Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - معاون امور مطبوعاتي و اطلاع رساني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با بيان اينکه هدف ما رونق گرفتن مطبوعات محلي است، گفت: حمايت از نشريات محلي در دستور کار وزارت ارشاد است.

به گزارش روابط عمومي و اطلاع رساني اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي کردستان، حسين انتظامي، معاون امور مطبوعاتي و اطلاع رساني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در جمع خبرنگاران و اصحاب مطبوعات کردستان در مجتمع فجر سنندج اظهار کرد: ما به دنبال پيچيدن نسخه هاي به دردبخور براي رسانه و خبرنگاران هستيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه من تنها نماينده رسانه ها نيستم و نماينده خبرنگاران نيز هستيم، ادامه داد: هدف ما رونق گرفتن مطبوعات محلي است و چاپ ويژه نامه روزنامه هاي سراسري بدون اطلاع مرکز تخلف است.
معاون مطبوعاتي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به پيگيري بيمه خبرنگاران در چند سال گذشته اشاره و اذعان کرد: هدف ما براي بيمه کردن ايجاد امنيت شغلي است و در همين راستا پيگيري بيمه خبرنگاران از سوي معاون مطبوعاتي دنبال مي شود و در طول چهار سال گذشته همه رسانه ها موظف شده اند همکاران تمام وقت خودشان را بيمه کنند.
انتظامي، با بيان اينکه چهار سال پيش فقط پنج هزار نفر توسط رسانه ها بيمه شده بودند، عنوان کرد: در حال حاضر بالغ بر 16 هزار نفر توسط رسانه ها بيمه شده اند و يکي از دلايل اين افزايش تعداد بيمه شدگان مشوق هاي بوده که به مديران مسئول رسانه داده شده است.
وي، به قانون مطبوعات و سازوکار رسانه اشاره کرد و افزود: قانون چهارم توسعه اين را تکليف کرده که لايحه جامع رسانه به مجلس برود بر حسب اين تکليف به دو لايحه مکمل همديگر تفکيک شد که در اين راستا قانون مطبوعات و سازمان نظام رسانه را داريم.
انتظامي، با تاکيد بر صيانت از صنف خبرنگاران عنوان کرد: هر کسي روزنامه نگار نيست و ما بايد از صنف خومان صيانت کنيم که درخواست سازمان جامع رسانه از دغدغه هاي خيلي از روزنامه نگاران بوده که افراد صاحبنظر موارد اين قانون را بررسي و با تاييد هيئت دولت اين لايحه براي تصويب تقديم مجلس شوراي اسلامي مي شود.
معاون مطبوعاتي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، با بيان اينکه در قانون مطبوعات تنها پنج عنوان مجرمانه تصويب شده است، افزود: هتک حرمت، نقص امنيت ملي، نقص حريم خصوصي، توهين به مقدسات و افشاي اسناد محرمانه اين جرايم مطبوعاتي است و هر کدام از جرايم مجازاتش مشخص شده و ساير عناوين، تخلف محسوب مي شود.
وي همچنين گفت: مخالف اين هستم که دولت کارت خبرنگاري را صادر کند کارت خبرنگاري را بايد رسانه ها خودشان به همکارانشان بدهند.
انتظامي خاطر نشان کرد: ما در خانه مطبوعات به نفع مان است ضوابط مان سختگيرانه تر باشد چون به نفع مان است اجازه ندهيم هر کسي وارد اين عرصه شود.
در اين نشست خبري خبرنگاران و روزنامه نگاران نشريات محلي، روزنامه هاي سراسري و خبرگزاري استان دغدغه ها و مشکلات خود را با معاون مطبوعاتي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در ميان گذاشتند.


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۴۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند

به گزارش خبرنگار مهر، علی قیاسی عصر یکشنبه در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: ۲۳ هزار و ۱۸۰ نفر عضو خانه کارگر هستند که از این تعداد ۱۲ هزار و ۱۸۰ نفر عضو فعال هستند.

قیاسی با بیان اینکه در استان مرکزی حدود ۱۲ هزار کارگر ساختمانی پشت نوبت بیمه هستند و سهم اراک ۴ هزار کارگر است، ادامه داد: ۱۳ هزار و ۲۵۰ کارگر ساختمانی در این استان از خدمات بیمه بهره مند هستند و سهم شهر اراک از این کارگران حدود ۴ هزار و ۳۰۰ نفر است.

قیاسی یادآور شد: سه هزار و ۶۵۰ کلاس‌های آموزشی رایگان شامل کمک درسی، کامپیوتر و خیاطی برای اعضا و خانواده آنها برگزار شد.

۵۵ درصد فوت حوادث کارگاهی مربوط به کارگران ساختمانی است

قیاسی، ۵۰ درصد حوادث کارگاهی و ۵۵ درصد فوت حوادث کارگاهی را مربوط به کارگران ساختمانی بیان کرد و گفت: در سال‌های اخیر که بحث بند دوم قانون ۴۱ رعایت نشده، صنایع روز به روز در حال خالی شدن هستند و به جای تعدیل نیرو توسط کارفرمایان، کارگران خود از محیط کار خارج می‌شوند.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک اضافه کرد: سازمان تأمین اجتماعی در سال گذشته ۱۲ هزار میلیارد تومان در استان مرکزی پرداخت کرده است.

تأمین مسکن یکی از بزرگ‌ترین مشکلات جامعه کارگری است

قیاسی، مسکن را یکی از مشکلات بزرگ جامعه کارگری دانست و گفت: مسکن کارگری برای صنعت در نظر گرفته شده اما برای کارگران ساختمانی پیش بینی نشده است.

وی بیان کرد: طبق قانون اتباع بیگانه باید در مشاغلی که نیروی ایرانی توان کار ندارند، کار کنند اما این افراد به قسمت‌های مختلف ساختمانی ورود کرده‌اند در حالی‌که ورود آن‌ها به برخی مشاغل ممنوع است.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک گفت: اتباع به صنعت شهرهای صنعتی اراک، دلیجان و ساوه وارد شدند در حالی که اجازه وارد کار کردن در صنعت را ندارند.

کد خبر 6091441

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ برگزار می‌شود
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  • همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند
  • وعده صادق قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی را به نمایش گذاشت
  • جبهه ارزشی مطبوعات و رسانه در جنگ با رسانه های ملحد پیروز است
  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال