Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرم‌آباد - اراضی کشاورزی پلدختر در حالی تشنه بر لب رودخانه کشکان مانده‌اند که پروژه‌های حوزه آب این شهرستان باگذشت سال‌ها هنوز عملیاتی نشده‌اند.

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: پروژه‌های ایستگاه‌های پمپاژ آب و شبکه آبیاری آن‌ها در پلدختر اجرانشده و دشت‌های کشاورزی پلدختر تشنه آب هستند، پروژه‌هایی که در صورت اجراشدن برای ۲ هزار و ۶۴۵ پلدختری اشتغال ایجاد می‌کرد و می‌توانست کشاورزی این شهرستان را متحول کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضا میرزایی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به روند احداث ایستگاه پمپاژهای آب نیمه‌تمام شهرستان پلدختر اظهار داشت: یکی از این ایستگاه‌ها «دشت جایدر» است که باهدف افزایش سطح زیر کشت، افزایش میزان تولیدات کشاورزی، احیا و گسترش فعالیت‌های کشاورزی، افزایش راندمان آبیاری و همچنین جلوگیری از مهاجرت در حال احداث است.

پیشرفت ۵۲ درصدی ایستگاه پمپاژ «دشت جایدر» بعد از ۹ سال

وی مساحت شبکه این ایستگاه پمپاژ را دو هزار و ۵۴۰ هکتار عنوان کرد و گفت: از مجموع مساحت شبکه آبیاری تحت‌فشار این ایستگاه پمپاژ هزار هکتار اجراشده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان پیشرفت فیزیکی کل طرح را ۵۲ درصد عنوان کرد و گفت: عملیات اجرایی این ایستگاه پمپاژ آب از مهرماه سال ۸۸ آغازشده است.

میرزایی با اشاره به کارهای انجام‌شده در این طرح بیان داشت: در ایستگاه پمپاژ مرکزی، احداث سازه محل استقرار پمپ‌ها و مکش، احداث اتاق‌های برق و کنترل و محوطه‌سازی انجام‌شده و در ایستگاه پمپاژ ثانویه نیز شماره‌های یک و پنج ازلحاظ سازه‌ای در حال اجرا است.

وی محل تأمین اعتبار این طرح را از محل اعتبارات ملی - استانی اعلام کرد و افزود: میزان اعتبار هزینه شده برای این پروژه ۳۱۰ میلیارد ریال بوده و اعتبار موردنیاز برای تکمیل الکترومکانیکان و اجرای شبکه آبیاری و زهکشی آن ۲۵۰ میلیارد ریال است.

در صورت تأمین اعتبار فاز اول پروژه نیمه اول سال آینده افتتاح می‌شود

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان بابیان اینکه ایستگاه پمپاژ آب «دشت جایدر» برای جمعیت بهره‌بردار به تعداد پنج هزار نفر احداث‌شده است گفت: میزان اشتغالی که در صورت بهره‌برداری ایجاد می‌شود هزار و ۲۷۰ نفر است.

میرزایی بابیان اینکه اعتبار مصوب این طرح در سال گذشته ۱۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بوده که تخصیص شش‌ماهه آن سه میلیارد تومان بوده است گفت: مقررشده که از محل اعتبارات ارتقای شاخص مبلغ شش میلیارد تومان به پروژه اختصاص یابد.

وی بیان داشت: در صورت تأمین اعتبار فاز اول این ایستگاه پمپاژ به مساحت شش هزار هکتار در نیمه اول سال ۹۷ به بهره‌برداری می‌رسد.

تجهیزات ایستگاه پمپاژ «دشت واشیان» درگرو گمرک

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان با اشاره به ایستگاه پمپاژ «دشت واشیان» در شهرستان پلدختر نیز گفت: پیشرفت فیزیکی این پروژه ۷۰ درصد است و عملیات اجرایی آن در هفته دولت سال ۸۳ آغازشده است.

میرزایی با اشاره به کارهای انجام‌شده در ایستگاه پمپاژ مرکزی این پروژه بیان داشت: احداث سازه محل استقرار پمپ‌ها و مکش، احداث اتاق‌های برق و کنترل انجام‌شده است و در بخش محوطه‌سازی نیز کار نصب الکتروپمپ ها مانده که به دلیل بدهی در گمرک بندرعباس بودند.

وی با اشاره به کارهای انجام‌شده در ایستگاه پمپاژ ثانویه این پروژه نیز گفت: خط انتقال برق از پست برق «بابازید» تا ایستگاه اولیه تکمیل‌شده است و خط انتقال برق ایستگاه اولیه به ثانویه به علت نبود اعتبار نیمه‌تمام باقی‌مانده است.

۲۳۵ میلیارد ریال اعتبار برای «دشت واشیان» نیاز است

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان محل تأمین اعتبار این ایستگاه پمپاژ را از اعتبارات تملک دارایی استانی اعلام کرد و گفت: تاکنون ۱۵۵ میلیارد ریال برای این پروژه هزینه شده و برای تکمیل الکترومکانیکال و اجرای شبکه آبیاری و زهکشی آن نیز ۲۳۵ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

میرزایی با اشاره به اینکه در سال ۹۳ مبلغ ۲۵ میلیارد ریال برای این پروژه مصوب شد که هیچ‌گونه تخصیص برای آن نداشتیم تصریح کرد: در سال ۹۴ نیز هفت هزار و ۵۰۰ میلیون ریال برای پروژه اعتبار تخصیص پیدا کرد و در سال ۹۵ نیز ۱۵ میلیارد ریال برای آن مصوب شد که بازهم تخصیصی برای آن صورت نگرفت.

وی جمعیت بهره‌بردار از این ایستگاه پمپاژ را چهار هزار نفر عنوان کرد و گفت: در صورت تأمین اعتبار ۲۳۵ میلیارد ریالی این پروژه در پایان سال ۹۷ به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان با تأکید بر اینکه الکتروموتورهای اصلی این ایستگاه پمپاژ بعد از دو سال از گمرک شهید رجایی ترخیص و حدود دو ماه است که به محل ایستگاه «بابازید» انتقال داده‌شده است گفت: ایستگاه ثانویه این پروژه نیز به‌طور کامل اجرایی شده است.

«چم مهر» پشت سد تأمین اعتبار

میرزایی همچنین با اشاره به‌به ایستگاه پمپاژ «چم مهر» شهرستان پلدختر گفت: این ایستگاه پمپاژ برای تأمین آب کشاورزی هزار و ۲۵۰ هکتار اراضی کشاورزی احداث‌شده و محل تأمین آب آن نیز از رودخانه کشکان است.

وی بابیان اینکه طول مسیر آب‌رسانی این ایستگاه پمپاژ دارای پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی است گفت: همچنین پیشرفت فیزیکی شبکه این پروژه صفر درصد است و زمان آغاز آن نیز سال ۸۱ بود است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان بابیان اینکه ایستگاه پمپاژ این طرح به‌صورت کامل شامل ساختمان نصب پمپ و الکتروپمپ و مسیر آب‌رسانی آن و احداث شبکه صلی آن انجام‌شده است گفت: اعتبار هزینه شده برای این طرح ۱۱ میلیارد تومان بوده است.

میرزایی بیان داشت: کارهای باقی‌مانده در این پروژه شامل احداث شبکه فرعی آبیاری به میزان هزار و ۲۵۰ هکتار است که اعتبار موردنیاز آن ۲۱ میلیارد تومان است.

وی گفت: در صورت بهره‌برداری از این پروژه ۶۳۵ فرصت شغلی در شهرستان ایجاد می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان تأکید کرد: در صورت تأمین اعتبار موردنیاز به میزان ۲۱ میلیارد تومان این پروژه در پایان سال ۹۷ افتتاح می‌شود.

برنامه‌ریزی برای افتتاح طرح‌ها طی امسال و سال آینده

سید موسی خادمی استاندار لرستان در این رابطه بابیان اینکه یکی از مسائل و پروژه‌های مهم شهرستان پلدختر وجود تعدادی ایستگاه پمپاژ نیمه‌تمام است، گفت: اگر این پروژه‌ها به بهره‌برداری برسند حدود ۱۰ هزار هکتار از اراضی این شهرستان آبی می‌شوند.

وی بابیان اینکه حیف است این پروژه‌ها که به‌طور عمده پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰ درصد دارند سال‌ها است که معطل‌مانده‌اند، گفت: در این راستا امسال و سال آینده برنامه ر ریزی کرده‌ایم که همه این پروژه‌ها را به نتیجه لازم برسانیم.

خادمی گفت:این ایستگاه‌های پمپاژ آب جزو ۱۰۰ پروژه اصلی استان بوده که تعریف کرده‌ایم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۴۷۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی‌ترین تونل ریلی خاورمیانه در لرستان ساخته می‌شود

احداث راه‌آهن لرستان مطالبه ۳۰ ساله مردم است و حالا این ابرپروژه با حضور استاندار جدید در آستانه ریل‌گذاری است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، راه‌آهن یکی از مهم‌ترین سازوکارهای کارآمد در زمینۀ حمل‌ونقل دورن‌شهری و برون‌شهری است و هرکجا که شبکه‌های سراسری راه‌آهن ایجاد شود رشد و توسعه اقتصادی را برای آن منطقه به‌دنبال دارد.

کارشناسان اقتصادی بر این باورند که بین کارآیی در بخش حمل‌ونقل و کارآیی عمومی در بخش اقتصاد و رشد آن ارتباط مستقیمی وجود دارد.

صنعت ریلی کشور طی سالیان متمادی با فرازوفرودهای بسیاری همراه است و گرچه چشم‌انداز و هدف اصلی آن همیشه رسیدن به جایگاهی مطلوب و فردایی بهتر بوده‌است، اما لرستان در میان سایر شهرهای دارای خطوط ریلی از توسعه کمتری برخوردار بوده‌است.

اتصال مرکز لرستان به خط ریلی جنوب کشور یکی از اهداف احداث راه‌آهن خرم‌آباد- دورود - اندیمشک است، پروژه‌ای که طی این سال‌ها به اماواگرهای زیادی کشیده شده‌است.

این این طرح که یکی از پروژه‌های عمرانی لرستان است در صورت تکمیل و بهره‌برداری می‌تواند نقش مهمی در پیشرفت همه جانبه و توسعه پایدار این استان داشته باشد.

طرحی با 13سال قدمت

کلنگ طرح راه‌آهن لرستان سال 139 با حضور مسئولان ارشد به زمین زده شد و بنا بود در شهریور سال 1398 به بهره‌برداری برسد، اما همچنان قطار وعده‌ها برای تکمیل این پروژه ردیف شده‌است.

گودرز امیری، معاون عمرانی وقت استاندار لرستان، در دی‌ماه 1399با بیان اینکه راه‌آهن بالغ‌بر 42 درصد پیشرفت فیزیکی دارد در گفت‌وگو با رسانه‌ها گفته بود که این پروژه از محل اعتبارات فروش سهام فولاد آغاز شده‌است و مقرر شده که با همان اعتبارات تکمیل و به بهره‌برداری برسد، اما اعتبارات این پروژه به پایان رسید و فاقد اعتبار لازم برای ادامه عملیات اجرایی شد.

پیش‌بینی نشدن افق زمانی برای بهره‌برداری

اسد فامیان، مدیرکل ساخت و توسعه راه‌آهن منطقه یک کشور، نیز در سال 1399 در رابطه با این پروژه گفته بود: نمی‌توان افق زمانی مشخصی را به‌صورت دقیق برای اجرایی‌شدن راه‌آهن لرستان مشخص کرد.

وی با اشاره به اینکه پروژه خط ریلی دورود- خرم‌آباد 38 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و نمی‌توان زمان افتتاح را مشخص کرد، اضافه کرد: اگر اعتبار کامل را در فصل کاری مناسب در اختیار ما قرار دهند، در فشرده‌ترین حالت حدود سال دیگر می‌توانیم این پروژه را تحویل دهیم اما این صحبت‌ها هم هیچ‌گاه در مقام عمل بر نیامد تا مردم لرستان همچنان چشم‌انتظار و ناامید بمانند.

این طرح ضروری توسعه‌ای در سفر اخیر رئیس‌جمهور و اعضای هیئت‌دولت به لرستان در 19 آذرماه 1400 به‌عنوان یکی از پروژه‌های راهبردی مطرح شد تا بار دیگر امید به شنیدن سوت قطار توسعه و پیشرفت اقتصادی لرستان در بستر احداث راه آهن در قلب مردم زنده شود.

ابرپروژه‌ای راهبردی برای کشور

رستم قاسمی، وزیر فقید راه‌وشهرسازی، نیز به خطوط ریلی اشاره کرده و گفته بود یکی از کارهای بزرگ بحث راه‌آهن است که مطالبه‌ای مردمی و ملی است، این پروژه برای کشور بسیار مهم است و اعتباری برای آن پیش‌بینی شده‌است تا سرعت بگیرد و هرچه سریع‌تر راه‌اندازی شود.

وی اضافه کرد: راه‌آهن یکی از مطالبه‌های مردم لرستان است که 40 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اما سه سال است که این پروژه تعطیل است و قبل از سفر راه آهن خرم‌آباد -دورود- اندیمشک در جلسات بحث شد و 60 درصد باقی‌مانده پروژه سخت است و چندین مسیر کوهستانی سخت و پرهزینه دارد ولی باید تمام شود.

تأمین اعتبار طرح از محل‌هایی خارج از اعتبارات استانی

وزیر فقید راه‌وشهرسازی با بیان اینکه پیمانکار این طرح قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) است، عنوان کرد: در این سفر بنا شد یک برنامه زمان‌بندی از سوی پیمانکار و دستگاه اجرایی ظرف 10 روز ارائه و مشخص شود.

وی بیان کرد: پیش‌بینی من این است که طرح راه‌آهن در یک برنامه زمانی سه ساله و تا پایان دولت به سامان برسد و منابع موردنیاز احداث این خط ریلی نیز از محل‌هایی خارج از منابع سفر استانی تأمین می‌شود.

آیت‌الله رئیسی، رئیس‌جمهور، نیز در جلسۀ شورای اداری لرستان که 19 آذرماه 1400 برگزار شد، تأکید کرد: زمان‌بندی ریل و راه‌آهن تا 10 روز آینده اعلام می‌شود چون خواسته مردم است.

راه‌آهن لرستان با وجود این تأکیدات رئیس‌جمهور در هاله‌ای از ابهام باقی ماند و تأمین اعتبار آن در دولت حاکم زیویار عملی نشد.

تأمین اعتبار از محل تهاتر نفت برابر استجازۀ مقام معظم رهبری

معاون ساخت و توسعه راه‌آهن، بنادر و فرودگاه‌ها نیز در پنجم فروردین ماه امسال از وعده‌ای جدید برای ادامۀ پروژه راه‌آهن لرستان بعد از تعطیلات نوروز خبر داد.

عباس خطیبی با اشاره به پروژۀ راه‌آهن دورود ـ خرم‌آباد ـ اندیمشک، گفت: این مسیر ریلی به‌طول 333 کیلومتر با هدف رفع تنگناهای خط سراسری موجود، اتصال مرکز لرستان به شبکۀ ریلی و افزایش ظرفیت‌های باربری در حال اجراست.

او اضافه کرد: پیگیری‌های لازم برای رفع مشکلات قراردادی پیمانکار پروژۀ راه‌آهن دورود ـ خرم‌آباد ـ اندیمشک در مهرماه سال 1401 به نتیجه رسید و حدود 18 جبهه کاری تا پایان سال 1402 مشغول اجرای عملیات بودند.

معاون ساخت و توسعه راه‌آهن، بنادر و فرودگاه‌ها یادآور شد: عمده فعالیت اجرایی پروژۀ راه‌آهن دورود ـ خرم‌آباد ـ اندیمشک در بخش زیرزمینی انجام شده‌است و پیشرفت فیزیکی زیرسازی این پروژه از 39درصد به 51درصد در بیش از یک سال رسید.

او تأکید کرد: حفاری 4500 متر از تونل‌ها و 1000 متر لاینینگ تونل‌ها، 27 هزار مترمکعب بتن‌ریزی و 600 هزار مترمکعب ترانشه‌برداری از آبان‌ماه تا اسفندماه 1401 انجام شده‌است.

خطیبی گفت: حدود 183 تن مواد ناریه، 12500 تن سیمان، 900 تن آرماتور ، 150 تن آهن‌آلات و 320 تن مش در پروژۀ راه‌آهن دورود ـ خرم‌آباد ـ اندیمشک به‌کار رفته‌است.

معاون ساخت و توسعه راه‌آهن، بنادر و فرودگاه‌ها متذّکر شد: بیش از 87 درصد اعتبار مصوب ابلاغی از محل پیوست یک قانون بودجه برای پروژۀ راه‌آهن دورود ـ خرم‌آباد ـ اندیمشک اخذ شده‌است و مقرر است اعتبارات لازم برای تکمیل این پروژه از سایر منابع اخذ شود.

خطیبی گفت: عملیات اجرایی پروژۀ راه‌آهن دورود ـ خرم‌آباد ـ اندیمشک با دستور وزیر راه‌وشهرسازی و پیگیری‌های مبنی‌بر تأمین اعتبار از محل تهاتر نفت برابر استجازۀ مقام معظم رهبری در سال جدید با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

تعطیلی راه‌آهن و انتقال ماشین‌آلات

تمام این صحبت‌ها در حالی مطرح شدند که نماینده ولی فقیه در خطبه‌های نمازجمعه پرده از انتقال ماشین‌آلات این طرح راهبردی و توقف اجرای آن داد.

حجت‌الاسلام سید احمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در لرستان، در خطبه‌های نمازجمعه سوم فروردین ماه با اشاره به راه‌آهن خرم‌آباد-دورود- اندیمشک اعلام کرد: کلنگ این طرح راهبردی و ملی سال 1390 به زمین زده شد و به‌علت نبود اعتبارات بعد از مدتی تعطیل شد.

وی یادآور شد:30 درصد طرح راه‌آهن خرم‌آباد دارای تونل، پل‌ها و ابنیه زیادی است که در نوع خود کم‌نظیر و جزو اولویت‌های کار دولت سیزدهم است.

شاهرخی متذّکر شد: اخبار رسیده حاکی است که فعالیت راه‌آهن خرم‌آباد به‌کندی پیش می‌رود که دکتر منظور، معاون رئیس‎جمهور، دهم بهمن‌ماه سال گذشته از این طرح بازدید کرد، اما نتوانست مشکل اعتباری این طرح ملی و راهبردی را که سود آن متوجه کل کشور است رفع کند.

نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: قرارگاه خاتم‌الانبیا که مجری راه‌آهن لرستان است طلب و همچنین بدهکاری‌های زیادی بابت اجرای این طرح دارد و ادامۀ راه‌آهن بدون تخصیص اعتبار وجود ندارد.

وی اضافه کرد: انتظار ما این بود که علاوه‌بر اجرایی‌شدن مصوبات سفر اول، 50 درصد مصوبات سفر دوم هم انجام شود و به‌دنبال مصوبات سفر سوم باشیم، زیرا هدف از این سفر هم به‌غیر از این نبود.

شاهرخی اعلام کرد: 26 ماه از سفر اول رئیس‌جمهور می‌گذرد و ما همچنان در سه مصوبه اصلی راه‌آهن، سد معشوره و سه بیمارستان این استان مشکل اعتباری داریم.

نماینده ولی فقیه در لرستان تأکید کرد: انتقال جمعی از کارکنان، برخی از ماشین‌آلات سنگین طرح راه‌آهن به استان دیگر و خطر اتمام‌کار و تسویه‌حساب این پروژه پاداش خوبی به این مردم پس از انتخابات یازدهم اسفند نبود.

قابل پذیرش نبودن تعطیلی راه‌آهن

شاهرخی گفت: تعطیلی راه‌آهن لرستان به‌علت تعلل، بی‌تدبیری، تقصیر و غفلت هر دستگاهی باشد قابل‌پذیرش نیست، زیرا کام مردم را در سال نو و ماه مبارک رمضان تلخ کرده‌است و باید این اتفاق جبران شود.

وی بیان کرد: جالب‌توجه است که در چند روز اخیر با چند نفر از مقامات کشوری صحبت شده‌است و همه از چنین اتفاقی اظهار بی‌اطلاعی کرده‌اند!

و حالا با استقرار ابوطالب شفقت در ساختمان استانداری لرستان امیدها برای راه اندازی مجدد عملیات راه آهن لرستان زنده شده‌است و امید می‌رود که با عزم جزم استاندار جدید، این پروژه راهبردی لرستان هرچه سریع‌تر تکمیل  و به بهره برداری برسد.

وی در بازدید امروز خود از این طرح راهبردی لرستان گفت: از سهم این استان برای پروژه راه‌آهن کوتاه نمی‌آییم، هرچند حجم اعتبار پروژه بسیار سنگین است.

فعالیت اجرایی پروژه زمان‌بر است

وی اضافه کرد: ما پیگیر تأمین منابع موردنیاز این طرح هستیم، زیرا احداث راه‌آهن خرم‌آباد از مطالبات مردم لرستان است.

استاندار لرستان عنوان کرد: عملیات اجرایی راه‌آن از سال 91 شروع شده‌است و اکنون به پیشرفت 50 درصدی رسیده‌است و قرارگاه خاتم توانسته‌است که پیشرفت خوبی را حاصل کند.

وی بیان کرد: از سه محل سازمان برنامه‌وبودجه، مولدسازی و  فروش نفت پروژه راه‌آهن خرم‌آباد تأمین منابع می‌شود، هرچند فعالیت اجرایی پروژه زمان‌بر است و به‌طور مثال 33 کیلومتر تونل زمان زیادی را به خود اختصاص می‌دهد.

استاندار لرستان گفت: از قرارگاه خاتم درخواست بازدید از راه‌آهن را داریم، هرچند تا به‌حال نیز زحمات بسیاری را کشیده‌اند، اما این پروژه از مطالبات جدی این استان است و مردم انتظار تسریع در روند ساخت آن را دارند.

شفقت گفت: حجم اعتبار پروژه راه‌آهن بسیار سنگین است و مطالبه قرارگاه خاتم از این پروژه 850 میلیارد تومان است.

انتهای پیام/ 645

دیگر خبرها

  • ۱۲۳ پروژه عمرانی در شهر هچیرود طراحی شده است
  • 0 تا 100 ایستگاه پمپاژ فاضلاب؟ تجهیزات و قیمت | مزایا و نکات مهم در انتخاب
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • بهسازی ایستگاه پمپاژ نخل تقی عسلویه
  • طولانی ترین تونل ریلی خاورمیانه در لرستان ساخته می شود
  • انتقال آب به اراضی روستای رحیم آباد شهرستان کیار
  • تسریع در تکمیل جاده پلدختر - خرم‌آباد مطالبه مردم است
  • طولانی‌ترین تونل ریلی خاورمیانه در لرستان ساخته می‌شود
  • پروژه پمپاژ آب ناغان می‌تواند در بخش کشاورزی تحول ایجاد کند
  • آبیاری ۴۰۰ هکتار از اراضی و باغات در بخش ناغان