Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  با توجه به زمانی که به کارتان اختصاص می دهید مهم است که محل کار سالم و رضایتمندانه ای داشته باشید تا سلامت جسمی و روانی تان به خطر نیفتد.

1. با توجه به زمانی که به کارتان اختصاص می دهید مهم است که محل کار سالم و رضایتمندانه ای داشته باشید تا سلامت جسمی و روانی تان به خطر نیفتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

2. اگر شما به هر دلیلی به این نتیجه رسیدید که نمی توانید شغل خود را عوض کنید، روی راه هایی که موجب ارتقا و پیشرفت در استعدادهای فعلی تان است، تمرکز کنید.

3. اگر در محیط کاری ناسالم یا در موقعیتی هستید که نمی توانید پیشرفت کنید، شاید بهترین انتخاب تان پیدا کردن شغل دیگری است.

4. یکی از راه های مقابله با استرس، مدیریت زمان است.

5. برای رهایی از استرس در برنامه روزانه خود زمانی را برای اقدامات سالمی مانند ورزش، پیاده روی، موسیقی، دوش آب گرم، تمرینات تنفس عمیق، معاشرت های اجتماعی و استفاده از تعطیلات و مرخصی ها اختصاص دهید.

22 توصیه برای حفظ و ارتقای سلامت روان در محیط کار

6. انطباق نداشتن شغل با توانایی های فرد، از موارد مهم در افزایش استرس و در نتیجه ایجاد اختلالات روانی مثل اضطراب است.

7. رضایتمندی شغلی عبارت است از یک حالت هیجانی مثبت که نظر شخصی کارکنان را در مورد کار خود یا جو حاکم در محیط کار منعکس می کند.

8. توصیه می شود مدیران در دوره های مشخص و به طور منظم جلساتی با هدف بررسی مشکلات کارکنان و شنیدن حرف های آنها برگزار کنند.

9. یکی از معیارهای سلامت روان داشتن احساس و روحیه بانشاط در محیط کار است که منجر به رضایت کلی از زندگی و کار می شود.

10. همدلی کردن، قضاوت، سرزنش و پیش داوری نکردن از موضوعاتی است که در سلامت روان کارکنان موثر است.

11. کارکنان می توانند از طریق استراحت منظم، دنبال کردن تمرینات ورزشی، فعالیت های جسمی، تحرک بدنی و رژیم غذایی سالم، سلامت خود را حفظ کنند.

12. کارکنان زمانی می توانند به بالاترین موفقیت دست یابند که نقش ها و مسئولیت های روشنی داشته باشند و برای ایفای آنها به خوبی آماده و تجهیز شده باشند.

13. یکی از عوامل فشار روانی و اضطراب در محیط کار، افزایش شیفت های کاری است.

14. استرس شغلی یکی از عوامل اساسی در کاهش بهره وری سازمان ها و ایجاد عوارض جسمی و روانی در کارکنان است.

15. در محیط منظم، زمان صرف جستجوهای غیر ضروری نمی شود. به این ترتیب تسلط شما در محیط کار بیشتر می شود و کنترل محیط را در دست می گیرید.

16. مهم ترین عواملی که به احساس رضایتمندی شخصی کمک می کند، کسب مهارت خودآگاهی است. نقاط ضعف و قوت و ارزش های خود را بشناسید و بیشتر از ظرفیت خود برنامه ریزی نکنید.

17. روزی 30 دقیقه و 3 روز در هفته به ورزش مورد علاقه خود بپردازید.

18. متناسب با ساعات کاری نظم ثابتی را در برنامه غذایی خود ایجاد کنید.

19. یکی از نشانه های وجود سلامت روانی در محیط کار، رضایتمندی شغلی است.

20. با توجه به فعالیت جمعی و گروهی و پرهیز از فردگرایی در محیط های کار باعث افزایش احساس دلبستگی و حمایت روانی در افراد گروه می شود.

21. مهم است که کارفرمایان، خودشان در مورد مسائل سلامت روان آموزش بگیرند تا برای پاسخ دادن به نیازهای کارمندان آمادگی داشته باشند.

22. کیفیت روابط شما با همکاران عامل تعیین کننده مهمی در خصوص رضایت از شغل و محیط کار شماست.

 

منبع:هفته نامه سلامت

انتهای پیام/

راهکارهایی برای کاهش استرس محیط کار

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۸۲۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟

به نظر می‌رسد پاسخ این پرسش که «از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟» در حال تغییر است، زیرا عمر مردم طولانی‌تر شده است، دیرتر بازنشسته می‌شوند و تا سنین بالاتری همچنان از سلامت جسمی و روحی برخوردارند.

به گزارش ایسنا، به نقل از جام جم، طبق پژوهشی که نتیجه آن در مجله انجمن سالمندی آمریکا منتشر شد، افراد در اواسط دهه۶۰سالگی معتقدند پیری از ۷۵سالگی شروع می‌شود در حالی که افراد مسن‌تر فکر می‌کنند سن پیری دیرتر از این شروع می‌شود.  افرادی که احساس جوانی می‌کنند، معتقدند پیری دیرتر شروع می‌شود. شرک

تحقیقات قبلی نیز نشان داده بود باورهای منفی درباره افزایش سن با افزایش سطح استرس مرتبط است که به نوبه خود می‌تواند خطر حمله قلبی وسکته راافزایش دهد.برعکس افرادی که به پیری نگرشی مثبت دارند، احتمالا کمتر درمعرض ابتلا به زوال عقل‌ هستند ودرمقایسه با افرادی که نگرش منفی درباره افزایش سن دارند، طولانی‌تر عمرمی‌کنند. 

تأثیر رفع بی‌نظمی در سلامت روان
بی‌نظمی‌ها در فضای زندگی در تمرکز وتصمیم‌گیری‌فرد نیز اختلال ایجاد می‌کند و خلاقیت،سطح بهره‌وری و انرژی‌فرد راکاهش می‌دهد. ازنظرکارشناسان، رابطه معکوس میان بی‌نظمی وسلامت روان وجود دارد؛ به این معنی که هرچه زندگی شما به‌هم‌ریخته‌تر باشد، سلامت روان شما نیز آسیب‌پذیرتر خواهد بود.

به همین دلیل ازبین بردن بی‌نظمی‌ها،وضعیت سلامت روان شما را بهبود می‌بخشد.  شاید مشکل درهم و برهم بودن وسایل زندگی شما درمقایسه بامشکلاتی همچون تغییرات آب وهوایی، کوویدـــ۱۹ یا تشدید خشونت‌های جهانی ناچیز به نظر برسد اما کارشناسان تاکید دارند نباید از تأثیرات منفی به‌هم ریختگی درفضای زندگی غافل بود و اصلاح این رفتار یک تخلیه صد درصدی برای سلامت روان محسوب می‌شود.

عواقب بی‌نظمی برسلامت روان، بسیار زیاد و قابل توجه است.از جمله این‌که حافظه را مختل می‌کند و منجر به تثبیت عادات غذایی نادرست می‌شود. فراموش نکنید رفع بی‌نظمی‌ها بیش از آنچه تصور کنید بر سلامت روان شما تأثیرات مثبت و قدرتمندی دارد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • بهترین ورزش برای تقویت قوای جنسی
  • بهترین ورزش برای تقویت قوای جنسی چیست؟
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • روانشناسان نقش بسیار کلیدی در سلامت فردی و اجتماعی دارند
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • تجلیل از فعالان حوزه سلامت روان مهاباد
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟
  • از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