس از اتمام دوره آبیاری مابقی طرح را اجرا کنیم.
منوچهری ادامه داد: در ارتباط با نخیلات شهر اهرم نیز مقرر شده امور آب استان تامین آب را انجام و جهاد کشاوری نیز برای اجرای تغییر شیوه آبیاری اقدام کند که در این ارتباط مشکل اعتباری وجود ندارد.
وی گفت: در مورد روستاهای خون، فاریاب و رودفاریاب دشتستان نیز مقرر شده همانند نخیلات شهر اهرم اقدام مورد نیاز برای آن صورت گیرد.
منوچهری عنوان کرد: بیش از 75 سال است که نخیلات استان بصورت سنتی آبیاری شده و تغییر این رویه آبیاری مشکلاتی دارد که اجرای آن به گذر زمان نیاز دارد.
وی گفت: باغداران هنگام رسیدن نوبت آبیاری قصد آبیاری نخیلات خود را دارند که هنگام آبیاری اجرای طرح ها امکان پذیر نیست.
منوچهری افزود: از زمان آغاز طرح، کشاورزان درسه مقطع سه ماهه آبیاری داشتند که این امر اجرای طرح تحول کشاوری دشتستان را با تاخیر همراه می کند ولی با این وجود اکنون مردم همراهی خوبی دارند که این می تواند به اجرای موفق آن کمک کند.
استاندار بوشهر گفت: در ارتباط با طرح تحول کشاورزی دشتستان انتظار می رود طرح هایی که کار مطالعات آغاز شده تا پایان سال جاری کار مطالعه آن پایان پذیرد.
عبدالکریم گراوند افزود: در ارتباط با نخیلات اهرم و روستاهایی که نخیلات آن با بحران کم آبی نیز روبرو شده باید تدابیر لازم برای تامین آب موردنیاز آنها از سوی امور آب تسریع شود.
7212/6043**
خبرنگار: عبدالصمد شهریاری** انتشار دهنده: خدانظر خواجه

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۰۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحای ۹۰ هکتار از مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر، دومین مرحله از عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب در سال ۱۴۰۳ در شمال‌غرب کلان شهر شیراز و منطقه قره پیری در سطح حدود ۹۰ هکتار با به کارگیری ادوات مکانیزه سبک و سنگین آغاز شده است.

عملیات امحای این مزارع آلوده با عنایت به نظر شبکه بهداشت و درمان به جهت آلودگی و با دستور مقام قضائی و همکاری دستگاه‌های متولی در قالب گشت هم‌پوشان اجرایی شده است.

این عملیات با حضور محمد میرزایی سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز و آرش طاهری معاون فنی و اجرایی و فرهاد اتحادنژاد رئیس مرکز جهاد کشاورزی حومه شیراز به جهت نظارت کامل بر حسن اجرای کار در حال انجام است.

لازم به ذکر است دیگر اعضای گشت‌های هم‌پوشان همچون اداره محیط زیست، شهرداری شیراز، اداره آب و فاضلاب، یگان امداد نیروی انتظامی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان شیراز نیز حضور دارند.

کد خبر 6098204

دیگر خبرها

  • ۵۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی لرستان با فاضلاب آبیاری می‌شود!
  • «سد باهوش» ۳۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • کشاورزی و سیستم‌های آبیاری ایران باستان
  • دشتستان بزرگترین شهرستان تولیدکننده خرما در کشور است
  • تأمین اعتبارات کتابخانه‌های عمومی استان بوشهر
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • امحای ۹۰ هکتار از مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز آغاز شد
  • توسعه طرح‌های راه‌سازی در استان بوشهر از اولویت‌ها است
  • ۵۰۰۰ میلیارد ریال پروژه در راه‌های دشتستان فعال است
  • تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان برای طرح‌های راهسازی دشتستان