Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-04-28@18:04:55 GMT

كاهش تلفات انرژی باید بیش از پیش جدی گرفته شود

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۷۵۲۵۳

كاهش تلفات انرژی باید بیش از پیش جدی گرفته شود

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع برق تبریز، عادل کاظمی با اشاره به هدف تشکیل این کمیسیون اظهار کرد: دستیابی به نحوه پایش مستمر و مانیتورینگ با رویه های واحد، میان شرکت های توزیع که گویای شرایط واقعی شرکت ها باشند و ارائه مولفه های فنی و غیر فنی تأثیرگذار در تلفات انرژی و ارائه دستورالعمل های پیشنهادی به منظور بهبود در درصد تلفات انرژی، از اهداف تشکیل این کمیسیون می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جمع آوری تجربیات موفق در زمینه بهبود وضعیت تلفات انرژی و پیک سایی و همچنین ارائه مشاوره فکری به شرکت توانیر و کمیته ملی کاهش تلفات در راستای بهبود وضعیت تلفات انرژی، از دیگر اهدافی هستند که امروز مدیران شرکت های توزیع شمالغرب کشور و استان های خوزستان، چهارمحال و بختیاری، همدان، قزوین، گیلان و مازندران را گرد هم آورده است.

کاظمی ادامه داد: قرار بر این است تا در جلسات این کمیسیون با خرد جمعی و جمع بندی تجربیات همکاران در سایر استان ها، راهکارهای موثری در راستای کاهش تلفات انرژی ارائه شود.

وی تأکید کرد: کاهش تلفات، عصاره فعالیت های شرکت های توزیع است و اگر شرکتی در این زمینه موفق عمل کند یعنی در بسیاری از محورها درست عمل کرده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان فارس نیز در این جلسه با تأکید بر اهمیت موضوع کاهش تلفات انرژی در دنیای امروز، گفت: کاهش تلفات و مدیریت مصرف از رأس امور مربوط به برق گرفته تا متن و بطن جامعه باید به یک فرهنگ تبدیل شوند .

زینل قنبری افزود: این دو موضوع با توجه به شرایط بحران انرژِی و خطرات زیست محیطی متعدد در کشور باید در درجه اول اولویت توانیر و وزارت نیرو قرار بگیرند.

وی تأکید کرد: نمایندگان مجلس، استانداری، فرمانداری و تمام ارگان های اجرایی هر منطقه باید به جلسات کمیسیون دعوت شوند و با شرکت های توزیع همکاری و تعامل داشته باشند.

در این جلسه سجاد نجفی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، پژوهشی در زمینه کاهش تلفات انرژی اجرا شده در امور برق ستارخان توزیع تبریز ارائه داد و فیروز عباسی راحلی، مجری کاهش تلفات شرکت توزیع نیروی برق تبریز، نیز مطالبی در خصوص اهمیت کاهش تلفات، دلایل نوسانات درصد تلفات . راه حل های پیشنهادی در این رابطه ارائه داد.

در نخستین جلسه کمیسیون مدیریت مصرف و کاهش تلفات انجمن صنفی کارفرمایی شرکت های توزیع برق کشور، مدیران شرکت های توزیع استان های عضو انجمن به ارائه پیشنهادها و بررسی مشکلات در این زمینه پرداختند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۵۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد، گفت: داده‌ها در رابطه با نقاط حادثه‌خیز جاده‌های کشور دقیق نیست. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سیدکمال هادیانفر با اشاره به وجود 3200 نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های کشور اظهار کرد:‌ بر اساس صورتجلسه بین پلیس و راهداری887 نقطه حادثه‌خیز پر حادثه است.

وی با یادآوری این‌که اختلافی با پلیس در این زمینه نداریم، اما داده‌ها در رابطه با نقاط حادثه‌خیز دقیق نیست، افزود: از منابع داخلی وزارت راه  وشهرسازی 412 نقطه از اینها رفع شده است.

وی تصریح کرد: پیشنهاد دولت این بوده که در لایحه بودجه 3000 میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه‌خیز تخصیص یابد که مجلس آنرا تصویب کرده که البته گیر و گورهایی دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این‌که 60 درصد از تصادفات رانندگی در 30 کیلومتری ابتدایی یا پایانی شهرها اتفاق می‌افتد، گفت: در برخی جاها حریم شهرهاست و برخی جاها حریم جاده‌هاست که در حال رفع آنها هستیم.

هادیانفر با بیان این‌که با تدابیر استانداران در نوروز 1403 تصادفات رانندگی در 30 کیلومتری ابتدایی یا پایانی شهرها به 56 درصد کاهش یافت، اضافه کرد: از NOGها خواسته‌ایم اگر طرحی برای کاهش تصادفات رانندگی دارند آنرا به وزارت راه و شهرسازی ارائه کنند تا بتوانیم تکلیف قانونی در این زمینه را اجرایی کنیم.

وی درباره وظیفه خودروسازان برای تولید خودروهای باکیفیت، اظهار کرد: در کمیسیون ایمنی راه‌ها این موضوع را پیگیری می‌کنیم، این‌که بگوییم فقط عامل انسانی باعث بروز تصادفات رانندگی است حرف درستی نیست. هفته گذشته جلسه‌ای با وزیر صمت داشتیم و وی از بنده موضوع ارتقای ایمنی در خودروها را مطالبه کرد!

وی ادامه داد: وزیر صنعت گفت چه کار کنیم که ایمنی در خودروها ارتقا یابد. بنده گفتم در دهه 80 چه عواملی باعث کاهش جان‌باختگان ناشی از تصادفات رانندگی شد. یکی از موارد واردات خودروهای ایمن بود و خودروسازان به سمت رقابت با خودروهای وارداتی رفتند.

وی تاکید کرد: واردات خودرو علاوه بر ارتقا ایمنی، باعث رقابت بین خودروسازان می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • ترویج استفاده از توقفگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی مورد توجه قرار گیرد
  • کاهش ۱۵ درصدی تلفات برق در استان کرمانشاه
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • ۵۰۰۰میلیارد ریال نقدینگی به بورس انرژی تزریق شد