Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از ارومیه؛حجت الاسلام سید رضی شکوری درخطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته بعد از توصیه نمازگزاران به رعایت کردن تقوا، با اشاره به حوادث اخیر در منطقه اظهار داشت: در طول هفته گذشتـه چـند موضـوع مرتبط با عربستان سعودی، ازجمله استـعفای سـعید حـریری عـامل عـربـستـان ازمسئولیت نخست وزیری لبنان با دستور سعودیها، بازداشت تعدادی از شاهزادگان سعودی، حمایت کردن ترامپ از بازداشت‌ها در عربستان، حمله موشکی مبارزین یمن به فرودگاه ریاض عربستان، متهم ساختن ایران از ناحیه ترامپ و سعودی‌ها مبنی بر کمک به یمنی‌ها اتفاق افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد:باید علل و ریشه‌های این اتفاقات و موضع گیری‌ها را در موارد زیر جستجو کرد آمریکا می‌خواهد با تشنج آفریـنی در مـنطقه به قـول ترامپ تاجر، شیر عرب‌ها را از طریق فروش اسلحه بدوشد، آمریکا و اسرائیل به خاطر شکست‌های زنجیره‌ای اخیر به دنـبال انتـقام گیـری از مقـاومت اسلامی هستند، ولیعهد عربستان می‌خواهد قبل از مرگ پدرش با حمایت آمریـکا شاهـزادگان مدعـی حـکومت را از میـان بردارد، آمریکاو اسرائیل و عربستان به دنبال شکست‌های اخیر در عراق و سوریه، می‌خواهند از حزب الله و مردم لبنان انتقام بگیـرند و مهار کردن قدرت منطقه‌ای جمـهوری اسـلامی ایـران از جـمله اهداف مهم و مشترک استکبار جهانی و رژیم جعلی اسرائیل است.
خطیب اظهار داشت: باید عربستان بفهمد که از ابتدای پیروزی انقلاب همه قلدران و ستمگران جهان با نظام جمهوری اسلامی درگیر شدند، ولی شاخ همه شکسته شد لذا آنان در برابر ملت ایران عددی نیستند.


جنگ جهانی اول را غربیان صلح دوست به بشریت تحمیل کردند


خطیب جمعه در خطبه دوم با اشاره به ۱۱ نوامبر پایان جنگ جهانی اول در سال ۱۹۱۸ میلادی اظهار داشت: این جنگ را غربیان و اروپاییان به اصطلاح مدافع حقوق بشر و صلح دوستان بر بشریت تحمیل کردند که از جمله آثار تخریبی و تلفات آن عبارتند از:بسیج شدن ۶۵ میلیون نفر در این جنگ و کشته شدن ۹ میلیون نفر و معلولیت ۲۲ میلیون نفر و مفقود شدن ۹ میلیون نفر می‌باشد.


جلوه‌های اخلاقی در زندگی علامه طباطبایی


مسئول مدارس علمیه خوی با اشاره به ۲۴ آبان سالروز رحلت فیلسوف و مفسر قرآن علامه طباطبایی در سال ۱۳۶۰ شمسی گفت: امروز جامعه ما باید از جلوه‌ها، سجایا و فضایل اخلاقی آن بزرگوار درس بگیرد.
وی در ادامه افزود: عدم تظاهر به علم، ناپسند شمردن عنوان استاد بر خود، سکوت و طمعنینه و آرامش کامل از جمله سجایای اخلاقی آن بزرگوار می‌باشند
وی از آیت الله جوادی آملی نقل کرد که می‌فرماید یکی از شخصیت‌های مارکسیست با مرحوم علامه به گفتگو نشسته بود و سرانجام موحد شده بود ... می‌گفت:آقای طباطبایی مرا موحد کرد ۸ ساعت ما با هم بحث کردیم یک کمونیست را الهی و یک مارکسیست را موحد کرد او حرف توهین آمیز هر کافری را می‌شنید و نمی‌رنجید و پرخاش نمی‌کرد


نمونه‌هایی از خدمات علمی علامه محمد تقی جعفری


خطیب با اشاره به سالگرد رحلت علامه شیخ محمد تقی جعفری خدمات علمی آن بزرگوار را در طول عمر بابرکت ۷۳ ساله گفت: تدریس علوم اسلامی در حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها، مناظره و مکاتبه مستمر با دانشمندان مختلف جهان، تألیف یکصد جلد کتاب در رشته‌های مختلف علوم اسلامی، حضور در همایش‌ها و اجتماعات مختلف دانشگاهی، سخنرانی در شهر‌های مختلف ایران و سایر کشورها، مصاحبه‌های علمی در موضوعات مختلف فلسفی و تربیت صد‌ها شاگرد حوزوی و دانشگاهی ازجمله خدمات علمی آن بزرگوارمی باشد.

انتهای پیام//ن.م

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۳۳۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالیوان: توافق دفاعی آمریکا با عربستان بدون رابطه ریاض با اسرائیل امکان‌پذیر نیست

مشاور امنیت ملی آمریکا گفت، اگر ریاض و تل‌آویو برای عادی‌سازی روابط موافقت نکنند، دولت بایدن با عربستان سعودی موافقت‌نامه دفاعی امضا نخواهد کرد و تاکید کرد: «شما نمی‌توانید یک بخش را از بقیه جدا کنید.»

به گزارش ایسنا، «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا شنبه در مصاحبه‌ای با روزنامه «فایننشال تایمز» پیشنهادات اخیر مبنی بر اینکه در صورت امتناع رژیم صهیونیستی از دادن امتیاز به فلسطینیان، توافق دوجانبه بین دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا و پادشاهی آل سعود مورد بررسی قرار می‌گیرد، رد کرد.

دولت بایدن برای تشویق ریاض به رسمی کردن روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی به‌عنوان بخشی از طرح‌هایی برای «تضمین صلح پایدار در خاورمیانه»، توافق سه‌جانبه‌ای را به‌ویژه بعد از هفتم اکتبر که عملیات صهیونیست‌ها علیه غزه به راه افتاد و برای هفت ماه است که ادامه دارد، تحت فشار قرار داده است.

ایالات متحده امیدوار است که از چشم‌انداز روابط با آل سعود و عادی‌سازی روابط دیگر کشورهای مسلمان، برای متقاعد کردن رژیم صهیونیستی برای موافقت با امتیازات قابل توجه به فلسطینی‌ها استفاده کند. اما بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بارها هرگونه حرکت به سوی راه‌حل دو دولتی برای درگیری طولانی تل‌آویو و فلسطین را رد کرده است.

سالیوان گفت: «چشم‌انداز یکپارچه تفاهم دوجانبه بین ایالات متحده و عربستان سعودی همراه با عادی‌سازی بین اسرائیل و عربستان سعودی، همراه با گام‌های معنی‌دار از جانب مردم فلسطین است. همه اینها باید با هم جمع شوند... شما نمی‌توانید یک قطعه را از بقیه جدا کنید.»

جیک سالیوان گفت جو بایدن قصد دارد به طور علنی «مسیر به سمت منطقه‌ای آرام‌تر را شرح دهد.»

مشاور امنیت ملی آمریکا گفت: «انتظار دارم در ماه‌های آینده از رئیس‌جمهور بایدن و دیگران، بیشتر در مورد مسیری که ما معتقدیم می‌تواند اسرائیل امن‌تر و منطقه صلح‌آمیزتری ایجاد کند، بشنوید.»

او افزود: «تنها کاری که می‌توانیم انجام دهیم این است که روی آنچه را که فکر می‌کنیم معقول است، کار کنیم و تلاش کنیم تا هر چه بیشتر کشورهای منطقه را با آن همراهی کنیم و سپس آن را ارائه کنیم و در نهایت این به عهده رهبری اسرائیل و مردم اسرائیل است که تصمیم بگیرند که آیا این راهی است که آنها می‌خواهند طی کنند یا خیر.»

دولت بایدن پیش از ۷ اکتبر به سمت توافقی برای عربستان سعودی برای سازش با تل‌آویو پیش می‌رفت که منجر به موافقت واشنگتن با یک پیمان دفاعی با ریاض و حمایت از برنامه هسته‌ای غیرنظامی آن در ازای امتیاز دادن رژیم صهیونیستی به فلسطینی‌ها می‌شد.

با این حال عملیات فلسطینی طوفان الاقصی و حمله تلافی‌جویانه صهیونیست‌ها به غزه این روند را تغییر داد، اما ایالات متحده و عربستان سعودی به بحث در مورد توافق احتمالی به‌عنوان بخشی از برنامه‌های گسترده‌تر پس از جنگ «برای تامین صلح در منطقه» ادامه دادند.

اما عربستان سعودی به صراحت اعلام کرده است که پس از ۷ اکتبر، رژیم صهیونیستی را ملزم به دادن امتیازات مهم‌تری به فلسطینی‌ها می‌کند و تاکید دارد که باید «گام‌های برگشت‌ناپذیر» را به سوی تشکیل کشور فلسطین ببیند.

اظهارات سالیوان در حالی مطرح شد که ویلیام برنز، رئیس سیا در قاهره بود، جایی که میانجی‌ها به دنبال متقاعد کردن حماس برای پذیرش پیشنهادی برای توافق هستند که منجر به آتش‌بس و آزادی اسرای صهیونیست می‌شود. میانجی‌ها امیدوارند که برای توقف شش هفته‌ای اولیه در جنگ میانجی‌گری کنند که سپس برای مذاکره در مورد آتش‌بس پایدار مورد استفاده قرار گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمله موشکی مقاومت عراق به بندر عسقلان اسرائیل/ اعلام آغاز مرحله چهارم نبرد انصارالله یمن علیه اسرائیل/ بازداشت یک نظامی آمریکا توسط روسیه/ تهدید دادگاه لاهه توسط ۱۲ سناتور آمریکایی
  • علامه مطهری شخصیت جامع علمی و بصیرتی معاصر است
  • اتحاد ملت‌ها، انزوای صهیونیسم
  • قدرت رسانه‌ای اسرائیل نتوانست مانع دریافت حقیقت در جهان شود
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است
  • اسرائیل از مقاومت فلسطینیان خسته شده است/جنبش دانشجویی شکل گرفته،برخلاف تصور صهیونیسم جهانی است
  • شرط آمریکا برای توافق امنیتی با عربستان ؛ پای اسرائیل در میان است
  • عادی سازی روابط با اسرائیل، شرط امضای توافقنامه دفاعی آمریکا و عربستان
  • نگاهی به توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا/ واشنگتن و ریاض در انتظار چراغ سبز اسرائیل
  • سالیوان: توافق دفاعی آمریکا با عربستان بدون رابطه ریاض با اسرائیل امکان‌پذیر نیست