Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان شبکه تلویزیونی سی ان ان با انتشار گزارشی در پایگاه اینترنتی خود نوشت استعفای دو تن از وزرای کابینه ترزا مِی در مدت یک هفته، ضربه شدیدی بر پیکره دولت کنونی انگلیس وارد کرده است. از سوی دیگر، دیمین گرین، معاون نخست وزیر و نزدیک ترین متحد ترزا می، نیز با اتهام فساد اخلاقی روبروست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین، درخواست ها برای برکناری بوریس جانسون، وزیر خارجه انگلیس، نیز افزایش یافته است.

در ادامه گزارش سی ان ان آمده است روزنامه تایمز با انتشار یک کاریکاتور، بحران کنونی دولت انگلیس را به تصویر کشیده است. این کاریکاتور ترزا می را نشان می دهد که به تنهایی پشت میز کابینه (شبیه یک تابوت) نشسته است. نخست وزیر انگلیس تلاش می کند بدون حمایت اکثریت پارلمان به کار خود ادامه دهد؛ اما به نظر می رسد اوضاع از کنترل او خارج شده است. چندی پیش، مایکل فالون، وزیر دفاع انگلیس پس از طرح اتهاماتی علیه او مبنی بر آزار و اذیت جنسی استعفا کرد. علت کناره گیری مایکل فالون انتشار گزارش‌هایی مبنی بر رفتار غیراخلاقی‌اش در گذشته با یک خبرنگار زن اعلام شده است.

از سوی دیگر، پریتی پاتل، وزیر توسعه بین الملل انگلیس، نیز دو روز پیش، پس از افشای سفرش به سرزمین‌های اشغالی و ملاقات با 12 مقام رژیم صهیونیستی وادار به کناره گیری شد. گزارش ها حاکی از آن است که پاتل در این سفر برای توسعه بیمارستان های صحرایی –که تروریست‌های سوریه در آن‌ها مداوا می‌شوند– وعده کمک داده بود.

از سوی دیگر فیلیپ هموند، وزیر دارایی انگلیس، برای ارائه طرح بودجه انقباضی آماده می شود که احتمالاً به مذاق رأی دهنده ها خوش نخواهد آمد.

در ادامه گزارش آمده است با وجود این، مهم ترین چالش کنونی دولت انگلیس طرح برکسیت (خروج انگلیس از اتحادیه اروپا) است. گفتگوهای حساس اخیر انگلیس و اتحادیه اروپا به سبب اختلافات مالی و ساختار مذاکرات به جایی نرسید. با توجه به این شرایط باید گفت دولت انگلیس به شدت نیازمند یک دستاورد مهم است. دیوید دیویس، وزیر برکسیت، در این باره می گوید دو طرف بر سر حقوق شهروندان اتحادیه اروپا در انگلیس پس از برکسیت، اختلافات زیادی دارند. نشست بلندپایه ماه آینده میلادی از اهمیت زیادی در این باره برخوردار است. 27 عضو اتحادیه اروپا در این نشست اعلام خواهند کرد که آیا برای آغاز گفتگوها درباره آینده مبادلات تجاری با انگلیس آمادگی دارند یا خیر. در صورتی که این کشورها تصمیم‌گیری را تا ماه مارس آینده به تعویق بیندازند، ضربه دیگری بر پیکره دولت ترزا مِی وارد خواهد آمد.

این گزارش می افزاید با وجود همه این مشکلات به نظر می رسد حفظ ترزا می بر سر قدرت در مقطع کنونی به نفع طرفداران و مخالفان برکسیت است. طرفداران برکسیت که خواهان خروج قاطع از اتحادیه اروپا هستند، نگران آن هستند که کناره گیری ترزا مِی این روند را دچار مشکل کند. از سوی دیگر، آنهایی که در همه پرسی برکسیت به ماندن در اتحادیه اروپا رأی دادند و خواستار حفظ روابط نزدیک با بروکسل هستند، معتقدند که رقابت بر سر نخست وزیری انگلیس در مقطع کنونی به روی کار آمدن فردی منجر خواهد شد که خواستار خروج سخت از اتحادیه اروپاست.

 

انتهای پیام/

ترزا مِی تا چند وقت دیگر می‌تواند بر سر قدرت بماند؟

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۸۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«لاپید»: اگر نخست‌وزیر بودم عملیات علیه رفح را لغو می‌کردم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، رادیو رژیم صهیونیستی به نقل از یائیر لاپید رئیس جریان مخالف در این رژیم گزارش داد: محال است یک عملیات به نفع اسراییلی ها بدون بازگرداندن اسرا از نوار غزه انجام شود.

وی افزود: هر روز منتظر هستیم تعداد بیشتری از اسرا یکی پس از دیگری کشته شوند.

لاپید اضافه کرد: اگر من نخست وزیر بودم، عملیات در شهر رفح را در برابر بازگرداندن اسرا لغو می کردم.

وی بیان کرد: اگر مواضع سختگیرانه کابینه نتانیاهو نبود می شد یک توافق در ماه دسامبر امضا کرد.

«تزیپی لیونی» وزیر خارجه سابق رژیم صهیونیستی شب گذشته در سخنانی با انتقاد از عملکرد کابینه این رژیم به ریاست بنیامین نتانیاهو نسبت به فروپاشی اسراییل هشدار داد.

شبکه خبری الجزیره گزارش داد که تزیپی لیونی در سخنانی اذعان کرد اسراییل به دلیل کابینه نتانیاهو پس از شروع جنگ هفتم اکتبر در وضعیت سقوط آزاد قرار گرفته است.

وی با اشاره به عجز کابینه نتانیاهو در مهار حماس گفت: نتانیاهو به دلیل حضور ایتمار بن گویر، وزیر امنیت داخلی و اسموتریچ، وزیر دارایی کابینه راه‌حلی برای جایگزینی حماس پیدا نکرده است و این امر پایان جنگ را به تأخیر می‌اندازد.

کد خبر 6090666

دیگر خبرها

  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط
  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • نخست وزیر اسکاتلند قصد استعفا دارد
  • اوکراین: ۱۰۰ میلیون دلار کمک‌های تسلیحاتی استرالیا در راه است
  • بورل: جعبه جنگ جهانی نباید دوباره باز شود
  • خبر خوب برای دانشجویان افغان در ایران
  • «لاپید»: اگر نخست‌وزیر بودم عملیات علیه رفح را لغو می‌کردم
  • تظاهرات گسترده ضد نتانیاهو در تل آویو
  • گردش مالی اوراسیا از مرز ۸.۷ میلیارد دلار عبور کرد
  • نخست وزیر یونان: سیستم دفاع هوایی برای اوکراین نداریم