Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعالان زیست محیطی در حاشیه کنفرانس آب و هوای بن اعتراضاتی را علیه سیاست‌های مرکل و ترامپ در این زمینه برگزار کردند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه دی سایت، حدود 2 هزار شهروند آلمانی در شهر بن آلمان برای حمایت بیشتر از آب و هوا و در اعتراض به سیاست‌های مرکل و ترامپ در این راستا اعتراض کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معترضان خواستار اقداماتی در حمایت از عدالت در زمینه آب و هوایی و توقف روند نابودی اساس زندگی انسان ها شدند.

همچنین معترضان پلاکاردهایی در دست داشتند که روی آن نوشته شده بود خانم مرکل روند حمایت از آب و هوا را بی روح می کند.

ورنر رتز از اتحادیه ضد جهانی شدن بخصوص از کشورهای صنعتی درخواست کرد که از روند صنعتی شدن جدا شوند و تاکید کرد که انرژی‌‌های تجدید پذیر و فن آوری های بهتر برای کاهش ضروری میزان CO2 کافی نیست.

حمایت کنندگان از محیط زیست و سیاستمداران آمریکایی نیز در حاشیه کنفرانس بین المللی آب و هوا در بن آلمان سیاست های رئیس جمهور آمریکا در این راستا را محکوم کردند.

ال گور، معاون رئیس جمهور سابق آمریکا در این راستا اظهار داشت که ایالات متحده همچنان بخشی از توافق نامه پاریس است. آمریکا تازه در 4 نوامبر 2020 و یک روز بعد از انتخابات ریاست جمهوری آینده می تواند این توافق را ترک کند. تا آن زمان بسیاری از ایالات آمریکا، شهرها و شرکت ها همه تلاش خود را به کار خواهند گرفت تا در اجرای این توافق سهمی را ایفا کنند.

شهردار سابق نیویورک هم تصریح کرد که مردم آمریکا همچنان خود را موظف به اجرای توافق پاریس می دانند و هیچ چیزی وجود ندارد که واشنگتن بتواند انجام دهد تا در این راستا مانع ما شود.

فرمانده کالیفورنیا نیز تاکید کرد که آمریکا یک سیستم فدرالی دارد و ایالات آمریکا قدرت واقعی دارند و آن ها می توانند سیاست ترامپ در این راستا را تضعیف کنند.

با این همه در گزارشی که روز گذشته از طرف کمپین حمایت از آب و هوای آمریکا موسوم به Americas Pledge در بن منتشر شده آمده است که با این همه آمریکا احتمالا اهداف توافق پاریس را گم می کند. تلاش های بسیاری ایالات و شرکت ها نمی تواند عواقب کناره گیری دولت آمریکا از این توافق را جبران کند.

صدر اعظم آلمان خواستار یک سیاست آب و هوای منطبق با پیشرفت های اقتصادی است. وی در این باره گفته است که اگر کارخانه های آلومینیوم و فولاد و ذوب مس همه از کشور ما خارج شوند و به جای دیگری بروند که قواعد زیست محیطی در آن خوب نیست در این صورت ما در راستای حمایت از آبّ و هوا ی جهانی چیزی را به دست نمی آوریم.

انتهای پیام/

R31356/P36446/S8,89/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۱۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرفورمنس خروش ملت‌ها در حمایت از اعتراضات دانشجویان آمریکا

پرفورمنس "خروش ملت‌ها" به کارگردانی مریم شعبانی تلاش می‌کند با زبان هنر، صدای اعتراضات دانشجویی در حمایت از مردم مظلوم غزه را به گوش جهان برساند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، گروه تئاتر بانوان هنر مقدس به کارگردانی مریم شعبانی و به همت گروهی از بانوان دانشجوی هنرمند از کشورهای مختلف، پرفورمنس "خروش ملت‌ها" را در حمایت از اعتراضات اخیر بی سابقه دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا، تولید و منتشر کرد.

.

مریم شعبانی، سرپرست گروه هنر مقدس که در حوزه تئاتر ویژه بانوان فعال است، درباره جدیدترین پروژه اجرایی این گروه به نام "خروش ملت‌ها" که در قالب یک کلیپ 50 ثانیه‌ای در فضای مجازی منتشر شده است، گفت: هنر مقدس گروهی نمایشی است که تمام آثارش تاکنون در حوزه زنان و برای زنان با موضوعات مختلف مذهبی، اجتماعی، تاریخ ایران و تاریخ جهان تولید شده است.

او ادامه داد: این گروه تلاش کرده تا این لحظه برای رشد و توسعه فردی و اجتماعی زنان آثار خود را تولید کند. اما به دلیل شرایط پیش آمده در غزه و اعتراضات جهانی، تصمیم گرفتیم این اثر را تولید کنیم.

سرپرست گروه هنر مقدس درباره انگیزه خود و گروه از تولید این پرفورمنس توضیح داد: همیشه هنرمندان در تمام مجامع و تاریخ پیشرو بوده‌اند. هنرمندان مردم را یا به قیام و یا به صلح دعوت و در کل، رویدادی را ثبت کرده‌اند.

 

عملیات "وعده صادق" حرکت در مسیر نظم جدید جهانی است

 

شعبانی ادامه داد: تلاشمان این است هنرمندان جهان را وارد میدان کنیم و از آن‌جا که زبان هنر برنده‌تر و قوی‌تر از سلاح‌های نظامی و ارتشی است، هنر بتواند در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و حامیان آزاده آن مؤثرتر واقع شود.

گروه تولید پرفورمنس "خروش ملت‌ها" متشکل از 55 بانوی هنرمند است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • ترامپ خطاب به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: اعتراضات را متوقف کنید، همین الان!
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • جای دانشجو زندان نیست!
  • حربه زنگ زده یهودستیزی
  • نقشه جهانی اعتراضات دانشجویی ضداسرائیلی (+عکس)
  • بیداری جهانی و باتلاقی که اسرائیل برای آمریکا ساخت
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • پرفورمنس خروش ملت‌ها در حمایت از اعتراضات دانشجویان آمریکا
  • تجمع اساتید و دانشجویان دانشگاه ایلام در محکومیت آمریکا برگزار شد