Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس ، اظهار کرد: نیاز کمتر صنایع پایین دستی پتروشیمی به آب ،سرمایه گذاری کمتر و توزیع  و گسترش اشتغال ناشی از تکمیل طرح های پایین دستی در تمامی استان ها از مزیت هایی است که می تواند اولویت صنایع تکمیلی و پائین دستی پتروشیمی باشد .

اسدالله قره خانی افزود: درطول سال های گذشته بخش بالادست پتروشیمی با اقبال و توجه بیشتری مواجه شده و صادرات محصولات پلیمری، متانول و کود اوره و چند محصول دیگر درصدر برنامه ریزی های تولید قرارداشته اما برنامه ریزی ها باید به گونه ای باشد که علاوه بر بخش مادر و بالادست بخش های زیر مجموعه درمسیر تکمیل زنجیره ارزش نیز تقویت شوند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس گفت: صنایع تکمیلی و پایین دستی پتروشیمی به دلایل مختلف در گذشته با بی توجهی مواجه شده اند در حالی که اگر رونق واحدهای پایین دستی پتروشیمی بابرنامه ریزی های دقیق مورد توجه واقع شود نقش موثری در بهبود صادرات وافزایش ارزش افزوده این بخش دارد .

وی تصریح کرد: با توجه به وجود بازارهای مصرف در کشورهای همسایه ، صنایع پایین دستی می تواند بخش بزرگی از این بازارها را در اختیار بگیرد.

قره خانی عنوان کرد: صنایع پایین دستی پتروشیمی این امکان را دارند که درگستره بیشتری از سرزمین ایران توسعه یابند و با توجه به حضور صنایع بالا دستی دربسیاری از استان ها به ویژه در جنوب کشور و یا در مجتمع های تولیدی در مسیبر خط لوله اتیلن غرب این موضوع می تواند اشتغال ناشی از آن را در اغلب استان ها توزیع کند .

وی خاطرنشان کرد: درصنایع بزرگ تنها سرمایه گذاران بزرگ داخلی یا خارجی ورود پیدا می کنند و یکی از مزایای سرمایه گذاری در صنایع پایین دستی این است که شرکت های کوچک و سرمایه گذاران خرد نیز می توانند به صورت انفرادی یا با مشارکت چندین شرکت به سرمایه گذاری اقدام کنند .

قره خانی اظهار کرد : صنعت پتروشیمی این فرصت را برای سازندگان تجهیزات صنعتی ایجاد می کند که بتوانند بخشی از نیازهای این صنعت را پاسخ دهند و این فرصت به عنوان مزیتی برای این صنعت مطرح است و اشتغال زایی را در این بخش فراهم می کند.

وی با بیان اینکه صنایع پایین دستی پتروشیمی آب بر نبوده و مصرف آنها زیاد نیست ،گفت : این ویژگی می تواند عاملی برای استقرار صنایع پایین دستی در بخش هایی از کشور باشد که آب چندانی ندارند و نیاز به اشتغال در آن ها نیز زیاد است .

وی تاکید کرد: همسو با تلاش برای جذب سرمایه گذاری های خارجی  این نکته باید مورد توجه قرار بگیرد که با استفاده از سرمایه ایرانیان داخل کشور باید نسبت به توسعه و تکمیل واحدهای پایین دستی پتروشیمی اقدام کرد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۵۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، حسن خیریان پور عصر شنبه در گفت وگو با خبرنگاران اشاره به اینکه ارائه توانمندی‌ها و ظرفیت‌های زنجیره ارزش استان در اکسپو ۲۰۲۴ تهران صورت گرفته است، گفت: ۱۰ زنجیره ارزش دیگر در مازندران شناسایی شده و تقویت می‌شوند.

وی با اعلام اینکه با همکاری وزارت کشور نمایشگاه زنجیره‌های ارزش راهبردی برای ۳۱ استان کشور در اکسپو ۲۰۲۴ دایر شده است، افزود: در این راستا مازندران نیز به منظور ارائه توانمندی‌های زنجیره ارزش این استان در اکسپو ۲۰۲۴ حضور یافته است.

وی با بیان اینکه در وضعیت موجود دو زنجیره ارزش برای مازندران تعریف شده است، گفت: زنجیره ارزش راهبردی مرکبات و کیوی و زنجیره ارزش گردشگری و صنایع دستی دو زنجیر ارزش استان مازندران هستند که به جهت ظرفیت‌هایی که استان مازندران دارد ۱۰ زنجیره دیگر نیز تهیه شده و با تاکید استاندار مازندران در برنامه‌های زنجیره ارزش راهبردی قرار خواهد گرفت.

معاون استاندار مازندران با تاکید بر اینکه در حوزه مرکبات و کیوی مازندران بالغ بر دو میلیون و ۷۰۰ هزار تن مرغوب ترین نوع مرکبات کشور و بالغ بر ۲۲۰ هزار تن کیوی در این استان تولید می‌شود، عنوان کرد: در این استان زنجیره این محصولات به صورت کامل فعالیت دارند و از مرحله تأمین نهال، نهال اصلاح شده و دقیق و نیز در مراحل بعدی در زمینه تولید و شناسنامه دار کردن باغ‌ها، سردخانه‌ها و سورتینگ‌ها مازندران ظرفیت‌های مناسبی در بخش کیوی و مرکبات دارد.

وی با اشاره به اینکه وجود پایانه‌های صادراتی برای تأمین مصرف نیاز داخلی و صادرات محور کردن ظرفیت مهمی در استان به شمار می‌روند، یادآور شد: توجه به صنایع تبدیلی فرآوری و برندسازی از موارد دیگری است که موجب می‌شود تولید و فروش این محصولات از حالت خام فروشی محصول را خارج کند و با ارزش افزوده بیشتری به بازار ارائه شود.

خیریان پور با بیان اینکه در بحث گردشگری و صنایع دستی در استان مازندران نیزظرفیت متعددی وجود دارد، یادآور شد: گردشگری سلامت، طبیعت گردی، پرنده نگری و گردشگری دریایی در کنار ظرفیت‌های تولید انواع صنایع دستی از ظرفیت‌های مهمی در استان مازندران هستند که می‌توانند در حوزه اقتصادی مورد توجه قرار گیرند.

کد خبر 6090236

دیگر خبرها

  • ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه تهران
  • وحیدی: ۷۰۰ همت برنامه سرمایه‌گذاری در فارس تعریف شده است
  • تعریف قریب ۷۰۰ همت برنامه سرمایه‌گذاری در فارس
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در نمایشگاه صادراتی تهران
  • دریافت نشان ملی مرغوبیت ۲۸ کالای صنایع دستی مازندران
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • اولویت زنجیره ارزش بادام و آبزی‌پروری در چهارمحال و بختیاری
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد