Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@14:32:13 GMT

ترسيم تقويم پرورشي در مدارس قرچک

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۶۹۹۸۴

ترسيم تقويم پرورشي در مدارس قرچک

خبرگزاري آريا- معاون پرورشي و تربيت‌بدني مديريت آموزش و پرورش شهرستان قرچک گفت: مربيان و معاونان پرورشي در خط مقدم برنامه‌هاي فرهنگي در مدارس هستند و بايد تقويم پرورشي مدارس قرچک ترسيم شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري آريا از قرچک، مهدي دهقاني ظهر امروز در همايش معاونان و مربيان پرورشي مقطع ابتدايي که در کانون ملائک قرچک برگزار شد، اظهار داشت: در ابتداي امر از زحمات معاون پرورشي قبلي آموزش و پرورش قرچک تشکر مي‌کنيم که در چند سال گذشته زحمات فراواني در اين عرصه کشيد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي گفت: معاون پرورشي بايد در مدرسه نقش مشاور را ايفا کند و بايد در ارتباط‌گيري با دانش‌آموزان بزرگ‌ترين نقش را در مدرسه داشته باشد و براي رفع مشکلات دانش‌آموزان تلاش کند.
معاون پرورشي و تربيت‌بدني مديريت آموزش و پرورش شهرستان قرچک افزود: مربيان و معاونان پرورشي بيشترين نقش را در مدارس دارند و به‌عنوان دست راست مدير مدرسه محسوب مي‌شوند که در بحث‌هاي پرورشي و فرهنگي فعاليت‌هاي گسترده بايد انجام دهند و پايه‌گذاري فعاليت‌هاي فرهنگي در مدارس و بين دانش‌آموزان باشند.
دهقاني افزود: شرح وظايف پست‌هاي سازماني از سوي وزارت آموزش و پرورش ارائه شده و بايد مربيان و معاونان پرورشي طبق اين ابلاغ وظايف سازماني را در مدارس به اجرا درآورند و در اين خصوص تقويم پرورشي مدارس را ترسيم کنند.
وي اظهار داشت: فرهنگ‌سازي در مدارس بهتر از هر موردي ديگر در جامعه نياز شهروندان را پاسخ مي‌دهد؛ پس موارد پرورشي، فرهنگي و تربيت‌بدني را در مدارس به‌صورت عملياتي اجرايي کنيد.
معاون پرورشي و تربيت‌بدني مديريت آموزش و پرورش شهرستان قرچک اظهار داشت: مربيان و معاونان پرورشي در خط مقدم برنامه‌هاي فرهنگي و تربيتي در مدارس قرار دارند و در خصوص آسيب‌هاي اجتماعي بايد فعاليت‌هاي ميداني انجام دهند.
دهقاني اظهار داشت: مربيان و معاونان پرورشي در خصوص آسيب‌هاي اجتماعي مي‌توانند نقش مهمي ايفا کنند تا جامعه دانش‌آموزان با شناخت از بعضي مشکلات ناخواسته دچار بحران نشوند.
وي به بحث بسيج دانش‌آموزي اشاره کرد و افزود: در چند سال گذشته در مدارس در بحث حلقه‌هاي صالحين برنامه‌هاي خوبي اجرا و به‌خوبي ساماندهي و جذب نيرو نيز به خوبي انجام شده و آموزش‌ها لازم به‌صورت مطلوب انجام پذيرفته است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۹۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرش دستباف هنر مادر است

مریم جلالی عصر امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در نشست با اعضای کمیسیون فرش، هنر و صنایع‌دستی اتاق بازرگانی با اشاره به ضرورت تقویت همکاری‌ها بین بخش دولتی و خصوصی اظهار کرد: همکاری اتاق‌های بازرگانی و معاونت صنایع‌دستی در مرحله بسیار خوبی است و این همکاری‌ها بیش از پیش باید تقویت شود.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اشاره به اهمیت صادرات و ظرفیت‌های آن افزود: خوشبختانه ما از این مرحله عبور کردیم و اکنون فرصت بهره‌مندی از این ظرفیت‌ها است.

او اضافه کرد: بهتر است انسجام بین دولت و بخش خصوصی بیش از پیش تقویت شود چرا که به تعبیر مهندس ضرغامی، سرمایه‌گذاران و فعالان بخش خصوصی سربازان خط مقدم هستند.

جلالی یادآور شد: اعتقاد من بر این است که صنایع‌دستی که من اسمش را اقتصاد هویت‌بنیان گذاشته‌ام، موانعی پیش رو دارد که باید آنها را برطرف کرد و به اهداف عالی پیش رو فکر کرد و به آن دست یافت.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اضافه کرد: معاصرسازی و تولید بر اساس سلیقه مشتری می‌تواند باعث شود تا صنایع‌دستی لوکوموتیو پیشران قطار هنر‌های مختلف مانند فرش دستباف در کشور باشد.

او سپس به اهمیت صادرات و برنامه‌ریزی در باره بازار‌های بین‌المللی اشاره کرد و افزود: ما بازار‌های کشف نشده‌ای داریم که یکی از آنها کشور قطر است و باید بر روی این بازار‌های کشف نشده برنامه‌ریزی کنیم.

جلالی به حمایت‌ها از صنایع‌دستی در اسناد بالادستی اشاره کرد و افزود: در برنامه هفتم موظف شدیم زیست‌بوم صنایع‌دستی را تدوین کنیم و ادبیات جدیدی در حکمرانی شکل بگیرد. خوشبختانه قدم‌های خوبی در حوزه صادرات صنایع‌دستی برداشته شده که می‌توان به موضوع حذف پیمان‌سپاری ارزی اشاره کرد. در همین حال خوشبختانه در حوزه نمایشگاهی نیز کار‌های خوبی انجام شده و هنرمندان ما در نمایشگاه‌های مختلف حضوری چشمگیر دارند.

معاون صنایع‌دستی کشور گفت: مشکل ما این است که در حوزه صنایع‌دستی و هنر در مرحله توصیف مانده‌ایم. در حالی که باید از توصیف عبور کنیم و به توزیع بپردازیم و صنایع‌دستی را به‌عنوان صنعتی سبز در بخش‌های مختلف تقویت و معرفی کنیم.

او به موضوع معرفی صنایع‌دستی از زاویه قصه و روایت اشاره کرد و افزود: روش‌های قدیمی دیگر برای فروش صنایع‌دستی و هنر جوابگو نیست. نسل جدید سلیقه دیگری دارد از این رو فروشندگان ما باید ادبیات جدیدی را یاد بگیرند تا شاهد نتایج بسیار خوب در این حوزه باشیم.

معاون صنایع‌دستی یادآور شد: من فرش دستباف را هنر مادر می‌دانم چرا نقوش فرش دستباف، دستمایه بسیاری دیگر از هنر‌های ما بوده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری میراث و گردشگری

دیگر خبرها

  • همایش تجلیل از مربیان هلال احمر و مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر قم
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم
  • ۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!
  • تحویل ۹ شیء تاریخی به میراث فرهنگی هرمزگان
  • تحویل ۹ شئ تاریخی به میراث فرهنگی هرمزگان
  • فرش دستباف هنر مادر است
  • دبیر کارگروه سلامت مدارس منصوب شد
  • سامانه ثبت تخلفات پارک خودروها در قرچک راه اندازی شد
  • رئیس ستاد انتخابات ورامین: فرآیند انتخابات با قدرت برگزار می‌شود
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر