Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-29@22:51:20 GMT

هشدارسازمان جهانی بهداشت درباره محاصره یمن

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۳۷۹۶۵

هشدارسازمان جهانی بهداشت درباره محاصره یمن

سخنگوی سازمان جهانی بهداشت روز جمعه در کنفرانس خبری در ژنو اعلام کرد اگر محاصره یمن ادامه یابد، مبارزه با وبا در این کشور با «شکست جدی» مواجه خواهد شد.

فاضله شعیب گفت « ما در جلوگیری از شیوع وبا پیشرفت هایی داشته ایم اما چنانچه به همه مناطق آسیب دیده دسترسی کامل نداشته باشیم، با شکستی جدی مواجه خواهیم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی تأکید کرد « کنترل شیوع وبا چالشی بسیار دشوار است و بستن مرزها و همه راههای دسترسی به این کشور به این موضوع کمک نمی کند. به همین دلیل است از سعودی ها و همه طرف های حاضر در این درگیری می خواهیم به این بیندیشند که وبا همچنان در این کشور بیداد می کند.»

سازمان جهانی بهداشت بین 27 آوریل تا هشتم نوامبر 2017، 913 هزار و 741 مورد مشکوک به ابتلا به وبا را شمارش کرده است. 2196 نفر نیز براثر ابتلا به وبا جان باخته اند. از چند هفته گذشته شمار موارد مبتلا به وبا رو به کاهش است.

شعیب گفت به علت محاصره یمن، منابعی که سازمان جهانی بهداشت در یمن در اختیار دارد با کمبود مواجه است و روز چهارشنبه این سازمان نتوانست « 250 تن تجهیزات پزشکی را از راه دریا تحویل بگیرد زیرا کشتی که قاعدتا قرار بود از جیبوتی گذر کند به علت بسته بودن بندر الحدیده در یمن نتوانست این کار را انجام دهد.»

مریکسل رلانو Meritxell Relano نماینده یونیسف در یمن از طریق کنفرانس ویدیویی در این کنفرانس خبری گفت اگر این محاصره ادامه پیدا کند، ذخایر سوخت در این کشور تنها تا اواخر نوامبر وجود خواهد داشت و ما برای باز نگهداشتن مراکز درمانی و همچنین برای سامانه تأمین آب آشامیدنی به بنزین نیاز داریم.»

وی افزود: اگر هر چه سریعتر بنزین در اختیار ما قرار نگیرد، این امر برای مثال بر تهیه آب آشامیدنی تأثیر می گذارد و مبارزه با وبا را با مشکل مواجه می کند. نزدیک به شش میلیون نفر در مناطقی زندگی می کنند که خطر ابتلا به وبا در آن وجود دارد.»

سخنگوی سازمان جهانی بهداشت روز جمعه در کنفرانس خبری در ژنو اعلام کرد اگر محاصره یمن ادامه یابد، مبارزه با وبا در این کشور با « شکست جدی» مواجه خواهد شد.

فاضله شعیب گفت: «ما در جلوگیری از شیوع وبا پیشرفت هایی داشته ایم اما چنانچه به همه مناطق آسیب دیده دسترسی کامل نداشته باشیم، با شکستی جدی مواجه خواهیم شد. »

وی تأکید کرد: «کنترل شیوع وبا چالشی بسیار دشوار است و بستن مرزها و همه راههای دسترسی به این کشور به این موضوع کمک نمی کند. به همین دلیل است از سعودی ها و همه طرف های حاضر در این درگیری می خواهیم به این بیندیشند که وبا همچنان در این کشور بیداد می کند.»

سازمان جهانی بهداشت بین 27 آوریل تا هشتم نوامبر 2017، 913 هزار و 741 مورد مشکوک به ابتلا به وبا را شمارش کرده است. 2196 نفر نیز براثر ابتلا به وبا جان باخته اند. از چند هفته گذشته شمار موارد مبتلا به وبا رو به کاهش است.

شعیب گفت: به علت محاصره یمن، منابعی که سازمان جهانی بهداشت در یمن در اختیار دارد با کمبود مواجه است و روز چهارشنبه این سازمان نتوانست « 250 تن تجهیزات پزشکی را از راه دریا تحویل بگیرد زیرا کشتی که قاعدتا قرار بود از جیبوتی گذر کند به علت بسته بودن بندر الحدیده در یمن نتوانست این کار را انجام دهد.»

مریکسل رلانو Meritxell Relano نماینده یونیسف در یمن از طریق کنفرانس ویدیویی در این کنفرانس خبری گفت اگر این محاصره ادامه پیدا کند، ذخایر سوخت در این کشور تنها تا اواخر نوامبر وجود خواهد داشت و ما برای باز نگهداشتن مراکز درمانی و همچنین برای سامانه تأمین آب آشامیدنی به بنزین نیاز داریم.»

وی افزود: اگر هر چه سریعتر بنزین در اختیار ما قرار نگیرد، این امر برای مثال بر تهیه آب آشامیدنی تأثیر می گذارد و مبارزه با وبا را با مشکل مواجه می کند. نزدیک به شش میلیون نفر در مناطقی زندگی می کنند که خطر ابتلا به وبا در آن وجود دارد. »

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۳۷۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام عین‌اللهی، در پیامی به مناسبت گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای، تقویت مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه‌ای و ایجاد محیط کار ایمن و بهداشتی به عنوان یک حق اساسی در محل کار را چارچوبی برای مقابله با خطرات نوظهور ناشی از تغییرات آب و هوایی برای سلامت کارگران، عنوان کرد.

متن کامل پیام وزیر بهداشت

نهم اردیبهشت ۱۴۰۳ مصادف با ۲۸ آوریل ۲۰۲۴ میلادی، روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای است و سازمان بین المللی کار در یک حرکت جهانی، شعار امسال را "زمان رو به اتمام است؛ در شرایط تغییر اقلیم، هم اکنون از ایمنی و بهداشت حرفه‌ای محیط کار اطمینان حاصل کنیم" اعلام کرده است.

تغییرات الگوهای آب و هوایی، تأثیرات قابل توجهی بر نیروی کار به ویژه ایمنی و سلامت کارگران برجای می‌گذارد و کارگران در مواجهه با سطوح بالاتری از عوامل مخاطره آمیز در محیط کار قرار می‌گیرند؛ این عوامل از جمله افزایش مواجهه با استرس گرمایی، اشعه فرابنفش، آلودگی هوا، مواجهه با مواد شیمیایی، وقوع حوادث بزرگ صنعتی، رویدادهای شدید آب و هوایی و افزایش بیماری‌های منتقله از طریق ناقلین می‌توانند در هر زمان با ایجاد بیماری‌های شناخته شده یا عوارض ناشناخته، سلامتی و ایمنی کارگران را به خطر بیاندازند.

امروزه ۱.۲ میلیارد شغل یا به عبارتی ۴۰ درصد از نیروی کار در جهان به دلیل تخریب محیط زیست در معرض خطر هستند. در فاصله سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۵ میلادی نیز سالانه ۲۳ میلیون سال عمر کاری به دلیل خطرات مختلف مرتبط با محیط زیست ناشی از فعالیت‌های انسانی یا تشدید آن، از بین رفته است.

کارگران در اغلب موارد اولین کسانی هستند که برای مدت طولانی و با شدت بیشتر در معرض اثرات تغییرات آب و هوایی قرار می‌گیرند و اغلب در معرض شرایطی هستند که عموم مردم می‌توانند از آن اجتناب کنند. بیماری‌های متعددی از جمله بیماری‌های ناشی از تنش‌های گرمایی، سرطان، بیماری‌های قلبی عروقی و بیماری‌های تنفسی در کارگران با تغییرات آب و هوایی مرتبط است. بنابراین برای کاهش اثرات مخاطره آمیز و مخرب تغییرات اقلیم بر سلامت نیروی کار، باید اقدام فوری انجام داد.

تقویت مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه‌ای و ایجاد محیط کار ایمن و بهداشتی به عنوان یک حق اساسی در محل کار، چارچوبی برای مقابله با خطرات نوظهور ناشی از تغییرات آب و هوایی برای سلامت کارگران فراهم می‌کند.

در همین راستا جمهوری اسلامی ایران نیز همگام با حرکت‌های جهانی با استقرار سازوکارهای ایمنی و بهداشت حرفه‌ای در مجموعه‌های تولیدی دولتی و غیر دولتی برای اجرای مؤثر سیاست‌های ملی و برنامه های بهداشت حرفه‌ای به منظور کنترل عوامل زیان آور و شرایط مخاطره آمیز محیط کار و به حداقل رساندن اثرات تغییر اقلیم بر روی سلامت شاغلین اقدامات قابل توجهی را سامان داده است.

البته این مهم همچنان نیازمند سیاستگذاری مؤثر و کارآمد از طریق شفاف سازی، جلب مشارکت عمومی و افزایش مسئولیت پذیری همه ذی نفعان و شرکای اجتماعی با بهبود قوانین و اجرای آنها می‌باشد تا در سایه صیانت از سرمایه‌های انسانی کشور به عنوان محور توسعه پایدار به اهداف مدنظر رهبری در راستای جهش تولید با مشارکت مردم و رشد اقتصادی در کشور نائل شویم.

اینجانب ضمن تبریک روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای به تمامی همکارانی که این عرصه را برای خدمت به مردم عزیز کشورمان برگزیده اند و تقدیر از تلاش‌ها و زحمات آنان، از درگاه خداوند متعال بهروزی، موفقیت و توفیق روزافزون برای همه عزیزان، همکاران و خدمتگزاران جامعه بهداشت حرفه‌ای را خواستارم.

کد خبر 6091355 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • گسترش خیزش جهانی دانشجویان حامی فلسطین / پلیس آمریکا دانشگاه کلمبیا را محاصره کرده است + فیلم
  • رئیس سازمان ملی استاندارد: امضای ایرانی جهانی شد
  • ارتباط بیماری‌های کارگران با تغییرات آب و هوایی
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • احسان یاسین از فلسطین خواند
  • سازمان بهداشت جهانی: باید فورا در غزه آتش‌بس برقرار شود
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • مانع‌تراشی برای فعالیت تولیدکنندگان پذیرفتنی نیست
  • حمایت الجزایر از طرح عضویت دائم فلسطین در سازمان ملل