Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، نیاز امروز شهروندان بروجردی علاوه بر برخوردارشدن از بیمارستان ها ی دولتی و مجهز، وجود 33 پزشک متخصص و فوق تخصص درطب اورژانس، زنان و زایمان، ارتوپد، داخلی، بیهوشی، نورولوژی، قلب، جراح اعصاب، فوق تخصص نوزادان و کودکان است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان بروجرد درباره اختصاص پزشک متخصص برای مراکز درمانی بروجرد به خبرنگار ایرنا گفت: ازمجموع 67 پزشک متخصص 2 پزشک رشته های روانپزشکی و جراحی مغز و اعصاب برای فعالیت درشهرستان معرفی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کامران سبزیان افزود: شهرستان بروجرد به بیش از30 پزشک متخصص نیازدارد که با این سهمیه درنظر گرفته شده مشکل مراکز درمانی حل نخواهد شد.
وی اظهارکرد: مراکز درمانی بروجرد نیازمند پزشک متخصص زنان و رادیولوژی، پزشک عمومی، متخصص داخلی، متخصص بیهوشی، نورولوژی، قلب ، فوق تخصص نوزادان و کودکان نیازدارد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان بروجرد اضافه کرد: علاوه بربیماران شهرستان بروجرد، بیمارانی از شهرهای دورود، ازنا و اشترینان به مراکز درمانی بروجرد مراجعه می کنند و همچنین این شهرستان به دلیل قرارگرفتن درمحورترانزیتی شمال به جنوب کشور همواره کانون سوانح دلخراش رانندگی است که نگاه متفاوت مسئولان استان را در این راستا می طلبد.
سبزیان بیان کرد: اختصاص پزشک جراح مغز واعصاب به همت نمایندگان مردم بروجرد درمجلس محقق شده و پزشک روانشناس نیزجزتقاضاهای شبکه بهداشت و درمان بروجرد نبوده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: توزیع پزشکان متخصص دراستان براساس اولویت بندی از قبل تعیین شده و همچنین اعلام نیاز شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها صورت می گیرد.
پیمان آسترکی بیان کرد: ابتدای هفته جاری تعدادی پزشک متخصص از سوی وزارت بهداشت به دانشگاه علوم پزشکی لرستان معرفی شدند که براساس اعلام نیازشهرستان ها توزیع و به خدمت در مراکز درمانی مشغول شده اند.
وی اظهارکرد: هرچند کاستی ها و نیازهای درمانی استان با این تعداد به طورکامل مرتفع نخواهد شد اما می تواند پوشش قابل ملاحظه ای را ایجاد کند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: 64 پزشک به دانشگاه استان اعلام شده است ولی تاکنون همه متخصصان برای توزیع مراجعه نکرده اند.
آسترکی همچنین درخصوص مباحث مطرح شده درفضای مجازی مبنی برعدم تخصیص پزشک دربرخی ازتخصص ها به شهرستان ها گفت: در فضای مجازی و در بین شهروندان مطالبی غیرواقعی درحال انتشاراست که هیج گونه استدلال و دلیل قانع کننده درمورد آنها وجود ندارد.
آسترکی ادامه داد: برای شهرستان بروجرد براساس نیازدرتخصص های جراحی مغز واعصاب، پاتولوژیست، پزشکی هسته ای، روانپزشکی و نورولوژیست هر رشته یک پزشک و برای تخصص داخلی 2 پزشک و برای فوق تخصص قلب نیزیک پزشک درنظرگرفته و ابلاغ آنها نیز صادر شده است.
وی اظهارکرد: ازاین تعداد، پزشک فوق تخصص قلب نیز قبل از این توزیع شهرستانی شروع به کارکرده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: همچنین جراح مغز و اعصاب و روانپزشک نیز فعالیت خود را در مراکز درمانی بروجرد آغاز نموده است.
آسترکی تأکید کرد: بقیه متخصصان نیز ابلاغ خود را دریافت کرده و هنوز خود را به شبکه بهداشت و درمان معرفی نکرده اند و سهمیه شهرستان بروجرد محسوب شده و به زودی شروع به کارخواهند کرد.
وی با اشاره به اینکه با اختصاص این تعداد پزشک برای مراکز درمانی بروجرد نیازشهروندان مرتفع نخواهد شد، گفت: نیازهای شهرستان هم در کمیت و هم در نوع رشته های تخصصی بیشتراست که مورد توجه مسئولان استان خواهد بود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: در برخی شهرستان ها، هنوزمتخصص رادیولوژی نداریم و اگر متخصصی در این رشته معرفی شود به طور قطع آن شهرستان ها در اولویت قراردارند.
آسترکی ادامه داد: در حال حاضر چهار رادیولوژیست در بروجرد فعالیت می کنند.
وی گفت: نگاه دانشگاه علوم پزشکی لرستان کلی خواهد بود و در راستای توزیع عادلانه امکانات و تجهیزات درمانی نیازهای کلیه شهرستان های استان را لحاظ می کند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان افزود: در حال حاضربرخی از رشته های تخصصی نسبت به دیگرتخصص ها دراولویت هستند که باید ابتدا توزیع انها انجام شود و در صورتی که تعداد بیشتربه استان اختصاص یافت به شهرستان های بزرگ نیزمعرفی می شوند.
شهرستان بروجرد با بیش از 350 هزار تن جمعیت دارای سه بیمارستان دولتی و 2 بیمارستان خصوصی است.
6052/7273 خبرنگار: آمنه صارمی ** انتشاردهنده: مقداد بهاروند احمدی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۰۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستانی برای درمان محرومین/ اینجا خدمت حال و هوای دیگری دارد

