Web Analytics Made Easy - Statcounter

بندرعباس - استاندار هرمزگان گفت:برای ساخت آب‌شیرین‌کن‌ها در سواحل خلیج فارس و دریای عمان مکان‌یابی مناسبی صورت گیرد تا همه آنها در یک منطقه تجمیع نشوند و شاهد آلودگی زیست محیطی نباشیم.

به گزارش خبرنگار مهر، فریدون همتی شنبه شب در نشست شورای حفاظت از منابع آب استان هرمزگان با تاکید بر لزوم افزایش آبیاری قطره‌ای در اراضی زیرکشت کشاورزی جهت صرفه جویی در مصرف آب، عنوان کرد: سازمان جهاد کشاورزی استان باید در این خصوص نظارت لازم را داشته باشد تا سطح زیرکشت با اجرای طرح آبیاری قطره‌ای افزایش پیدا نکند و صرفه جویی لازم در مصرف آب صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: هدف از اجرای چنین طرح هایی صرفه جویی و حفظ تعادل منابع آب و جلوگیری از نابود شدن دشت‌ها و منابع آب زیرزمینی است و بر این اساس نیاز است نظارت دقیقی صورت گیرد تا آب در بخش کشاورزی هدر نرود.

استاندار هرمزگان توسعه شیرین‌سازی آب دریا جهت تامین آب شرب را از استراتژی‌های مهم در هرمزگان برشمرد و بیان داشت: با این اقدام می‌توان آب سدها، روان آب‌ها، آب‌های فصلی و چشمه‌ها را جهت تغذیه دشت‌ها و منابع زیرزمینی حفظ و بخشی از آن را برای کشاورزی مورد استفاده قرار داد.

همتی تصریح کرد: برای ساخت آب‌شیرین‌کن‌ها در سواحل خلیج فارس و دریای عمان نیاز است مکان‌یابی مناسبی صورت گیرد تا همه آنها در یک منطقه تجمیع نشوند و شاهد آلودگی زیست محیطی نباشیم و این امر نیز به عنوان یک سیاست کلان مورد توجه قرار گیرد.

وی بر ضرورت اطلاع‌رسانی مناسب در رسانه‌ها و به خصوص صداوسیما در خصوص وضعیت آب تاکید کرد و اظهار داشت: نیاز است برنامه‌هایی با حضور نمایندگان تشکل‌های صنفی کشاورزی برای آگاهی بخشی در خصوص ضرورت استفاده از الگوهای نوین کشت و صرفه جویی در مصرف آب در صداوسیمای استان تولید و پخش شود.

استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: مردم باید با واقعیت‌های موجود در زمینه کمبود منابع آب بیشتر آگاه شوند تا شرایطی فراهم شود که از ظرفیت عظیم مشارکت مردمی جهت رفع تهدید کم‌آبی بهره ببریم.

همتی با اشاره به برخی از مصوبات این نشست، عنوان کرد: براساس تصمیمات اتخاذ شده تا پایان خرداد سال ۹۷ نزدیک به ۸۰۰ کنتور هوشمند در دشت میناب نصب خواهد شد که برای این کار اعتباری بالغ بر سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده و تخصیص یافته است.

وی همچنین از آماده‌سازی ۵۰۰ هکتار از اراضی پایین دست، دشت شمیل جهت راه اندازی گلخانه‌های کشاورزی خبر داد و افزود: در این اراضی تولید محصولات کشاورزی صادرات محور با صرفه جویی در مصرف آب در دستور کار خواهد بود.

استاندار هرمزگان با تاکید بر اینکه نباید تنها منتظر اعتبارات دولتی بمانیم، ادامه داد: نیاز است در مباحثی همچون توسعه آبخیزداری، حفاظت از آب و طبیعت برنامه‌های جدید عملیاتی تعریف و از مشارکت مردم و خیرین در اجرای آنها بهره برد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۸۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریسک سرمایه‌گذاری در دریا باید کاهش یابد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی دوستی پیش از ظهر امروز در نشست بررسی پروژه‌های پیشران استان هرمزگان، درمان، آب و مسکن را سه اولویت و تعهد اصلی دولت در استان هرمزگان معرفی کرد و اظهار داشت: تمام تلاش ما این است که بتوانیم تا پایان سال جاری به تعهدات خود در این حوزه‌ها عمل کرده و پروژه‌های در دست اقدام را تحویل مردم استان کنیم.

وی افزود: پیشبرد پروژه‌های پیشران در استان موفقیت آمیز بوده که راز موفقیت و پیشرفت آن را باید استفاده از منابع اعتباری ترکیبی بدانیم.

دوستی بیان‌کرد: در سال جاری نیز از منابع اعتباری را به کمک پروژه‌های پیشران استان خواهیم آورد تا سرعت رشد و توسعه در استان مضاعف شود.

استاندار هرمزگان، اعتبارات داخلی استان، منابع حاصله از مولدسازی، تسهیلات، بانکی، کمک‌های فنی و اعتباری استانداری و اعتبارات دور دوم سفر ریاست جمهوری را از جمله منابع قابل اتکا در پیشبرد اهداف معرفی کرد و گفت: با این وجود باید تلاش کنیم سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، مشارکت خیرین و منابع مسئولیت‌های اجتماعی را نیز برای اتمام پروژه‌های اولویت دار به کمک بگیریم.

دوستی با تاکید بر لزوم توجه مدیران به برنامه‌های زمانبندی در پیشبرد پروژه‌های پیشران، گفت: تکمیل دو بیمارستان ۱۶۰ تخت خوابی میناب و ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس از جمله پروژه‌های مهمی هستند که باید طبق برنامه زمانبندی با هدف ارتقای سرانه تخت‌های بیمارستانی انجام شوند.

استاندار هرمزگان در بخش دیگری از سخنانش بر لزوم ریسک زدایی از سرمایه‌گذاری در حوزه دریا تاکید کرد و گفت: چنانچه با استفاده ابزارهای مختلف، ریسک موجود در حوزه اقتصاد دریا پوشش داده نشود این حوزه مؤکد توسط مقام معظم رهبری مغفول خواهد ماند و به طور مطلوب فعال نخواهد شد.

وی تاکیدکرد: به جهت از بین‌بردن ترس تاریخی مردم ایران برای ورود به حوزه دریا لازم است با روش‌های مختلف ریسک این حوزه پوشش داده شود تا راه برای همگان باز شود.

کد خبر 6096341

دیگر خبرها

  • پوشش مناطق خطرآفرین دریا در دستور کار طرح سالم‌سازی
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۶ اردیبهشت
  • آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت؛ این وسیله غول‌پیکر کف دریا می‌خوابد! | تصویر
  • ریسک سرمایه‌گذاری در دریا باید کاهش یابد
  • سیستم مکان‌یابی در فلسطین اشغالی دچار اختلال شد
  • سیستم مکان یابی در فلسطین اشغالی دچار اختلال شد
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل
  • (تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت