Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرم آباد - فعالیت کارخانه دارو سازی «بایر افلاک» ازنا گامی مهم و موثر در ایجاد اشتغال و معرفی لرستان به عنوان قطب تولید داروی کشور بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد حیدری معاون اداری مالی و عضو هیئت مدیره شرکت کارخانه «بایر افلاک» ازنا در این رابطه در سخنانی با بیان اینکه بخش دامی شرکت دارو سازی «بایر افلاک» از سال ۸۷ به ثبت رسید و سال ۸۸ فعالیت خود را به صورت عمرانی شروع کرد اظهار داشت: در نهایت این شرکت در سال ۹۳ با حضور معاون اول رئیس جمهور به بهره برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استفاده از تکنولوژی روز دنیا در «بایر افلاک»

وی با بیان اینکه در حال حاضر در فاز دامی «شرکت بایر افلاک» ۱۲۰ نفر مشغول به فعالیت هستند گفت: این تعداد در هفت خط تولید پمپاد، شربت، ویال تزریقی مایع و ... در حال فعالیت هستند.

معاونت اداری مالی و عضوهیئت مدیره فاز دامی شرکت کارخانجات بایر افلاک ازنا با اشاره به تولید ۵۷ قلم داروی دامی در این شرکت گفت: ظرفیت این کارخانه بالغ بر ۲۵۰ قلم دارو است.

حیدری با بیان اینکه فضای بخش دامی این کارخانه ۳۷ هزار متر مربع بوده و یک هکتار سوله تولید دارد گفت: همچنین این کارخانه شش هزار متر انبار، سه هزار فضای اداری، ۸۰۰ متر فضای تاسیسات دارد.

وی با تاکید بر اینکه مجهز ترین سیستم دارو سازی در این شرکت به کار گرفته شده است گفت: با توجه به اظهار نظر جهانگیری معاون رئیس جمهور تکنولوژی دارو سازی بسیار پیشرفته ای در شرکت دارو سازی «بایر افلاک» به کار گرفته شده است.

راه اندازی ۱۳ خط تولید در بخش انسانی کارخانه

معاونت اداری مالی و عضوهیئت مدیره فاز دامی شرکت کارخانجات بایر افلاک ازنا با بیان اینکه در صنعت دامی این شرکت ۴۰۰ اتاق عمل برای تولید دارو ایجاد شده است گفت: این شرکت صادرات محور بوده و به این خاطر تمام استاندارد های  GMP اروپا را در این شرکت رعایت کرده ایم که اگر بازدید از شرکت های اروپایی داشتیم هیچ گونه خللی در کار ما به وجود نیاید.

حیدری با تاکید بر اینکه ظرف یک ماه آینده گواهینامه FDA آمریکا را خواهیم گرفت تا صادرات محصولات شرکت به این کشور بدون هیچ گونه ممانعتی صورت گیرد گفت: کارخانه دارو سازی «بایر افلاک» اولین شرکتی بوده که در رابطه با اخذ این گواهینامه اقدام کرده ایم.

وی با بیان اینکه شرکت «بایر افلاک» غرب کشور را به عنوان قطب تولید دارو در کشور و جهان معرفی کرده است گفت: اگر فاز انسانی این شرکت راه اندازی شود ۲۰ خط تولید دارو دام و انسان خواهیم داشت که هیچ صنعت دارو سازی در خارج از کشور و ایران با این ظرفیت وجود ندارد.

معاونت اداری مالی و عضوهیئت مدیره فاز دامی شرکت کارخانجات بایر افلاک ازنا در ادامه سخنان خود با تاکید بر اینکه محصولات این شرکت، محصولاتی بسیار با کیفیت است گفت: در زمینه خط تولید انسانی شرکت «بایر افلاک» نیز حدود ۷۰ هزار متر مربع زمین در نظر گرفته شده و از این میزان ۵۰ هزار متر مربع برای زیربنای آن بوده که ۱۳ خط تولید داروهای انسان را راه اندازی خواهیم کرد.

نیاز ۳۷۰ میلیارد تومانی برای اجرای فاز انسانی کارخانه

حیدری با بیان اینکه در فاز انسانی شرکت دارو سازی «بایر افلاک» اقدام به تولید داروهای استراتژیک خواهیم کرد گفت: در این خط ۵۰۰ قلم دارو تولید خواهد شد و به صورت مستقیم نیز ۵۰۰ فرصت شغلی را ایجاد خواهیم کرد و با اضافه شدن به فاز دامی تعداد فرصت های شغلی آن به ۷۰۰ مورد می رسد.

وی با بیان اینکه به طور غیر مستقیم نیز ۵ هزار فرصت شغلی در این کارخانه ایجاد خواهد شد گفت: با ایجاد فاز انسانی «بایر افلاک» این کارخانه به صنعت بزرگ دارو سازی خاورمیانه و جهان تبدیل خواهد شد.

معاونت اداری مالی و عضو هیئت مدیره فاز دامی شرکت کارخانجات بایر افلاک ازنا با بیان اینکه ما این امر را برگ زرین افتخارات دولت تدبیر و امید می دانیم گفت: دو خط از فاز انسانی این کارخانه تا پایان سال ۹۷ راه اندازی می شود و امیدواریم با حمایت مسئولان تمام ۱۳ خط تولید فاز انسانی این کارخانه را راه اندازی کنیم.

حیدری با تاکید بر اینکه در ۱۳ خط فاز تولید داروهای انسانی این کارخانه از تجهیزات اروپایی استفاده می شود گفت: فاز انسانی این کارخانه خیلی زیباتر از فاز دامی خواهد بود و  در حال حاضر این فاز انسانی ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و بالغ بر ۱۳ میلیون یورو برای ماشین آلات آن در نظر گرفته شده و ۱۹ میلیون یور دیگر آن باقی مانده که اگر گشایش آن انجام شود به وارد می شوند.

وی با بیان اینکه در فاز انسانی کارخانه «بایر افلاک» بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان هزینه شده است گفت: ۳۷۰ میلیارد تومان دیگر نیاز دارد که تمام خط های آن به بهره برداری برسد.

صادرات تولیدات «بایر افلاک» به افغانستان و پاکستان

معاونت اداری مالی و عضوهیئت مدیره فاز دامی شرکت کارخانجات بایر افلاک ازنا با بیان اینکه با توجه به مصوباتی که در استان داشه ایم ۳۸ میلیون تسهیلات ارزی و ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ریالی برای فاز انسانی کارخانه در نظر گرفته شده است گفت: این ۱۰۰ میلیارد تومان برای ما کافی نبوده چرا که این پروژه ۳۷۰ میلیارد تومان نیاز دارد.

حیدری با اشاره به صادرات تولیدات فاز دامی کارخانه «بایر افلاک» به کشورهای افغانستان و پاکستان گفت: طی سال گذشته و امسال در مجموع دو مرحله صادرات دارو به این کشورها داشته ایم.

وی میزان صادرات این کارخانه در سال گذشته را ۱۰ تن داروهای دامی و در سالجاری نیز ۱۰ تن اعلام کرد گفت: اگر گواهینامه FDA آمریکا را اخذ کنیم به طور حتم میزان صادرات شرکت نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

گامی مهم برای ایجاد اشتغال در لرستان

امیر موسوی مدیر عامل شرکت داروسازی «بایرافلاک» ازنا نیز در این رابطه در سخنانی با بیان اینکه این شرکت با یک برنامه بلندمدت اولیه، تولید داروهای دامی، انسانی و ... کار خود را شروع کرده است اظهار داشت: در حال حاضر بیش از ۱۴۰ نفر به صورت مستقیم و هزار و ۵۰۰ نفر نیز به صورت غیر مستقیم در این کارخانه مشغول به فعالیت هستند.

وی با تاکید بر اینکه اشتغال زایی در استان محروم لرستان یکی از اهداف افتتاح  و راه اندازی کارخانه دارو سازی «بایر افلاک» است گفت: دیدگاه و هدف ما گام برداشتن در راستای  کاهش نرخ بیکاری در این استان است.

مدیر عامل شرکت داروسازی «بایر افلاک» ازنا با اشاره به استفاده از مدرن ترین تجهیزات در این کارخانه عنوان کرد: ماشین آلات این کارخانه از شرکت های معروف ایتالیا و آلمان خریداری شده است.

موسوی با تاکید بر اینکه یکی از مزیت‌های رقابتی و توانمندی‌های بالای این شرکت، وجود آزمایشگاه‌هایی با رویکرد تضمین کیفیت بوده که جزء معدود آزمایشگاه‌هایی است که با رویکرد تضمین کیفیت فعالیت می‌کند گفت: شرکت دارو سازی «بایر افلاک» با رویکرد صادرات محور احداث شده و تمام فعالیت‌های که در این کارخانه مطابق با آخرین استانداردهای روز دنیا است.

تولید داروهای با کیفیت و استاندارد در «بایر افلاک»

سید موسی خادمی استاندار لرستان نیز در این رابطه در سخنانی با تاکید بر اینکه اقداماتی که برای فعالیت کارخانه دارو سازی «بایر افلاک» صورت گرفته بزرگ و بر اساس فعالیت های دانش بنیان بوده است اظهار داشت: در این شرکت با کیفیت ترین و استاندار ترین داروهای دنیا تولید می شود.

وی با تاکید بر اینکه این صنعت برای لرستان یک افتخار بزرگ محسوب می شود گفت: در این راستا باید با اقدامات و برنامه ریزی های لازم برای رفع مشکلاتت آن و ایجاد طرح های توسعه ای آن صورت گیرد.

استاندار لرستان با اشاره به فعالیت نیروهای بومی در این کارخانه گفت: این صنعت آینده خوبی خواهد داشت و می تواند جایگاه خود را در بازارهای داخلی و خارجی پیدا کند.

خادمی با اشاره به در نظر گرفتن کمک های فنی و اعتباری برای این کارخانه بیان داشت: به طور حتم از این واحد اقتصادی حمایت های لازم مالی را برای راه اندازی فاز انسانی خواهیم داشت.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۳۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان

ایسنا/همدان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان از رشد سه برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در این استان و قابلیت سرمایه‌گذاری بالای آن خبر داد.

احمد شانیان در دیدار با مدیران شرکت‌های وزارت دفاع در همدان، اظهار کرد: تویسرکان قطب تولید دارو در غرب کشور است و با توجه به ظرفیت استان در تولید گیاهان دارویی می‌توان برای توسعه این محصولات، پروژه‌ای را در عرصه دارو راه‌اندازی کرد.

وی با اشاره به مزایا و ظرفیت‌های استان در عرصه شرکت‌های دانش‌بنیان، تولید دارو و لاستیک، بیان کرد: با حمایت دولت و با تدابیر استاندار شاهد تحول و توسعه در بخش تولید و تجارت استان هستیم. اکنون صنعت استان همدان ۲۲ درصد رشد داشته است.

مدیرکل صمت استان همدان با اشاره به وضعیت ذخایر لیتیوم کشف‌شده در این منطقه، گفت: دو گواهی کشف در همدان صادر شده و صدور پروانه بهره‌برداری از آنها در حال پیگیری است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره‌ کل صمت استان، نیروگاه‌های خورشیدی و توسعه تولید انرژی‌های تجدیدپذیر، گیاهان دارویی و استخراج ماده مؤثره و تبدیل ظرفیت‌های شاخص معدنی و صنعتی استان به ثروت و سرمایه‌گذاری شرکت‌های زیرمجموعه وزارت دفاع در استان همدان از دیگر مواردی بود که در این‌ نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • گردش دوباره چرخ کارخانه ذوب آهن اسدآباد درخواست کارگران شد
  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • حمایت از تولید؛ اولویت سازمان غذا و دارو
  • اولتیماتوم استاندار لرستان برای مصوبات سفر رئیس‌ جمهور
  • ثبت ۲۵۸۹ نفر ایجاد اشتغال نوشهر در سامانه رصد
  • عزم جدی برای فعال شدن واحدهای تعطیل/لزوم تامین امنیت شغلی کارگران
  • ثبت یکم خرداد در تقویم به نام «روز لرستان»
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی