Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این کارگاه که با حضور جمعی از فعالان اقتصادی، مدیران کل و اصناف استان برگزار شد، ضمن ارائه قانون و مقررات حوزه پولشویی، راهکارهای شفافیت اقتصادی و مقابله با پولشویی به ویژه در حوزه اصناف تشریح شد.
کارشناس واحد مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به بندهای قانون اساسی، اظهار کرد: درحالی که از همان ابتدای تدوین قانون اساسی جمهوری اسلامی به بحث مبارزه با پولشویی پرداخته شده است، اما قانون مبارزه با پولشویی در بهمن 86 به تصویب رسید و 2 سال بعد از آن به صورت آئین نامه در کشور اجرایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


منوچهر صالحی ادامه داد: با این وجود از آنجا که سالها با تحریم های فلج کننده بین المللی مواجه بودیم، شفافیت در مراودات اقتصادی کشور کمرنگ شده بود و این امر می طلبید تا برای گریز از هر اتهامی در حوزه پولشویی، روابط اقتصادی شفافی در کشور شکل گیرد.
وی با اشاره به راه اندازی اتاق مبارزه با پولشویی در کشور تصریح کرد: تلاش بر این است تا در آینده شعبه های استانی نیز فعال شود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری نیز در این کارگاه با اشاره به فعالیت 30 هزار واحد صنفی در استان افزود: بیش از 80 هزار نیروی کار در واحدهای صنفی استان مشغول فعالیت هستند که با ارائه راهکارهای مقابله با پولشویی می توان آنها را از این آسیب در امان نگاه داشت.
سیدنعیم امامی از تجهیز 60 درصد اصناف استان به صندوق مکانیزه خبر داد و گفت: از این طریق با ایجاد شفافیت مالی، می توان راه فرار مالیاتی را بر اصناف بست.
منظور از پولشویی، وانمود کردن تحصیل پول از راه مشروع است در صورتی که در حقیقت امر کسب درآمد از طریق غیرقانونی صورت گیرد و به عبارت دیگر پولشویی، تبدیل سود حاصل از خلافکاری و فساد به دارایی‌های به ظاهر مشروع است.
فرار مالیاتی، سند سازی، استفاده از پول به غیر از مواردی که برای آنها منظور شده از روش های پولشویی به شمار می آید.

 

46

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۰۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشان طلای رقابت‌های جام جهانی در دستان دختر چهارمحال و بختیاری

 به نقل از اداره کل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری؛ روز دوم و پایانی رقابت‌های انتخابی جام‌جهانی ووشو ۲۰۲۴  با شرکت بیش از ۳۰۰ ورزشکار از ۳۸ کشور جهان به میزبانی شهر جیانگ‌یئن در کشور چین برگزار شد و ملی‌پوشان کشورمان برابر حریفان خود قرار گرفتند.

در بخش تالوی بانوان و در فرم چیانگ‌شو، زهرا کیانی با نمره ۹.۶۸ به مقام قهرمانی رسید و صاحب نشان طلا شد.

بیشتر بخوانید

چهارمحال و بختیاری قطب جوجیتسو کشور در اِستایل‌فِایت است

نماینده سنگاپور با نمره ۹.۵۳ دوم و ورزشکاری از اندونزی با امتیاز ۹.۴۴ سوم شدند.

زهرا کیانی پیش از این به مدال طلای فرم چانگ‌چوان دست یافته بود.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی در کشور انجام شد
  • انتشار فراخوان جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • نشان طلای رقابت‌های جام جهانی در دستان دختر چهارمحال و بختیاری
  • نشست هم اندیشی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی چهارمحال و بختیاری با استاندار
  • نشان طلای انتخابی جام جهانی در دست ووشوکار چهارمحال و بختیاری
  • فقط ۴۵۰۰ صنف خراسان شمالی شناسه یکتا دارد
  • مبارزه جدی برای مقابله با فساد
  • مقابله با هجمه‌های دشمن در گرو بصیرت‌افزایی است
  • از راه اندازی شهرک تخصصی برای فرش بختیاری تا مشتریان پر‌ و پا قرص اروپایی