Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، ' سوراب کومار ' روز یکشنبه در دیدار با استاندار اصفهان، افزود: دفتر اتاق بازرگانی هند که یکی از بزرگترین اتاق های بازرگانی این کشور است طی ماه های گذشته در تهران افتتاح شد و اکنون در حال بررسی چگونگی توسعه همکاری های اقتصادی و بانکی با جمهوری اسلامی ایران هستیم.
وی به سفر نخست وزیر هند در سال گذشته به تهران و دیدار با مقام های بلند پایه ایران اشاره کرد و افزود: دولت هند تمایل زیادی به توسعه همکاری با ایران دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سفیر هند در تهران گفت: نخست وزیر کشورش در سفر به ایران بر توسعه همکاری بویژه در زمینه های صنعتی و فرهنگی با استان های ایران که از ظرفیت های لازم برخوردارند تاکید کرد.
وی با اشاره به ظرفیت های هند در بخش انرژی گفت: هند در زمینه انرژی بویژه گاز با شرکت های ایرانی در خلیج فارس همکاری دارد.
کومار با اشاره به اینکه یک گروه از فعالان اقتصادی هند قرار است در روزهای آینده به ایران سفر کنند، افزود: تلاش خواهیم کرد که هیات تجاری هند پس از تهران، به اصفهان نیز سفر و زمینه های همکاری با فعالان اقتصادی این استان را بررسی کنند.
سفیر هند در تهران اضافه کرد: کشورش برای همکاری با اصفهان در زمینه گردشگری علاقه مند است.
وی همچنین برقراری پرواز مستقیم از اصفهان به شهرهای هند توسط شرکت های هواپیمایی ایران را خواستار شد و افزود: برقراری این پروازها به توسعه همکاری شرکت های هندی با فعالان اقتصادی ایران و اصفهان بویژه در زمینه صنعت گردشگری کمک می کند.
کومار افزود: به اتاق بازرگانی هند توصیه خواهم کرد که شرکت های بزرگ هندی را برای همکاری با اصفهان ترغیب کند.
به گزارش ایرنا، هند با بیش از یک میلیارد و 250 میلیون نفر جمعیت و به عنوان دومین کشور پرجمعیت جهان دارای فرصت های بی شماری برای گسترش روابط تجاری با ایران است.
حجم تجارت بین ایران و هند درصورت رفع مشکلات انتقال پول، گشایش شعبات بانک های ایرانی در هند و برقراری تعرفه تجارت ترجیحی می تواند در مدت کوتاهی به بیش از 2 برابر رقم فعلی ( 6میلیارد دلار) افزایش یابد.
در حال حاضر بیشترین صادرات ایران به هند را پس از نفت با 70 درصد ،محصولات شیمیایی و پتروشیمی ،قیر،خشکبار ، خرما و مقدار کمی میوه تشکیل می دهد.
برنج ،قطعات خودرو ،انواع ماشین آلات، فولاد،دارو، لاستیک و چای از مهمترین اقلام صادراتی هند به ایران با یک میلیارد و980 میلیون دلار در سال است .
برنج مهمترین محصول صادراتی هند به ایران است به گونه ای که این کشور درسالهای گذشته حدود یک میلیون تن برنج باسماتی به ایران صادر کرده است.
خاطرنشان می شود، نارندرا مودی نخست وزیر هند دوم خرداد سال گذشته (1395) در سفر به ایران ضمن دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی و رئیس جمهوری، 12 سند همکاری در زمینه های اقتصادی، سیاسی ،فرهنگی و علمی با جمهوری اسلامی ایران منعقد کرد.
2093 ** خبرنگار و انتشاردهنده: اصغر دواتگر

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۵۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در نشست مشترک میان رئیس و مدیران جهاد دانشگاهی با مدیران مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) با موضوع بررسی زمینه‌های همکاری مشترک، رئیس جهاد دانشگاهی به معرفی مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) و برخی ظرفیت‌های این نهاد پرداخت.  
رئیس مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام نیز ضمن تشریح برنامه‌های آتی این مؤسسه، برخی زمینه‌های همکاری مشترک با جهاد دانشگاهی را تبیین کرد.
همچنین در این جلسه، نیاز‌های نشریات علمی کشور و روش‌هایی که به ارتقای کیفی مجلات کمک می‌کند، مورد بحث قرار گرفت.  
در ادامه، مقرر شد در توسعه بانک‌های اطلاعاتی و نرم افزار‌های مختلف مورد نیاز نشریات در خصوص مشابهت‌یابی و کنترل استاندارد‌های نشر علمی، همکاری مناسبی بین جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC صورت پذیرد.

دیگر خبرها

  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • طالبان خواستار افزایش همکاری‌های تجاری با ازبکستان شد
  • حجم تجارت ایران و امارت به ۳۰ میلیارد دلار می رسد
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار افزایش می یابد
  • فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب
  • همکاری با آفریقای مرکزی در تمامی زمینه های محیط زیستی
  • نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود
  • افزایش حجم تجارت ایران و کوبا به بیش از ۲۴۳ میلیون دلار می‌رسد
  • مذاکره با برزیل برای برگزاری دیدار تدارکاتی با فوتسال ایران
  • شرایط جسمی و روانی زنان باید مورد توجه ویژه باشد