Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسمعیل کریم زاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه هرس نامطلوب و بار زیاد درختان سیب باعث می شود تا بخشی از سیب درختی به زیر درختی تبدیل شود، افزود: با وزش تند بادهای اخیر میزان سیب زیر درختی یا صنعتی در استان در ماه جاری رو به ازدیاد گذاشته است.
وی با اشاره به اینکه صنعت افشره /کنسانتره/ و آب میوه آذربایجان غربی صنعتی فعال و موفق است، گفت: 48 واحد صنعتی با ظرفیت جذب حدود پنج هزار تن میوه در روز در استان فعال است که با خرید سیب صنعتی و تبدیل آن به کنسانتره اقدام به صادرات آن می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کریم زاده با اشاره به اینکه امسال نیز در راستای حمایت از کشاورزان قیمت سیب زیردرختی بسیار مطلوب است، گفت: هر کیلو سیب صنعتی به قیمت حدود سه هزار ریال خریداری می شود که نسبت به سال گذشته چهار برابر افزایش یافته است.
وی درباره تصمیم های اخذ شده برای رفع مشکلات بازار سیب درختی در استان نیز گفت: با گفت و گوهایی که با مسئولان استان و نیز بخش خصوصی انجام شده، صادر کننده ها و صاحبان صنایع نسبت به توسعه و کیفیت بخشی سورت و بسته بندی محصول سیب تدابیری اخذ می کنند.
کریم زاده با بیان اینکه تسهیلات لازم توسط مسئولان استانی برای صادرات نیز فراهم می شود، گفت: حدود پنج تا 6 کشور از جمله هندوستان، پاکستان، افعانستان، کشورهای حوزه خلیج فارس و عراق مشتریان سیب ما هستند.
وی با اشاره به از سرگیری صادرات سیب درختی آذربایجان غربی به عراق و اقلیم کردستان اظهار کرد: هیاتی با سفر به این استان از سردخانه های سیب بازدید می کنند تا توافق هایی در زمینه صادرات سیب به عراق و اقلیم کردستان منعقد شود.
رئیس جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اضافه کرد: هم اکنون قیمت هر کیلو سیب درختی درجه سه بین هشت تا 14 هزار ریال، قیمت سیب درختی درجه 2 بین 14 هزار تا 25 هزار ریال و سیب ممتاز نیز از اعم از قرمز و زرد 22 تا 28 هزار ریال است.
وی بیان کرد: کیفیت تولیدات سیب درختی استان بسیار مطلوب است و درصدد افزایش مصرف سرانه هستیم.
کریم زاده بیان کرد: جلسات متعددی با استاندار آذربایجان غربی در این زمینه داشتیم تا مسئولان در ادارات و مراکز بهداشت علاوه بر برشمردن مزایای سیب برای شهروندان، این میوه را در سبد مصرف ادارات و بیمارستان ها و مدارس شبانه روزی قرار دهند.
به گزارش ایرنا آذربایجان غربی با تولید سالانه 1.2 میلیون تن سیب درختی دارای رتبه اول کشور در این زمینه می باشد؛ این استان هم اکنون 30 درصد از تولید 3.7 میلیون تنی سیب کشور را برعهده دارد ولی از نظر بازار صادرات از سهم اندکی برخوردار است.
7125/3072
** خبرنگار: طاهره نوید آرین ** انتشار دهنده: علیرضا فولادی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۲۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بانک مرکزی، علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران، گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸,۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار، برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۳۸۳ میلیون دلار و برای خدمات ۱۱۷ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات به نرخ توافقی ۶۸۹ میلیون دلار تأمین ارز صورت گرفت.

معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران در ادامه تاکید کرد: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۶ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

وی افزود: تأمین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۴۶۲ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۲۳ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۶۷ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۳۸ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۱۹۴ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه‌های صنایع همچنین به ترتیب ۱۹۷، ۲۹، ۱۷۴، ۱۰۳ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کردند.

این مسؤول تصریح کرد: همچنین یک میلیارد و ۱۹۹ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۸۳ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است. تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع ۲۷۱۶ کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است.

کد خبر 5999175 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • سقوط فرش دستباف؛ صادرات به ۴۰ میلیون دلار رسید
  • بازدید معاون امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از قلعه بدلبو ارومیه
  • ادای احترام معاون وزیر میراث‌فرهنگی به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس
  • افغانستان در راه رسیدن به خودکفایی
  • صنایع پیشرفته برای صادرات تامین مالی می‌شوند
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • گلستان با ۸۸ درصد تحقق الگوی کشت جزو استان‌های پیش ‌رو است
  • به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور