Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیش از ۴هزار هکتار از زمین های کشاورزی شهرستان نهاوند امسال به کشت چغندر قند اختصاص یافت که پیش بینی می شود بیش از ۲۵۰هزار تن چغندر برداشت شود . به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز همدان ، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند در نشست بررسی مشکلات چغندرکاران شهرستان نهاوند با بیان اینکه با هدف رفاه‌ حال کشاورزان با ۵ کارخانه تولید قند در کشور قرار داد بسته شد گفت : از آنجاییکه نحوه عقد قرارداد با کارخانه ها محدود بود متاسفانه حدود ۴۰ درصداز کشاورزان نتوانستند عقد قرارداد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقای باقری افزود : در این جلسه مقرر شد که در کنار تحویل چغندر کشاورزان که اقدام به عقد قرارداد کرده اند درصدی هم‌ از محصول چغندر کشاورزانی که ‌قرارداد ندارند وبه صورت آزاد کشت‌ کردند تحویل کارخانه ها شود.  گفتنی است امسال ۶۰ درصد چغندر تولیدی استان همدان توسط کشاورزان نهاوندی کشت شده است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۵۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تضمینی برای تامین حقابه کشاورزان گرمسار از حبله‌رود وجود ندارد

جورابلو ، با بیان اینکه ۳۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی در شهرستان گرمسار وجود دارد، گفت: جمعیت کثیری از مردم این شهرستان در بخش کشاورزی مشغول به کار هستند که بحران خشکسالی و کمبود آب مهم‌ترین چالشی است که کشاورزان با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه تضمینی برای تأمین حقابه کشاورزان گرمساری از منبع دائمی حبله‌رود وجود ندارد، افزود: در شرایط کنونی بسیاری از کشاورزان این منطقه به دلیل کم‌آبی دچار خسارت شدند و مسئولان مرتبط باید در خصوص تأمین حقابه کشاورزان به جد ورود کنند.

رییس جهاد کشاورزی گرمسار با تأکید بر اینکه کشت محصولات کم‌آب‌بر در شرایط فعلی در دستور کار است، گفت: در سال زراعی گذشته به کشاورزان توصیه شد برای کشت بهاره، ذرت را به‌عنوان محصول کم‌آب‌بر جایگزین پنبه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران
  • تضمینی برای تامین حقابه کشاورزان گرمسار از حبله‌رود وجود ندارد
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • عملکرد بالای ۵ تن محصول گندم در مزارع کارون
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • یک پرسپولیسی دیگر هم با تراکتور قرارداد بست | حالا فقط مانده خود یحیی