Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از آماده سازی اولین استارتاپ فکتوری کشور توسط بخش خصوصی در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از ستاد خبری یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی رسانه‌های دیجیتال، سورنا ستاری در حاشیه بازدید از این نمایشگاه اظهار داشت: ما هر ساله در نمایشگاه شاهد اتفاقات جدیدی هستیم که در این زمینه و در پی رشد استارتاپ ها فضای اطراف ما را تحت تاثیر قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ستاری در ادامه درخصوص طرح شامد تأکید کرد: در حوزه فضای مجازی یکی از مشکلات بزرگ بحث تعداد مجوزها و محیط کسب و کار است، این طرح وارد بحث مجوزدهی شده و جنبه سلبی آن بسیار پایین است. خوشبختانه در طرح شامد بسیاری از این مسایل دیده شده که می‌تواند در بهبود فضای مجازی مؤثر واقع شود‌.

وی با بیان اینکه این جایگاه هم اکنون به صورت توانی در حال رشد و گسترش است، ابراز داشت: نگرش جدیدی که در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه تقویت استارتاپ وجود دارد بسیار مفید و ارزشمند است و باید انعطاف لازم را در این باره داشته باشیم تا خود را با وضعیت پیش رو تطبیق دهیم چرا که این یک فضای جدید است و قابلیت رشد 10 برابری دارد.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری بر لزوم تقویت حوزه کسب و کار به واسطه بهره‌گیری از خدمات و حضور بخش خصوصی تأکید کرد و افزود: بدون شک زمانی که حوزه کسب و کار از طریق بخش خصوصی تقویت و منتقل شود می‌تواند با اثرات بسیار مثبتی همراه باشد باید توجه داشت که این امر در گذشته وجود نداشت.

ستاری به برنامه‌های این معاونت در آینده پیش رو در خصوص شهر تهران اشاره کرد و بیان داشت: برای توسعه شهر تهران برنامه‌های مفصلی داریم و باید توجه داشت که آینده این شهر در برج سازی و مال سازی نیست، بلکه آینده این شهر در حوزه فناوری تعریف می‌شود.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری همچنین به آماده سازی نخستین استارتاپ فکتوری توسط بخش خصوصی در آینده نه چندان دور اشاره کرد و گفت: در این باره باید محیط کسب و کار فراهم شود باید گفت هم اکنون مشکل اشتغال، محیط و اکوسیستم کسب و کار است‌.

وی بر حضور سرمایه‌گذار خطر پذیر نیز تأکید کرد و ابراز داشت: باید زیست بومی فراهم شود تا استارتاپ‌ها رشد کنند البته هم اکنون این حوزه به صورت توانی در حال گسترش است. یک استارتاپ خدماتی زمانی مناسب خواهد بود که هفته ای 10 درصد رشد کند‌.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ضمن بازدید از یازدهمین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال با غرفه داران به گفت‌وگو پرداخت و از محصولات شرکت کنندگان در این دوره از نمایشگاه در حوزه تولید محتوا در فضای مجازی بازدید کرد.

وی همچنین با حضور در استودیو پخش زنده ستاد خبری نمایشگاه رسانه‌های دیجتال حضور یافت و توضیحات مشروحی را به خصوص در بحث شامد ارائه داد که این مصاحبه خبری همزمان به صورت زنده از طریق استوری اینستا گرام رسمی یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی رسانه‌های دیجیتال پخش شد.

انتهای پیام/

R34399/P34399/S2,41,1313/CT47

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۵۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری ظهر دوشنبه، در حاشیه حضور در ششمین نمایشگاه بین المللی توانمندی‌های صادراتی ایران در تهران که برای روز سوم در نمایشگاه بین المللی تهران برپا است، در بازدید از شرکت های شهرک های صنعتی استان تهران، مستقر در این نمایشگاه که با همراهی محمد علیمهری، معاون هماهنگی و امور اقتصادی استانداری تهران و تیم اقتصادی ای استان انجام شد، اظهار کرد: با ابتکار مسوولان در حوزه صنعت و معدن شاهد برپایی این نمایشگاه هستیم که با استقبال کشورهای داوطلب برای انجام مذاکرات و مراودات تجاری و بازرگانی روبرو شده است.

استاندار تهران با بیان اینکه این نمایشگاه زمینه خوبی را برای آینده حوزه تولید و صادرات فراهم می کند، گفت: هر چقدر که بتوانیم در حوزه تولید و کیفی سازی در این امر از طریق استاندارد سازی ورود کنیم، می توانیم بخشی از بازار های دنیا را تحت تاثیر اقدامات تولیدی خود قرار دهیم.

فخاری با اشاره به اینکه وجود ظرفیت های بسیار خوب، در کشور از جمله نیروی کار مناسب، مجرب، دانا و مسلط و همچنین کاهش هزینه های جانبی مثل سوخت و هزینه های مرتبط با آن یک ظرفیت بی بدیلی را نسبت به رقبای دیگر در سایر کشورها فراهم کرده است، افزود: تجار و تولیدکنندگان ما با تکیه بر این دارایی های ملی باید ضعف بین المللی ایجاد کنند و این فرصت از طریق «اکسپو» با استفاده از مراودات، مذاکرات و محاورات طرفین فراهم می شود.

وی موضوع مهم دیگر را توجه به کارهای استارتاپی و شتاب دهنده ها دانست و گفت: برخی شرکت ها برای معرفی ظرفیت های ملی که از ظرفیت های خرد اقتصادی بخش تولید و تجارت تشکیل می شوند به این مقوله ورود کرده اند و این فرصت هایی است که این امکان را فراهم می سازد که مخاطبان ما را بهتر بشناسند و این ظرفیت برای آنها فراهم شود که در انتخاب و رقابت، خودشان را در یک موقعیت جدیدتری ببینند.

استاندار تهران یکی دیگر از ویژگی های مهم اکسپو را معرفی ظرفیت های ملی برای امر تولید و صادرات عنوان کرد.

فخاری در ادامه آسیب شناسی عدم اثر گذاری مطلوب از سوی تشکل ها، سازمان ها و مجموعه هایی که باید در چگونگی معرفی، ظرفیت سازی، رفع موانع و ایجاد تسهیلات برای بخش های تولیدی کار کنند را بسیار مهم دانست و اظهار کرد: اگر ما انتظار داریم که یک مشارکت وسیع و مردمی از اقتصاد خرد ما را در یک اقتصاد کلان با فرصت سازی جدید قرار دهد که بتوانیم خودمان را عرصه های بین المللی معرفی کنیم، باید در نوع عملکردها بازنگری داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه ما در حوزه ساختار، مقررات و ضوابط کمبودی نداریم، بلکه نیارمند این هستیم که مشارکت عام را فراهم کنیم، افزود: باید برای رفع موانع حضور مردمی در اقتصاد ملی و کاهش تصدی گری دولت در امر اقتصاد تلاش کنیم.

فخاری بیان کرد: در هر حوزه اقتصاد که تلاش بخش خصوصی پررنگ شده است، فرصت های طلایی جدیدی برای کار اقتصادی فراهم شده که نه تنها نیازهای داخل را تامین می کند بلکه مازاد آن جنبه های صادراتی نیز پیدا خواهد کرد.

استاندار تهران با تاکید بر شناسایی نقاط آسیب زا در مشارکت های مردمی، گفت: طبق منویات مقام معظم رهبری باید چگونگی مشارکت مردم را در قالب یک مدل و فرمول ارائه کنیم و نباید این موضوع در حد شعار باقی بماند.

وی با تاکید بر رفع آسیب هایی که در گذشته از ساختار ها و تشکل ها داشته ایم، گفت: باید به چگونگی مدل سازی در ساختارهای جدیدی که می تواند یک ظرفیت خرد را به یک پتانسیل کلان اقتصادی تبدیل کند، بپردازیم.

کد خبر 6092343

دیگر خبرها

  • اردبیل در رتبه اول رده‌بندی مولدسازی کشور قرار گرفت
  • رفع کمبودهای اعتباری اردبیل از محل مولدسازی
  • فیلم | تجربه واگذاری لکوموتیوهای آلستوم به مپنا، برای مدعیان خصوصی سازی کافی است
  • لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات
  • تجارت ایران و چین می تواند به ۵۰ میلیارد دلار برسد
  • ظرفیت ۵۰ میلیارد دلاری تجارت ایران و چین
  • وعده ریل پایه شدن بندر چابهار در آینده‌ ای نزدیک
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • دانشگاه بوعلی سینای همدان، میزبان رویداد دانشگاهی نزدیک قله ایم
  • موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود