Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بسیج عشایر آذربایجان غربی گفت: نبود گیرنده‌های رسانه ملی در نقاط صفر مرزی باعث شده است که ساکنان این مناطق به برنامه‌های ماهواره‌ای سوق پیدا کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد گلستانی امروز در گفت‌وگو با ندای ارومیه، اظهار داشت: در مناطق مرزی آذربایجان غربی به ویژه نقاط کردنشین استان صدا و سیما گیرنده قوی ندارد بنابراین کانال‌های تلویزیونی و رادیویی برای ساکنان این خطه قابل استفاده نیست و ناگذیر به شبکه‌های ماهواره‌ای گرایش پیدا کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاثیر غیرقابل‌انکار ماهواره در تغییر الگوهای رفتاری جامعه هدف را مورد اشاره قرار داد و افزود: هم‌مرزی این منطقه با کشورهای ترکیه، عراق و موقعیت جغرافیایی متفاوت آنها باعث شده است که امکان دسترسی آسان به شبکه‌های ماهواره‌ای این دو کشور وجود داشته باشد و در نهایت قرابت و نزدیک بودن فرهنگ بین آنها موجب تاثیرپذیری مردم می‌شود.

مسئول بسیج عشایر آذربایجان غربی با بیان اینکه ضریب نفوذ بالای ماهواره در مناطق مرزی به معنای واقعی در دراز مدت مشکل‌ساز خواهد شد، ادامه داد: برای کم کردن آثار سوء آن بسیج در حد توان وارد عمل شده است.

وی از صدا و سیمای آذربایجان غربی تقویت فرستنده و گیرنده‌های تلویزیونی در مناطق مختلف استان را خواستار شد و ادامه داد: موانع موجود برای اقدام در این زمینه باید برطرف شود.

گلستانی اضافه کرد: برنامه‌های ماهواره‌ای بر باور و اعتقادات مردم به ویژه نسل جوان آثار سوء برجا می‌گذارد همچنین موجب برخی موضع‌‌گیری‌ها در مقابل نظام می‌شود همچنین تصور اینکه به واسطه سکونت در نقاط دورافتاده استان از خدمات مختلف حتی برنامه‌های تلویزیونی محروم شده‌اند بر پافشاری‌شان به دیدگاه‌های منفی‌ از نظام اثر می‌گذارد.

مسئول بسیج عشایر آذربایجان غربی با بیان اینکه ساکنان مناطق مرزی استان مسئولیت نگهداری از تمامیت ارضی کشورمان در طول همه این سال‌ها، نه‌تنها در هشت سال دفاع مقدس و سال‌های مقابله با گروهک‌های تروریستی حتی قبل از آن را هم بر عهده داشتند، خاطرنشان کرد: بنابراین سزاوار نیست که از ابتدایی‌ترین خدمات و حقوق محروم شوند.

وی تلاش برای جذب بسیج، برگزاری دوره‌های آموزشی طرح صالحین، اقامه نماز جماعت، دائر کردن کلاس‌های آموزشی در زمینه‌های مختلف، تجلیل از خانواده معظم شهدای عشایر، زیر پوشش قرار دادن فرزندان و همسران این شهیدان را از جمله راهکارهای به کار بسته شده برای حفظ سرمایه انسانی در این مناطق عنوان کرد.

گلستانی گفت: به هر نحو ممکن تلاش می‌شود که از نفوذ برنامه‌های ماهواره‌ای اعم از فیلم‌های مبتذل، اخبار کذب و ... بر قلب و ذهن جوانان جلوگیری شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۷۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مهاباد؛ رئیس کل دادگستری آذربایجان‌غربی در چهارمین جلسه شورای حفظ حقوق بیت المال با محوریت کمیسیون رفع تداخلات و قرارگاه شهید سلیمانی ثبت اسناد زراعی با اشاره به صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان گفت: در حال حاضر اراضی واقع در سه هزار و 200 پلاک استان

دارای سند تک برگ هستند.

ناصر عتباتی افزود: موضوع سندار شدن اراضی کشاورزی به صورت ریشه‌ای و اساسی مورد پیگیری قوه قضائیه است و جلوگیری از خرد شدن اراضی زراعی و صدور اسناد تک برگی کاداستر برای آنها بسیار حائز اهمیت بوده و در دستور کار ویژه دستگاه قضایی قرار دارد.

عتباتی اظهار کرد: اعضای قرارگاه شهید سلیمانی به صورت جدی در خصوص کاداستر اراضی کشاورزی پای کار هستند و پیگیریها تا صدور سند تک برگی برای تمام اراضی کشاورزی در استان ادامه خواهد داشت.

وی گفت: اقدامات انجام شده درخصوص صدور اسناد کشاورزی برای مالکان باید سازنده و حمایتی باشد تا مردم داوطلبانه حاضر به سند دار کردن املاک زراعی خود شوند.

عتباتی ، با بیان اینکه اختلافات و مشکلات در حوزه ثبت اراضی کشاورزی یکی از اولویتهای دستگاه قضایی است که با جدیت باید پیگیری شود، گفت: باید با رویکرد واقع بینانه به موضوع سند دار کردن اراضی کشاورزی نگاه و اقدام کرد.

مدیرکل دفتر مهندسی و حدنگاری و امور اراضی و مجری رفع تداخلات کشور هم در این جلسه با قدردانی از مدیریت دستگاه قضایی آذربایجان‌غربی گفت: در بررسی‌های انجام شده آذربایجان‌غربی از لحاظ وضعیت ثبت اسناد کشاورزی وضعیت خوبی دارد که نشان دهنده هماهنگی و تلاشهای متولیان امر است.

احمدی افزود: آذربایجان‌غربی جزء استانهای هدف است و برای سازمان بسیار اهمیت دارد و از نظر امنیت غذایی جزء قطب‌های کشور محسوب می شود که ضروری است هم صیانت و هم مساعدت شود تا رشد و ارتقای عملکرد‌ها در این استان تداوم پیدا کند.

وی ، با بیان اینکه خواسته سازمان، برنامه ریزی منظم برای تقویت و پیشبرد بهتر امور است،

افزود: خرد شدن اراضی زراعی امنیت غذایی را به مخاطره می‌اندازد، لذا باید از خرد شدن و تفکیک اراضی زراعی جلوگیری شود.

مجری رفع تداخلات کشور، با اشاره به اینکه استفاده از ظرفیت مردم برای سند دار کردن اراضی کشاورزی لازم است و باید همکاری مردم در این خصوص جلب شود،گفت: تعداد کمیسیونهای رفع تداخلات هم در برخی از شهر‌های استان باید افزایش یابد چون این امر می‌تواند سرعت کار را بالا ببرد و در زمان کوتاهتری به نتایج هدفگذاری شده می‌رسد.

احمدی، در پایان برای اجرای کاداستر اراضی کشاورزی آذربایجان‌غربی قول مساعد داد.

دیگر خبرها

  • مشارکت ارتش در اجرای طرح مردم یاری در مناطق مرزی و محروم کرمانشاه
  • پاشینیان با روستاییان معترض مناطق مرزی دیدار کرد
  • امداد رسانی هلال احمر به نوجوان قطع عضو شده
  • امداد رسانی به نوجوان قطع عضو شده
  • بررسی مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه در مرز‌های شمال استان آذربایجان غربی 
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • جزئیات دستگیری ۵ نفر از اعضای شورای شهر سردشت
  • ترانزیت ایران و آذربایجان متحول می‌شود 
  • نشست هم اندیشی تشکل‌های کارگری استان