Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی وزارت بهداشت تاکید کرد: ارتقاء ظرفیت‌های آموزش پزشکی منجر به ارتقاء شاخص‌های سلامت و درمان می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر محمدباقر لاریجانی در همایش معاونان آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران گفت: ما و دانشجویان علوم پزشکی باید هزینه‌های درمان و دارو را کنترل کنیم و بر روی نیازهای فناوری که یکی از مهم‌ترین رویکردهای وزارت بهداشت است تمرکز کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارتقاء ظرفیت‌های آموزش پزشکی قطعا منجر به ارتقاء سلامت و درمان می‌شود و ما برنامه‌ریزی‌های مدونی را در این باره انجام داده‌ایم.

او با بیان اینکه 80 درصد از حرفه‌مندان و حدود نیمی از دانشجویان تمایل به برگزاری کورس‌های آنلاین در دانشگاه‌های علوم پزشکی دارند، افزود: باید به فکر اقدامات و ایده‌های نوآورانه در ارتباطات با جهان برای توسعه و ارتقاء دانشجویان علوم پزشکی داشته باشیم.

لاریجانی ادامه داد: بخش خصوصی در آموزش پزشکی بسیار تاثیرگذار است. خوشبختانه بخش خصوصی در دولت یازدهم نقش بسیار پررنگی داشته است و توانسته‌ایم در این مسیر گام‌های بسیار خوبی را برداریم. ما همواره نیازهای نیروی انسانی را با دقت رصد می‌کنیم. سند آمایش آموزش عالی که چندی قبل به تصویب رسید به یکی از اسناد ماندگار جمهوری اسلامی ایران بدل شده است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت تاکید کرد:‌ برنامه محور کردن و ماموریت‌گرایی دانشگاه‌ها یکی از اولویت‌های مهم وزارت بهداشت به حساب می‌آید و ما معاونان و همچنین روسای دانشگاه‌ها باید در این مسیر اقدامات بسیار مهمی را انجام دهیم.

او در پایان به حضور دانشجویان خارجی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور اشاره کرد و افزود: بیش از دو هزار دانشجوی خارجی در دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران مشغول به تحصیل هستند و تعدادی از دانشجویان ایرانی هم در 15 دانشگاه خارجی مشغول به ادامه تحصیل هستند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۷۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال جدید به منظور گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین‌الملل، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی صادر شده تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی مشهد، داوود خوش شکن، با اشاره به اینکه 4 بیمارستان و 6 درمانگاه تخصصی در ابتدای سال مجوز فعالیت در حوزه IPD را دریافت کردند، اظهار داشت: از 4 بیمارستان ، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند. 

وی با اشاره به اینکه در فروردین ماه امسال جدید 2 هزار و 587 گردشگر سلامت از خدمات مراکز زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع 46 مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد 19 بیمارستان خصوصی و 3 مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه های تخصصی هستند. 

خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات در سال جاری است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه های درمانی را بپردازند. 

وی با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می توان یکی از مهمترین اقدامات در سال جاری دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی 20 ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند. 

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه سامانه جامع گردشگری سلامت به منظور دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای اولین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود، تصریح کرد: این سامانه ابتدا در یک شیفت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سئوالات خود را دریافت کنند. 

وی گفت: سال گذشته بیش از  80 هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان خارجی
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان اخراجی خارجی
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال