Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد - ایرنا - سرپرست فرمانداری ابرکوه به مناسبت هفته کتاب (20الی 26آبان ماه) گفت: مساله کتاب وکتابخوانی باید همانند سایر تفریحات مورد توجه خانواده ها قرار گیردکه این موضوع بسیار در فرهنگ کتابخوانی تاثیرگذار است.

محمد محامدی عصر یکشنبه در آیین بازگشایی کتابخانه شهید ذبیح اله شفیعی روستای رئیس‌آباد از توابع بخش مرکزی ابرکوه که با حضور مدیرکل نهاد کتابخانه های عمومی استان یزد و جمعی از مسئولان و اهالی روستا برگزارشد، افزود: فرهنگ کتاب‌خوانی باید همانند تفریحات سالم برای پرکردن اوقات فراغت مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش ایرنا ، وی با بیان اینکه کتاب و کتابخوانی غذای سالم روحی و یک بار علمی برای انسان است ،افزود: متاسفانه سهم سرانه ابرکوه کمتر از 10درصد است که این موضوع مهم باید افزایش یابد.
محامدی یادآورشد: یکی از راه های بسیار تاثیر گذار برای رشد و افزایش کتابخوانی ، شاداب سازی فضای کتابخانه هاست که می تواند انگیزه را برای علاقه مندان به کتابخوانی بیشتر کند.
سرپرست فرمانداری ابرکوه ادامه داد: در بودجه امسال برای تجهیز و تعمیر کتابخانه های عمومی شهرستان 900 میلیون ریال اختصاص یافته است.
مدیرکل نهاد کتابخانه های عمومی استان یزد نیز در این آیین افزود: تلاش های خانم « کبری ستار» مسئول و کتابدار کتابخانه شهید شفیعی روستای رئیس‌آباد در جذب مردم روستا در ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی سبب شد که کتابخانه این روستا به عنوان 10کتابخانه برتر کشور انتخاب شود.
رقیه دوست فاطمی‌ها، ادامه داد: این انگیزه برای من در این روستای محروم بسیار مهم است که این طور اهالی به فرهنگ مطالعه کتاب روی آورند.
همچنین توسط مدیرکل نهاد کتابخانه های عمومی استان یزد از تعدادی فعالان حوزه کتاب و کتاب خوانی با لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد.
رییس اداره کتابخانه های عمومی ابرکوه در حاشیه این مراسم به خبرنگار ایرنا گفت: برای مرمت و بازسازی کتابخانه شهید ذبیح اله شفیعی روستای رئیس‌ آباد بیش از 550 میلیون ریال از محل بودجه اداره ، کمک های مردمی و دهیاری روستای رییس آباد هزینه شده است.
قاسم برزگر ادامه داد: سال گذشته این روستا در جشنواره روستاهای دوستدار کتاب جزو 10 روستای نمونه کشوری شناخته شد.
وی یادآورشد: هم اکنون در مخزن کتابخانه شهید شفیعی رییس آباد بیش از 6 هزار جلد با پنج هزار و 500 عنوان کتاب موجود است و 500 نفر از اهالی این روستا عضو کتابخانه هستند.
رییس اداره کتابخانه های عمومی ابرکوه بیان کرد: این شهرستان دارای هفت باب کتابخانه است و در این کتابخانه ها 75 هزار و100 جلد کتاب وجود دارد که 10درصد جمعیت 53هزارنفری این شهرستان عضو فعال کتابخانه های عمومی هستند.
مرکز شهرستان 53 هزار نفری ابرکوه در 140کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد .
7540*2047* خبرنگار: کارگر ابرقوئی ** انتشار: عباسقلی اشکورجیری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۸۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاههای کتابخوانی تمدید شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، رضا علافی بابیان اینکه این دوره در راستای گسترش و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی برگزار می‌شود افزود: جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان از جمله اقدامات و برنامه‌هایی است که از سوی وزارت ارشاد در راستای گسترش و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی سراسر ایران طراحی و برنامه‌ریزی شده است و کمک به افزایش مهارت‌های کتابخوانی کودکان و نوجوانان، تقویت کتاب فروشی‌ها از مسیر نوسازی و بهسازی رابطه کودکان و نوجوانان با کتابفروشی‌ها شهر و روستا، برقراری ارتباط بین اهالی قلم و کودکان و نوجوانان کتابخوان، کمک به گسترش، تبلیغ و معرفی کتاب‌های خوب و مفید، حمایت و توانمندسازی مربیان باشگاه‌ها با ارائه آموزش‌های مهارتی و ایجاد رقابتی سازنده و تشویق کتابخوانان و باشگاه‌های برتر از مهم‌ترین اهداف تشکیل باشگاه‌های کتابخوانی است.. وی تصریح کرد: مربیان باشگاه‌های کتابخوانی در این کارگاه‌ها علاوه بر آشنایی با روش‌های استاندارد و نوین ترویج کتابخوانی با معیار‌های انتخاب کتاب مناسب برای کودکان و نوجوانان، شیوه‌های مختلف خواندن جمعی و گفتگو درباره کتاب و استفاده از شیوه کارگاهی، بر چگونگی راه‌اندازی و اداره باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان نیز مسلط می‌شوند.

براساس این گزارش: این دوره‌ها مطابق شیوه‌نامه شبکه‌های اجتماعی و به صورت مجازی برگزار خواهد شد و شرکت در ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان طی چند مرحله و به صورت مجازی امکان‌پذیر است و در مرحله نخست مربیان متقاضی ثبت و راه‌اندازی باشگاه کتابخوانی باید با مراجعه به سامانه جشنواره به نشانی http://www.tarvijeketab.ir ثبت‌نام اولیه خود را انجام دهند.

گفتنی است، آخرین مهلت ثبت نام مربیان متقاضی شرکت در جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در سامانه مذکور تا ۲۰ اردیبهشت تمدید شده است.

دیگر خبرها

  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • همه ادارات شهرستان دشتی باید کتابخانه داشته باشند
  • رشد ۱۵۳ درصدی امانت کتاب در آذربایجان شرقی
  • ۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه ۲ افتتاح نمایشی در کرمانشاه
  • جریان حکمت عراق ۲هزار نسخه کتاب به کتابخانه‌های عمومی اهدا کرد
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاههای کتابخوانی تمدید شد
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند