Web Analytics Made Easy - Statcounter

آبادان - ایرنا- وزیر کشور از افزایش 15 تا 20 درصدی زائران اربعین حسینی در سالجاری خبر داد و گفت: خوشبختانه با اعمال قوانین راهنمایی و رانندگی و توجه زائران به این بحث شاهد کاهش 67درصدی تلفات جاده ای نسبت به سال قبل بودیم.

عبدالرضا رحمانی فضلی شنبه در جریان بازدید از روند بازگشت زائران اربعین حسینی از مرزشلمچه با اشاره به خروج 2 میلیون و 300 هزار زائر برای شرکت در اربعین حسینی از مرزهای ایران اظهار کرد:در مدت 20 روز تعداد زخمی های تصادفات رانندگی زائران 60درصد کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی یکی از مشکلات اربعین در سالهای گذشته را خروج افراد به صورت غیرمجاز و بدون ویزا از کشور دانست و اظهار کرد : در اربعین امسال اینگونه موارد را نداشتیم و افراد تنها با داشتن ویزا مجوز ورود به عراق را دریافت کردند.
رحمانی فضلی گفت:با توجه به اینکه در سالجاری صدور ویزا برای زائران به صورت انفرادی انجام شد تسهیلات خوبی نیز در اختیار زائران در بحث تغذیه، سلامت و حمل و نقل قرار گرفت.
وی مردم 2 استان خوزستان و ایلام را میزبانان اصلی زائران اربعین حسینی توصیف کرد و گفت:استانداران 2 استان خوزستان و ایلام و دستگاه های ذیربط همفکری و هماهنگی خوبی داشتند و دولت با سایر دستگاه های حاکمیتی نیز سعی کرد تا هماهنگی لازم را ایجاد کند.
وزیر کشور در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا در خصوص عملکرد استاندار خوزستان در 2 مرز شلمچه و چذابه گفت: ایجاد زیرساخت های مناسب در 2 گذرگاه خوزستان از جمله راه و پارکینگ از جمله نقاط مثبت و خوب استاندار خوزستان بوده و با همت وی طرح آبرسانی به گذرگاه چذابه نیز به بهره برداری رسید و مشکل سالهای قبل این منطقه در زمینه آب آشامیدنی برطرف شد.
عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور به منظور بررسی آخرین وضعیت ورود زائران اربعین حسینی بعدازظهر شنبه وارد فرودگاه بین المللی آیتالله جمی آبادان شد.
وی بلافاصله به مرز شلمچه رفت و از روند خدمات رسانی به زائرانی که در حال برگشت هستند قرار گرفت.
بیش از یک میلیون زائر اربعین حسینی امسال از 2 پایانه مرزی چذابه و شلمچه استان خوزستان عازم عتبات عالیات شدند.
3015/6002/6064
خبرنگار:عدنان جواهری ** مسعود گادار** تنظیم:حمیدرضا ترابی فرد**انتشار:محسن بهاروند

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۴۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد

 معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور دوشنبه شب در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان اظهار کرد: بیش از ۳۰ هزار آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در سطح کشور مجوز خود را از این سازمان دریافت کرده اند که از این تعداد بیش از ۲۲ هزار آموزشگاه آن فعال است.

مهرداد غظیمی گفت: ۶۰ درصد از رسالت و وظایف سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در حوزه آموزش توسط این مراکز خصوصی و خود مردم انجام می‌گیرد که این رقمی قابل توجه و الگوی شایسته‌ای برای معرفی شدن است.

وی اضافه کرد: در کنار این مهم ۴ هزار و ۱۶۲ آموزشگاه جوار کارگاهی در سطح کشور در کنار صنایع بزرگ فعال است که هدف آن آموزش کارکنان شاغل در راستای ارتقای توان و تخصص و آموزش کارکنان جدید در کنار خط تولید هدف اصلی فعال سازی این کارگاه‌های جوار کارگاهی است.

عظیمی با اعلام اینکه دیپلماسی مهارت یکی از راهبرد‌های کلیدی سازمان در این دولت است، گفت: ۴۰ هزار مربی توانمند در حوزه آموزش بیش از ۸ هزار کارگاه آموزشی ظرفیتی است که در کنار اینکه می‌تواند پاسخگوی نیاز کشور باشد می‌تواند توانمندی جمهوری اسلامی ایران را به تمام دنیا صادر کنند.

معاون وزیر کار تصریح کرد: یکی از راهبرد‌های جدی سازمان فنی و حرفه‌ای در سالجاری افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی است.

عظیمی حاظر نشان کرد: در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای بیش از ۶۵۰ مرکز دولتی وجود دارد که در دل این مراکز بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ کارگاه آموزشی در با وجود ۱۳ هزار همکار متخصص و متعهد در سطح کشور فعالیت دارند.

کردستان سرزمین ظرفیت‌هاست

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: یقینا نقاط طلایی دوران بعد از انقلاب تا به امروز و هجمه دشمنان علیه مردمان این دیار موید این نکته است که کردستان سرزمین ظرفیت‌هاست.

عظیمی خاطرنشان کرد: مهمترین سرمایه و ظرفیت جمهوری اسلامی ایران سرمایه مردمی آن است مردمانی که علیرغم اینکه همواره مورد هجمه‌های سنگین تبلیغاتی دشمنان بوده‌اند با بصریت مثال‌زدنی پای انقلاب و کشور خود ایستادند

وی با اشاره به شعار امسال با عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم، گفت: یکی از افتخارات قابل توجه که این سازمان می‌تواند در زمینه تحقق شعار سال آن را الگوی خود قرار داده و به سایر دستگاه‌ها و بخش‌ها عرضه کند واگذاری امور و رسالت و وظایف ذاتی سازمان به مردم است.

نماینده ولی فقیه در کردستان نیز گفت: اغلب افراد ماهر در مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای در حال بازنشستگی هستند، بنابراین ضروری است برای استخدام افراد جدید تدبیری شود چراکه نیروی انسانی کافی در استان وجود دارد.

حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی در این دیدار اظهار کرد: در کردستان مشکلات زیادی در خصوص بیکاری وجود دارد و تمرکز دشمن نیز همواره بر استان‌هایی مانند کردستان و سیستان و بلوچستان است، توجه ویژه ای به این استان‌ها باعث به ثمر نشستن زحمات دولت می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • ۴۰هکتاربه پارکینگ شلمچه افزوده شد/پیشرفت۸۰درصدی مخزن آب شرب چذابه
  • تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی
  • تردد اتباع خارجی در مراسم اربعین از چذابه خواهد بود
  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • ارائه تسهیلات در مرزهای گمرکی/ روان سازی امور گمرکی زائران اربعین حسینی
  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین سال جاری
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال
  • مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد