Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-05-07@04:28:20 GMT

پیشرفت 80 درصدی نوسازی شبکه انتقال گاز کشور

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۶۷۷۲۵

پیشرفت 80 درصدی نوسازی شبکه انتقال گاز کشور

نوسازی شبکه انتقال گاز کشور به ویژه در قالب طرح جامع خوزستان از جمله مهم‌ترین طرح های صنعت گاز کشور است که تاکنون با روند پیشرفت بالغ بر 80 درصد ادامه داشته است.

سعید توکلی، مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران درباره ابلاغیه وزیر نفت مبنی بر نوسازی شبکه انتقال گاز، به خبرنگار شانا گفت: بخشی از این ابلاغیه، به تاسیسات و خطوط لوله مربوط می‌شود که تاکنون 80 درصد از این طرح اجرایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی استان خوزستان را قدیمی ترین بخش حوزه تولید گاز و نفت در کشور خواند و گفت: در دوران دفاع مقدس استان خوزستان به عنوان یک قطب انرژی مهم در کشور شناخته می‌شد به همین دلیل بارها هدف حمله‌های دشمن و بمباران قرار می‌گرفت، همین شرایط سبب شده بود صنعت نفت به تعمیرات سریع و اضطراری با کمترین امکانات روی آورد، اکنون نیز بخشی از شبکه انتقال که نوسازی می‌شود مربوط به استان خوزستان است.

توکلی ادامه داد: حجم زیادی از خطوط انتقال گاز خوزستان با پیگرانی‌های هوشمند بررسی و عیوب شناسایی می‌شد اما به مرور زمان بخشی از خطوط و تاسیسات دچار فرسودگی بالا ناشی از تعمیرات مکرر و عمر طولانی شد و دیگر از لحاظ هزینه، ریسک و قابلیت اطمینان برای تعمیر مقرون به صرفه نبودند، به همین دلیل باید نوسازی می شدند.

مدیرعامل شرکت انتقال گاز اظهار کرد: ابتدایی ترین پالایشگاه گازی ما در بیدبلند است که خط اول سراسری از آنجا تا آستارا احداث شد و وظیفه صادرات گاز مارون و آغاجاری به روسیه را در دوران پیش از انقلاب بر عهده داشت، اکنون نیز خط ششم سراسری از عسلویه تا بیدبلند، اهواز، ایلام، لرستان، میاندوآب و دهگلان ادامه می‌یابد که نقش مهمی در تامین گاز کریدور غرب کشور دارد به‌ویژه که صادرات گاز به بغداد و بصره نیز از همین کریدور اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه خوزستان توسعه مطلوبی را تجربه می‌کند، ادامه داد: اکنون همه برق مصرفی خوزستان از گاز تامین و تولید می‌شود، نیروگاه‌های رامین اهواز، آبادان و خرمشهر با بهره‌مندی از گاز با توان بالایی به تولید برق می‌پردازند، در بخش توسعه نفتی و گازی نیز از سال 85 یک طرح جامع در سطح شرکت ملی گاز ایران مطرح شد که بر اساس آن شبکه تاسیسات خوزستان نوسازی شد.

توکلی مهم‌ترین خط نوسازی شده را خط پنجم اعلام کرد و گفت: بعضی از خطوط نوسازی شدند که مهم‌ترین آنها خط گاز ترش یا همان خط پنجم سراسری بود که گاز ترش خوزستان را نیز به پالایشگاه بیدبلند منتقل می‌کند.

مدیرعامل شرکت انتقال گاز درباره تامین خوراک پالایشگاه بیدبلند توضیح داد: وظیفه تامین خوراک پالایشگاه بیدبلند بر عهده شرکت انتقال گاز است که این امر از دو طریق تامین می شود، نخست از خط پنجم سراسری که گاز ترش را جهت شیرین‌سازی به بیدبلند تحویل می‌دهد، سپس از طریق جمع آوری گاز ترش در ان‌جی‌ال‌های 200، 300 و 1600 در مناطق نفت‌خیز که در بیدبلند تصفیه و شیرین سازی شده و به شبکه خوزستان تحویل داده می‌شود.



منبع: شانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۷۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وارد نشدن خسارت به گندم کشاورزان خوزستانی در مراکز خرید روباز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، امید جهان نژادیان افزود: با توجه به اهمیت نقش استان خوزستان در تامین امنیت غذایی کشور، با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی در استان و نظارت استاندار و معاونین، عملیات انتقال گندم از مراکز روباز به سیلو‌ها در دستور کارقرار گرفت.

وی ادامه داد: و به منظور صیانت از دسترنج گندمکاران خوزستان با فعالیت شبانه روزی تمام نیرو‌ها اعم از کارکنان اداره کل غله و خدمات بازرگانی و اداره کل تعاون روستایی خوزستان با چادر کشی و محافظت اصولی هیچ گونه خسارتی به گندم‌های موجود در مراکز رو باز وارد نگردید.

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان اظهار کرد:  از ابتدای فصل خرید گندم از  ۲۰ فروردین تا کنون بیش از ۸۷۲ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستانی خریداری شده است.
جهان نژادیان گفت:  از این میزان بیش از ۶۵۰ هزار تن در مراکز نگهداری روباز خریداری شده بود و در راستای انتقال این حجم از گندم به مراکز ذخیره سازی استاندارد شاهد یکی از بزرگترین و حساس‌ترین عملیات‌های لجستیکی کشور بودیم و روزانه بیش از ۶۰ هزار تن گندم از این مراکز به کارخانجات آرد و سیلو‌های ذخیره سازی استان همچنین مطابق برنامه ابلاغی از سوی شرکت بازرگانی دولتی ایران به استان‌های دیگر کشور انتقال داده شد.
وی ادامه  داد: در حال حاضر موجودی گندم مراکز روباز کمتر از ۲۵ هزار تن گندم می‌باشد که همین میزان هم قطعا امروز پایان موجودی گندم در مراکز روباز استان خواهد بود..

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۷۰ درصدی طرح جهاد آبرسانی لرستان
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی روستای کوچ دیگ سید در گنبد کاووس
  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی در گنبد کاووس
  • خسارتی به گندم‌های ذخیره شده در استان خوزستان وارد نشده است
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • وارد نشدن خسارت به گندم کشاورزان خوزستانی در مراکز خرید روباز
  • رشد ۴۰۰ درصدی طرح‌های بازآفرینی شهری در پایتخت
  • شبکه برق خوزستان پایدار است / خسارت‌هایی به شبکه آبادان و شادگان وارد شد
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله