Web Analytics Made Easy - Statcounter

اراک - ایرنا - استاندار استان مرکزی گفت: مدیریت ناکارآمد عامل تعطیلی تعدادی از صنایع کشور به خصوص واحدهای تولیدی این استان است.

به گزارش ایرنا، سیدعلی آقازاده عصر شنبه در جمع اعضای انجمن نفت، گاز و پتروشیمی استان مرکزی در محل استانداری این استان، افزود: بسیاری از کارخانه های مادر تخصصی در نقاط مختلف کشور به دلیل مدیریت ناکارآمد برخی از دستگاه های اجرایی هر روز کوچک و کوچکتر و درنهایت به تعطیلی کشیده شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: مدیریت ناکارآمد برخی از دستگاه های اجرایی به بدنه مدیریت شرکت ها نیز کشیده شد و در ادامه شرکت های بزرگ تولیدی را دچار تنگنا کرد.
استاندار مرکزی اظهار کرد: اگر در دولت وقت، یارانه نقدی به جای پرداخت در تعمیر و تجهیز زیرساخت ها و عوامل تولید به کار گرفته می شد هم اکنون نه تنها کارخانه ها با تنگنا روبرو نبودند بلکه واحدهای تولیدی جدید دیگری نیز از سوی بخش خصوصی در نقاط مختلف کشور ایجاد شده بود.
وی افزود: با وجود تحریم های ناجوانمردانه دشمنان با واگذاری صنایع به افراد کاردان و دارای اهلیت و نیز حمایت دولت از بخش خصوصی، می توان به آینده تولید و اقتصاد کشور امیدوار بود.
آقازاده بیان کرد: باید با تولید کالاهای رقابت پذیر و توجه به قیمت تمام شده و نیازسنجی کیفیت بازارهای خارجی زمینه تقویت زیر ساخت های اقتصادی با رویکرد کار و سرمایه ایرانی را فراهم کرد.
وی افزود: افزایش صادرات رونق تولید را به دنبال دارد و نقش موثری در ایجاد اشتغال ایفا می کند بنابراین تولیدات صادرات محور باید رویکرد اصلی صنایع باشد و مدیریت ارشد استان نیز با تمام ظرفیت از این مهم حمایت می کند.
استاندار مرکزی بیان کرد: باید با مدیریت منابع داخلی و بضاعت موجود دولت نسبت به حل تنگناهای پیش رو برنامه ریزی کرد.
وی با بیان اینکه شرکت های بزرگ استان نباید تجهیزات و کالاهای خدماتی خود را از خارج از استان تامین کنند، بیان کرد: باید شرایطی ایجاد شود که شرکت های بالا دستی همه تجهیزات مورد نیاز خود را که در استان تولید می شود را از تولید کنندگان بومی تامین کنند.
آقازاده اضافه کرد: برگزاری نشست های شورای گفت و گوی دولت با بخش خصوصی باید با قدرت هر چه تمامتر در استان در دستور کار قرار گیرد و مصوبات این نشست نیز از سوی شخص استاندار، پیگیری می شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز گفت: کمبود نقدینگی، معوقات بانکی، مطالبات معوقه از سازمان‌های دولتی، تنگنا در حضور در بازار فروش داخلی و خارجی و قاچاق کالا از عمده‌ترین مواردی است که سبب بروز مشکلات در صنایع این استان شده است.
محمدرضا حاجی پور افزود: گام نخست برای احیای شرکت های صنعتی در شرایط کنونی اصلاح زیرساخت‌های صنعتی، به روز رسانی شرکت ها و جذب سرمایه‌های خارجی است که مدیران صنایع باید به آن توجه ویژه داشته باشند.
وی بیان کرد: مجموع کالاهایی که در داخل استان تولید می شود فهرست و به وزارت صنعت، معدن و تجارت ارسال شده تا تمهیدات لازم برای ممنوعیت واردات کالاهای مذکور اندیشیده شود.
رئیس خانه صنعت و معدن استان مرکزی نیز گفت: لازم است تا دستگاه های اجرایی و خدماتی استان نسبت به مصوبات نشست شورای گفت و گو و ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان توجه بیشتری داشته باشند.
داریوش مردانی افزود: در نشست شورای گفت و گوی دولت با بخش خصوصی مصوب شده که آب ، برق و گاز هیچ یک از کارخانه هایی که به دستگاه های مذکور بدهکار هستند نباید قطع شود اما بلافاصله کارکنان این دستگاه ها با در دست داشتن موافقتنامه قضایی اقدام به قطع خدمات از این شرکت ها کرده اند.
انجمن نفت، گاز و پتروشیمی استان مرکزی از سال 1384 و با عضویت 60 شرکت و کارخانه تولیدی استان مرکزی آغاز به کار کرده است.
بیش از 2 هزار و 800 واحد تولیدی در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت می کنند.
3017/3075/ خبرنگار: مصطفی مجللی *** انتشار دهنده: حسین مهدی زاده