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: بسیج جامعه پزشکی لرستان در راستای رسالت ذاتی بسیج، یعنی خدمت به محرومین و مستضعفین که در قاموس نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، ولی‌نعمتان انقلاب و نظام‌اند و در امتداد جان‌فشانی‌ها و سلحشوری‌های پزشکان و پرستاران در ایام پرمخاطره جنگ تحمیلی می‌کوشد به‌قدر وسع و توان خود، ذره‌ای از گرد محرومیت نشسته بر سیمای زجرکشیده مردم مناطق محروم را بزداید.

اعزام تیم‌های پزشکی و درمانی به مناطق محروم و ارائه خدمات رایگان سلامت به نیازمندان و برپایی بیمارستان‌های صحرایی یک یا چندروزه بخشی از این اقدامات خداپسندانه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و… بوده است.

اولین اردوی بهداشتی و درمانی در منطقه محروم «میربگ» برپا شد

بهرام دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان امروز جمعه در حاشیه برپایی بیمارستان صحرایی در منطقه محروم «میربگ» شهرستان دلفان، اظهار داشت: در راستای خدمات‌رسانی به مردم و به‌خصوص مردم مناطق محروم، امروز با همکاری سپاه، کمیته امداد، شورای اداری شهرستان دلفان در بخش «میربگ» یک اردوی جهادی تحت عنوان بیمارستان صحرایی برگزار کردیم.

وی گفت: در این اردوی جهادی و بیمارستان صحرایی رشته‌های تخصصی حوزه پزشکی حضور دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، بیان داشت: وظیفه ما است که خدمات بهداشتی و درمانی را از مراکز شهری و بیمارستانی به روستاها بیاوریم.

دلفان با بیان اینکه امروز نیز این کار ما را انجام دادیم و اولین اردوی درمانی را در سال جاری برگزار کردیم، افزود: این کار در مناطق محروم استان ادامه خواهد یافت.

وی با تأکید بر اینکه همچنین این کار در راستای تحقق شعار هفته سلامت امسال «سلامت خانواده و مشارکت مردمی» بوده انجام شده است، گفت: امیدواریم بتوانیم خدماتی را به مردم محروم منطقه ارائه کنیم.

برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومت در منطقه

احسان جهان‌بخش مسئول بسیج سازندگی لرستان نیز در این راستا، اظهار داشت: هفته گذشته سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را داشتیم و در آینده نیز سالروز تأسیس بسیج سازندگی را خواهیم داشت.

وی عنوان کرد: در راستای فرامین مقام معظم رهبری و مسئولیت ذاتی بسیج سازندگی در راستای محرومیت‌زدایی، اشتغال و کارهای جهادی، در شهرستان دلفان بیمارستان صحرایی را باهمت بسیج جامعه پزشکی و همچنین دانشگاه علوم پزشکی برپا کرده‌ایم.

مسئول بسیج سازندگی لرستان، ادامه داد: این بیمارستان صحرایی در منطقه «فرهاد آباد» بخش «میربگ» شهرستان دلفان برپا شده است.

سرهنگ جهان‌بخش در ادامه با اشاره به برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی از سوی بسیج سازندگی در این منطقه در قالب ۱۶ غرفه، گفت: این نمایشگاه و بیمارستان صحرایی با حضور فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان برپا شده است.

وی با بیان اینکه در حوزه اقتصاد مقاومتی در سال ۱۴۰۱، ۱۷.۵ میلیارد تومان، در سال ۱۴۰۲، ۲۲.۵ میلیارد تومان تسهیلات به متقاضیان در شهرستان دلفان پرداخت شده است، افزود: تقاضای ما از معاونت اقتصادی و همچنین استاندار جدی این بوده که در این حوزه شهرستان‌هایی مانند دلفان را ویژه‌تر ببینند.

مسئول بسیج سازندگی لرستان با تأکید بر اینکه معاونت اقتصادی استانداری لرستان قول داده که اعتبارات ویژه‌ای طی امسال در این زمینه در اختیار ما قرار دهند، گفت: شهرستان دلفان به طور حتم جز شهرستان‌هایی بوده که سهم خوبی را از این تسهیلات دریافت خواهد کرد.

استقرار پزشکان عمومی و دندان‌پزشکان در بیمارستان صحرایی

سردار نعمت‌الله باقری فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان نیز دراین‌رابطه، اظهار داشت: امروز در شهرستان دلفان با هماهنگی‌های انجام شده بین مجموعه‌های استانی، دانشگاه علوم پزشکی، اعضای شورای اداری و تأمین شهرستان دلفان، بسیج جامعه پزشکی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان، به مناسبت سالروز تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نزدیک‌شدن به عملیات غرورآفرین حاج عمران، اردوی جهادی و بیمارستان صحرایی را در این منطقه برپا کردند.

وی گفت: در سال گذشته ۷۰ هزار نفر در رشته‌های مختلف پزشکی ویزیت شده‌اند، امروز هم در شهرستان دلفان در قالب بیش از ۲۰ رشته تخصصی پزشکی ارائه خدمات خواهد شد.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان، بیان داشت: در این راستا بیش از ۲۰ پزشک عمومی و ۲۰ دندان‌پزشک و در مجموع ۲۷۰ نفر از مجموعه کادر پزشکی و. پشتیبانی به مردم این منطقه ارائه خدمات خواهند شد.

سردار باقری، افزود: قبل از استقرار این بیمارستان صحرایی و تیم‌های پزشکی، بیماری یابی در این منطقه صورت‌گرفته، امروز بیماران بر اساس برنامه‌ریزی صورت‌گرفته در بیمارستان حضور پیدا کرده‌اند و از خدمات آن بهره‌مند خواهند شد.

وی ادامه داد: این زنجیره تا درمان بیماران در بیمارستان‌های استان ادامه خواهد داشت.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان با تأکید بر اینکه طی امسال این اولین اردوی جهادی و بیمارستان صحرایی است که در شهرستان دلفان برپا شده است و به‌تناوب این کار در استان ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: خدمت بی‌منت به مردم استان و به‌خصوص مناطق محروم را رقم خواهیم زد.

کد خبر 6089012

دیگر خبرها

  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس در دست بررسی است
  • ابلاغ تعرفه‌های جدید پزشکی
  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • پزشک متخلف در یکی از روستا‌های تالش دستگیر شد
  • پزشک متخلف در یکی از روستاهای تالش دستگیر شد
  • تاکیدامام جمعه خوی براهتمام اعضای شوراهابه توزیع عادلانه امکانات
  • توزیع عادلانه امکانات مدنظر اعضای شوراها باشد
  • بیمارستانی برای درمان محرومین/ اینجا خدمت حال و هوای دیگری دارد
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم