Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@12:04:40 GMT

۳۰ درصد دیابتی ها در کشور درمان نمی شوند

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۵۱۲۶۸

۳۰ درصد دیابتی ها در کشور درمان نمی شوند

رئیس پژوهشگاه غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: ۳۰ درصد از جمعیت کشور کنترل خوبی روی بیماری دیابت خود ندارند و همین باعث افزایش عوارض این بیماری می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر باقر لاریجانی در نشست خبری روز جهانی دیابت گفت: بر اساس ارزیابی های کلی در دنیا حدود ۴۲۲ میلیون نفر به دیابت مبتلا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در منطقه مدیترانه شرقی نیز حدود ۲۰ میلیون نفر دیابت دارند که ۱۵ درصد آن در ایران هستند.

وی افزد: ۱۱.۵ درصد مردان ایران و ۱۲.۹ درصد زنان ایرانی دیابت دارند. بیش از ۱۰ درصد از جمعیت بالای ۲۵ سال کشور نیز به دیابت مبتلا هستند. در افراد بالای ۵۰ سال تقریبا ۵۰ درصد دیابت دارند یا مشکلات گلوکزی دارند.

رئیس پژوهشگاه غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: یکی از دلایل ابتلا به دیابت چاقی است، چاقی به عنوان یک ریسک مهم در دنیا و کشور ما مطرح می شود. در دنیا حدود ۱۲۴ میلیون کودک به چاقی مبتلا هستند و بیش از ۶۷۰ میلیون نفر فرد بالغ دچار چاقی هستند.

لاریجانی ادامه داد: در کشور ما در میان کودکان و نوجوانان، در دختران ۸.۶ درصد و در پسران حدود ۱۰ درصد چاقی وجود دارد. در بالغین نیز ۳۳ درصد خانم ها و ۲۰ درصد آقایان به چاقی مبتلا هستند در جمع یک چهارم جمعیت ایران از چاقی رنج می برند. اگر همین مسیر را پیش بگیریم در سال ۱۴۰۴ حدود ۲۷.۶ درصد مردان و حدود ۴۰ درصد زنان ایرانی دچار چاقی خواهند شد.  

وی افزود: دیابت یک بیماری شایع است که عوامل مختلفی مانند چاقی، چربی خون، فشار خون بر روی آن تاثیر می گذارد. حدود ۳۰ درصد ایرانیان فشارخون بالایی دارند و یک چهارم ایرانیان نیز چربی خون بالایی دارند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: مطالعات نشان می دهد اگر آیتم یک ساعت پیاده روی را در نظر بگیریم، حدود ۹۰ درصد ایرانیان فعالیت فیزیکی بسیار کمی دارند. ۵۷ درصد جامعه ما با در نظر گرفتن یک ملاک نسبتا ساده فعالیت فیزیکی کمی دارند.

رئیس پژوهشگاه غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران عنوان کرد: تقریبا در کشورمان دسترسی به داروی دیابت مناسب است و صد در صد افراد دیابتی می توانند به داروها دسترسی پیدا کنند ولی متاسفانه حدود ۷۰ افراد دیابتی از این داروها استفاده می کنند و ۳۰ درصد دیگر پیگیر درمان خود از این طریق نیستند که به نظر می رسد مشکل اصلی افراد در آگاهی است که می بایست دیابت خود را کنترل کنند.

لاریجانی بیان داشت: حدود ۳۰ درصد از جمعیت کشور کنترل خوبی روی بیماری دیابت خود ندارند و همین باعث می شود عوارض ناشی از آن افزایش یابد.

وی خاطرنشان کرد: دیابت در استان های مازندران، یزد، اصفهان شیوع نسبتا بالایی دارد و در استان هرمزگان نیز نسبت به گذشته شیوع آن افزایش یافته است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: در هشتم آذرماه امسال یک آکادمی دیابت در ایران با همکاری کشور ایتالیا تاسیس می شود و هدف آن ارتقای پروتکل های دیابت، افزایش ارتباط با نهادهای تاثیرگذار و آگاهی رسانی در سطح کشور است.

لاریجانی ادامه داد: ۱۵ درصد از بیماری های دیابتی دچار عوارضی از قبیل قطع عضو می شوند، دیابت بیماری است که تمام ارگان های بدن را به  نوعی درگیر می کند. ۱۵ درصد از هزینه های نظام های سلامت در دنیا صرف دیابت و عوارض آن می شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۱۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار

به گزارش  ­خبرگزاری صدا و سیما؛ ­ضاربان افزود: آب لوله کشی‌ها سالم است اگر بعضی جاها­ نشتی داشته باشد کلر توزیع می‌کنیم.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی گفت:­ برای­ ­کنترل مالاریا، هم بیماریابی داشتیم هم برای این که این آب‌ها باید خشکانده شود و از تکثیر پشه آنوفل جلوگیری شود و در کنار آن بحث مراقبت از خود بیماری است که لام می‌گیریم یعنی کسی که مشکوک به بیماری باشد لام گرفته می‌شود و درمان می‌شود که احیانا اگر درمان نشود مورد گزش قرار می‌گیرد و دچار آسیب می‌شود. ­ضاربان ادامه داد:­بحث دوم توزیع کلر یک درصد­­است که توصیه کردیم در وهله اول­ ­آب معدنی توزیع­ شود و در کنار آن کلر یک درصد توزیع­ شود تا آب آلوده منجر به ابتلای افراد به بیماری وبا نشوند. وی گفت:­ سمپاشی هم انجام می‌شود تا پشه تکثیر نشود و محلول ریخته می‌شود. ضاربان اظهار کرد­مراقبت از مادران باردار هم از مهمترین ماموریت‌های ما است. وی افزود:­برای خشکاندن آب­ ­از همه نهاد‌ها و ارگان‌های ذی ربط و تاثیرگذار­ از جمله آتش نشانی، اداره آب و فاضلاب، فرمانداری و بخشداری و حتی نیرو‌های مردمی کمک خواهیم گرفت.

دیگر خبرها

  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارند
  • ۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد
  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • آستر نازکی که داخل روده قرار می‌گیرد؛ روش جدید برای کاهش وزن و درمان دیابت نوع ۲