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۷۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل از بهسازی و ترمیم معابر شهرک‌های صنعتی یک و دو اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، هاشم علایی اظهار کرد: یکی از مشکلات حال حاضر شهرک‌های صنعتی شماره ۱ و ۲ اردبیل، فرسودگی معابر و برخی از تأسیسات و زیرساخت‌های آن است که در اثر گذشت زمان، مستهلک و از بین رفته است.

وی از نقش بسیار مهم شرکت‌های خدماتی در ارائه خدمات مطلوب به صاحبان صنایع خبر داد و افزود: بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی، موظف به واگذاری امور شهرک‌های صنعتی به شرکت‌های خدماتی هستیم تا با کم کردن تصدی‌گری بخش دولتی، شاهد واگذاری امور به صاحبان صنایع باشیم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل ادامه داد: یکی از عمده مشکلات شرکت‌های خدماتی که متشکل از خود کارآفرینان و صنعتگران بوده و بدون کوچک‌ترین چشم داشتی در حال ارائه خدمات به واحدهای تولیدی هستند، کمبود منابع مالی است.

علایی تصریح کرد: یکی از منابع درآمد این شرکت‌های خدماتی، دریافت هزینه شارژ و مصرف آن به منظور هزینه‌های جاری و بهسازی معابر و زیرساخت‌های موجود است که با توجه به افزایش قیمت‌ها، این منابع درآمدی کفاف بهسازی و ترمیم حتی یکی از خیابان‌های شهرک‌های صنعتی را نخواهد داد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل ادامه داد: بهترین راه حل ممکن، اختصاص بخشی از مالیات ارزش افزوده واحدهای تولیدی برای بهسازی زیرساخت‌های موجود است که امیدواریم با مساعدت نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، شاهد تحقق این درخواست بحق واحدهای تولیدی باشیم.

وی اظهار داشت: با توجه به اهمیت موضوع تلاش شده است با همراهی استاندار و مسئولان، کاستی‌های موجود در شهرک‌های صنعتی کاهش پیدا کند که خوشبختانه طی چند سال اخیر، اعتبارات بسیار مناسبی برای تأمین زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی تخصیص پیدا کرده است که در این خصوص، زیرسازی و آسفالت بیش از ۱۵ خیابان شهرک صنعتی شماره ۲ و باند برگشت شهرک صنعتی شماره یک اجرایی و عملیاتی شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل، ضمن تاکید بر حمایت همه‌جانبه از واحدهای تولیدی خاطرنشان کرد: پیمان‌سپاری و تعیین پیمانکار بهسازی باند رفت و برخی از معابر شهرک صنعتی شماره یک اردبیل با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال انجام شده است که به زودی شاهد اجرای این پروژه زیرساختی خواهیم بود.

وی ادامه داد: برای بهسازی باند رفت و برگشت و همچنین لکه‌گیری برخی از معابر شهرک صنعتی شماره ۲ نیز اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریال در نظر گرفته شده است که تلاش می‌کنیم این پروژه تا پایان نیمه اول سال جاری عملیاتی و در اختیار واحدهای تولیدی قرار داده شود.

کد خبر 748800

دیگر خبرها

  • گام عملی برای جهش تولید
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود
  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • رشد اعتبارات سفر دولت در استان سمنان/ واحدهای تولیدی جان گرفتند
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد
  • شاهد «یقه‌گیری» نمایندگان مجلس دوازدهم نخواهیم بود
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد