Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش ایسکانیوز و به نقل از رایزنی فرهنگی کشورمان در ژاپن، در این برنامه که با استقبال فراوان میهمانان مواجه گردید و یکصد نفر در آن شرکت کرده بودند، موضوعات مرتبط با فرهنگ اسلامی _ ایرانی تشریح و به طور خاص در مورد محرم، ایام تاسوعا و عاشورا، اربعین و پیاده روی این ایام تحت عنوان بزرگترین زیارت و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. در قالب فیلم، پاورپوینت و سئوال و جواب تشریح و تبیین گردید.

در ابتدای این برنامه دکتر دیوسالار رایزن فرهنگی کشورمان در ژاپن طی سخنانی با اشاره به اهمیت شناخت داشته های دو فرهنگ بزرگ و کهن ایران و ژاپن گفت: ایران و ژاپن دارای دو فرهنگ غنی و کهن هستند و کمتر کشوری را می توان یافت که چنین سابقه تمدنی را دارا باشد.

وی افزود: در دو پایانه شرق و غرب جهان این دو فرهنگ نسبت به یکدیگر علاقه مندی های فراوانی دارند که وظیفه ماست نسبت به شناخت هر چه بیشتر این داشته ها به دو ملت بزرگ ایران و ژاپن گام برداریم.

رایزن فرهنگی کشورمان در ژاپن با اشاره به موضوع این نشست افزود: فرهنگ و تمدن ایرانی ترکیبی است از آداب و رسوم سنتی و ملی و آموزه های اسلامی و دینی که این دو در کنار هم فرهنگ و تمدن اسلامی ایرانی را شکل می دهند، البته اسلام واقعی که صلح، امنیت، عدالت و آرامش را برای همه ملت ها خواهان است.

دکتر دیوسالار با اشاره به ایام محرم در ایران تاکید کرد: این مراسم در ایران صرفا یک مناسبت دینی نبوده بلکه ریشه عمیق و تاثیرگذاری در فرهنگ ایرانی دارد و می تواند در شناخت بهتر و عمیق تر ملت ایران و درک صحیح از آن مفید باشد چرا که برخی از علاقمندان به فرهنگ وتمدن ایران وقتی به این کشور بزرگ سفر می کنند و یا خبری را می خوانند شاید کمتر با تاثیر و نقش فرهنگ اسلامی که سابقه هزاران ساله را در پیشینه خود دارد آشنا باشند و این نشست می تواند کمک موثری در این جهت برای دوستان ژاپنی در راستای آشنایی بیشتر با فرهنگ مردم ایران تلقی گردد.

وی در ادامه به نقش فرهنگ اسلامی هم اشاره کرد و افزود: نکته مهم این که فرهنگ و تمدن ایران با پذیرش اسلام راه جدید و الهی را آغاز نمود که در آن هم ارزش های ملی به زیبایی مورد توجه قرار گفت و هم نورانیت و روشنایی آموزه های دینی در مجموعه ای با نام فرهنگ و تمدن اسلامی مورد بهره مندی قرار گرفت.

در ادامه برنامه، دکتر مهدی جوانمردی ، حامد نجفی (ایرانی – آمریکایی)، فاطمه مرشد زاده (ایرانی – ژاپنی) و روهینا ماهرپور به زبان ژاپنی نسبت به ارایه مطالب خود برای میهمانان که با نظارت حجت الاسلام و المسلمین ساوادا از مسیولین جامعه المصطفی در بیش از 70 صفحه اسلاید به زبان ژاپنی تحقیق و آماده شده بود پرداختند.

در بخش دیگری از برنامه نیز سائوری کاتاگیری بانوی ژاپنی که برای شرکت در یک سمینار دینی به عراق رفته و سپس در ایام محرم در ایران حضور داشت، مشاهدات خود را ارائه و گفت : مراسم محرم صرفا یک مراسم دینی و حزن آلود نیست بلکه زمینه ای برای همدلی، دوستی و مملو از صمیمیت و نورانیت است .

وی در ادامه با توصیه سفر به ایران، این سفر را امن تر و بهتر از سفر به بسیاری از کشورهای پیشرفته دیگر دانست.

تانی دیگر علاقه مند ژاپنی که مدتی را در دانشگاه تهران تحصیل کرده و با همین موضوعات، پژوهش خود را به انجام رسانده بود نیز در قالب فیلم و پاورپوینت توضیحات لازم را از یافته های خود به میهمانان ارایه کرد.

پایان بخش این برنامه پرسش شرکت کنندگان در برنامه بود که توسط ارایه دهندگان پاسخ های لازم ارایه گردید.

رایزنی فرهنگی همچنین با به کارگیری دستگاه و عینک دیجیتالی وی آر (VR BOX) سه بعدی، صحنه هایی از کربلا را به صورت سه بعدی به نمایش در آورد که بسیار مورد توجه و استفاده میهمانان قرار گرفت و بسیاری از آنا برای اولین بار این تجربه را داشته اند که با مشاهده صحنه هایی از کربلا همراه بود و بر جذابیت برنامه افزود.

از جمله جذابیت هایی که در حاشیه این برنامه وجود داشت ، برپایی نمایشگاه فرش های نفیس ایرانی از سوی یکی از تجار ایرانی بود که مورد بازدید میهمانان ژاپنی قرار گرفت و در واقع زمینه ای برای آشنایی با هنر ایرانی در حاشیه این برنامه بوده است.

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۸۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدا و سیما مؤثرترین نقش را در ایجاد تمدن اسلامی دارد

به گزارش حوزه استان‌های خبرگزاری تقریب، ماموستا عبدالسلام محمدی امروز در خطبه‌های نماز جمعه شهرستان دهگلان که با حضور مردم متدین این شهرستان برگزار شد، به تفسیر آيه ۷۷ سوره مبارکه قصص پرداخت و گفت: خداوند متعال در چندین آيه قرآن کریم در مورد شخصیت قارون به عنوان فردی ثروتمند، جاه طلب و بخیل یاد می کند که در زمان حضرت موسی علیه السلام وطبق چندین روایت از اقوام و نزدیکان این پیامبر الهی بوده (وَابْتَغِ فِيمَا آتَاكَ اللَّهُ الدَّارَ الْآخِرَةَ ۖ وَلَا تَنسَ نَصِيبَكَ مِنَ الدُّنْيَا ۖ وَأَحْسِن كَمَا أَحْسَنَ اللَّهُ إِلَيْكَ ۖ وَلَا تَبْغِ الْفَسَادَ فِي الْأَرْضِ ۖ إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ الْمُفْسِدِينَ) و در آنچه خداوند به تو داده است [اصلاح ] سراى آخرت را بجوى و بهره ات از دنيا را [نيز] فراموش مكن و چنان كه خداوند به تو نيكى كرده است نيكى كن و در زمين در پى فساد مباش. كه خداوند فساد پيشگان را دوست نمى دارد.

وی تصریح کرد: این آیه چندین پیام بسیار مهم وارزشمند را می رساند: علم، ثروت، جایگاه اجتماعی و مسئولیت در راه خدمت به مردم و ذخیره برای قیامت باشد،  استفاده صحیح از نعمت های الهی، نیکی کردن به دیگران همچانکه خداوند به ما نیکی نموده، سعی کنیم عامل و مسبب فساد و تباهی در سرزمین نباشیم.

امام جمعه دهگلان عنوان کرد: اصول و پایه تمدن اسلامی را می توان در چهار مقوله انجام عمل صالح در جهت سعادت آخرت، عمارت و آبادانی دنیا، خدمت صادقانه به مردم و مبارزه با فساد خلاصه کرد.

ماموستا محمدی در بخش دیگری از خطبه ها به مناسبت روز معلم اشاره و اظهار کرد: تعلیم و تربیت از اهداف مهم انبیای الهی بوده که در چندین جای قرآن به آن اشاره شده است.( یزکیهم و یعلمهم الکتاب والحکمه) ضمن تشکر و تقدیر از زحمات معلمین دلسوز که مروج فکر و اندیشه هستند باید به این مهم اشاره کرد که مدارس ما در باب آموزش خوب عمل کرده و شاهد آن وجود نخبگان و دانش آموزان زیرک در المپیاد های علمی است اما در زمینه پرورش و تربیت ضعف بسیاری وجود دارد که مستلزم همکاری معلمین و والدین دانش آموزان و برنامه خوب در باب فرهنگی است.

امام جمعه دهگلان افزود: تسلیم شدن جوانان امروزی ما در مقابل نیرنگ دشمن، دوری از مراکز دینی، بیکاری، فقر، ضعف برنامه مدارس، مساجد، صداوسیما، تجمل گرایی از عوامل هجمه فرهنگی و جنگ رسانه‌ای دشمن در برنامه ریزی بلند مدت علیه جوانان و امت اسلامی است.

وی خاطرنشان کرد: بهره گرفتن از معلم و عالم دینی و شخصیت های متفکر و نیک اندیش در کارهای فرهنگی و تربیتی و مخصوصا در رسانه ها می تواند تأثیر بسیار مهمی داشته باشد، صدا و سیما به عنوان یکی از مهمترین سازمان ها و نهادهای فرهنگ‌ساز چه برنامه هایی در جهت ایجاد تمدن اسلامی و تقابل با هجمات دشمن داشته؟ روشنگری، گفتمان دینی، اطلاع رسانی صحیح، مطالبه گری، و بیان مشکلات مردم و پیگیری آنها توسط صدا وسیما می تواند در بهبود وضع موجود بسیار تأثیرگذار باشد.

امام جمعه دهگلان در پایان گفت: یکی از مطالبات مردم متدین این شهرستان از مدیر کل صدا و سیمای مرکز استان مشکل پوشش (HD) در شهرستان است که سال گذشته و در سفر ریاست سازمان صدا و سیما این طرح به اسم و ظاهری افتتاح شد اما عملا هیچ نوع تغییری ایجاد نشده است، امیدواریم مسئولین ما هر گاه در رسانه ها وعده و ایجاد توقع می کنند پیگیر وعده خود باشند که چه مقدار تحقق پیدا کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معرفی برنامه‌های رادیو برای دور دوم انتخابات
  • برنامه های رادیو برای دور دوم انتخابات معرفی شد
  • برگزاری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین در قم و تهران
  • آیت‌الله جوادی آملی: حجاج باید پرچمدار فرهنگ ایران اسلامی باشند
  • آغاز نشست سران سازمان همکاری اسلامی در بانجول با حضور امیرعبداللهیان
  • امام صادق (ع) بنیانگذار تمدن نوین بشری
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • حجاج ایرانی باید پرچمدار فرهنگ ایران اسلامی باشند
  • صدا و سیما مؤثرترین نقش را در ایجاد تمدن اسلامی دارد
  • تمجید ژاپنی‌ها از شهاب زاهدی/ لژیونر ایرانی مدعی آقای گلی جی لیگ